Alla inlägg den 16 mars 2008

Av matilda westlin - 16 mars 2008 16:33

i fredags hade vi en grymt skön dag! hade bara gympa sen efter det gick vi in till stan, gick runt ett tag och inväntade tilda. sen när hon kom gick vi och satte oss på charm :) åt en as god sallad sen blev det fika på det, mys! satt där i säkert två och en halv timme :) sen drog malin och tilda så då gick jag o linda gick på stan en stund, jag köpte ett nytt puder, en grå kofta från h&m och ett linne från gina! sen for jag med pappa och marcus hem, åt middag hos pappa & sen blev det mys på kvällen!

Blev en lugn helg, så ilördags jobbade jag! tillbringade kvällen hos marcus!

 idag for jag och marcus ner och solade, tog stå solariet.. började sola som vanligt sen efter typ en minut så blev jag skit yr och det kändes som om att jag skulle svimma så jag var tvungen att lägga mig på golvet, låg där säkert i tio minuter :o usch jätte läskigt, marcus skjutsade hem mig sen och nu är jag hemma! mår bra nu iaf och det är ju tur! men det blev inte mycket till solning haha ;p aja! ikväll ska jag nog iväg och träna och så blir det förmodligen wallander :) puss

Av matilda westlin - 16 mars 2008 16:31

haha jag måste berätta om pappas lilla händelse förra veckan ;p det var såhär att han skulle ner till danne på telia och få hjälp med hans nya bärbara dator som han köpte där förrförra veckan, så han tog med sig datorn under armen och började gå mot stan. det var grymt halt ute så han småsprang ner för busbacken, då ser han en polisbil komma körandes jävligt snabbt uppför backen och har sirenena på så pappa hoppar åt sidan för att dom ska komma fram. då stannar polisbilen bredvid honom och ropar åt honom att komma dit, pappa ba; vaa? vad är det ? :o polisen ba; jaa det har ju varit ett rån på gulakiosken för bara nån timme sen och vittnen säger att dom sett en rakad man i svart rock springa ner mot stan .. haha och exakt det hade pappa! pappa ba; näee men det var verkligen inte jag, haha! polisen; jaa, men vi måste ta dina personuppgifter. Så dom gjorde det sen for dom, hahah så jävla fult! det måste ju ha sett sjukt ut att pappa kom där småspringandes med datorn under armen och att det stämde in exakt med beskrivningen polisen fått in, haha så jävla klockren! men som tur var så tog dom tjuven senare på kvällen och det var inte pappa ;) haha!!


Ovido - Quiz & Flashcards