Alla inlägg under december 2007

Av matilda westlin - 14 december 2007 13:26

imorse när jag vaknade så kände jag mig lite små hängig så jag stannade hemma, väldigt skönt för jag är riktigt trött också. har inte hunnit med speciellt mycket än, ätit lunch och sett på tv är det typ det ända jag har gjort.. jag har inte bestämt nånting för ikväll, sötlinda undrade om jag ville laga middag med henne, åh sötan :) får se vad som händer, jag och min älskling har iaf varit tillsammans i tio månader idag :)

nu ska jag ta ett varmt bubbelbad, puss

Av matilda westlin - 13 december 2007 17:55

imorse blev jag väckt utav mamma vid sju, då tog jag på mig en ett par mjukisbyxor och en tjocktröja, packade med mig lite saker sen for jag med mamma ner till stan. gick direkt upp till mormor så jag kunde göra mig iordning där sen gick vi till stadshuset vid halv nio. det var typ lucia morgon där för alla som jobbar i affärer på, påstan :) så det var jätte mysigt och asgod frukost! det var där jag var lucia i fjol haha! sen följde jag med bodyshopgänget till jobbet och så började dan ;p var hur trött som helst! men när det äntligen var lunch så gick jag och malin till coffeehouse och käkade lunch :) så det var mysigt! synd att linda inte är i stan så att hon kan vara med oss :/ aja jag får träffa henne i helgen :)

o idag har dan gått jätte fort, haha jag har fått jätte mycket beröm för stövlarna jag lånade utav mamma imorse :) haha! sen var det en så söt tant som tyckte om mitt nagellack och ville köpa ett likadant hah! jaa, sen när dagen var slut så kom mamma och skjutsade hem mig så nu är jag här med maja :) hon och jag har precis ringt och beställt mat ifrån pizzaplaya, uäe det skulle ta en timme :O så jag hoppas det kommer innan jag ska iväg och träna med tjejerna! jag har ju inte tränat på hela veckan nu.. näe nu ska jag sätta mig med maja och kika på en film. pusss


åh jag vill ha sommar nu! hittade en så söt bild på min älskling som har fastnat under vår altan haha!

Av matilda westlin - 11 december 2007 20:36

idag är det tisdag och jag har inte skrivit blogg på skit länge!
men ihelgen har det inte hänt speciellt mycket, i fredags var jag på china med pappa på lunchen sen efter att jag slutat for han & jag o hämtade marcus, då for vi och köpte pizza och såg idol på kvällen :) sen minns jag inte speciellt mycket mera vad jag har gjort i helgen!

igår måndag så jobbade jag , sen var det planerat att jag skulle träna på kvällen men jag hann inte dit så jag for på ikea istället :) köpte några julklappar och ett linne plus lite smink :) och idag har varit en jävligt rolig dag, fullt upp! det har varit hur mycket folk som helst på bodyshop vilket har varit superkul och dan har gått jätte snabbt. sen vid tolv hade jag lunch, då gick jag och käkade med mamma och marcus på 1891, väldigt mysigt! älskar att ha praktik, är nästan ute och äter varje dag annars är det bara tråkmatsalen när det är skola :o uuä jag längtar verkligen inte tillbaka till skolan! men snart är det jullov & utlandsresa, fan vad jag längtar nu. ska bli så förbannat skönt att komma härifrån till värmen i två veckor tsm med maja :)


ikväll har jag varit uppe på sjukhuset hos morfor, det var kanonbra med honom så det var kul att se han glad & pigg! och så har jag och mamma försökt låsa upp min mobil på internet, mitt abonnemang har äntligen gått ut så nu ska jag bara låsa upp den så jag kan använda halebop igen :)  det fanns säkert hundra telefoner att välja mellan när man skulle låsa upp den men såklart inte min, så jag får betala 350 kr istället, blä onödigt! menmen!

nu ska jag göra iordning fika för snart börjar desperate housevifes! puss

Av matilda westlin - 5 december 2007 17:19

igår kom marcus till mig nångång efter fem, vi åt mat sen tog vi det bara lungt :) jag hade möblerat om i mitt rum igår så det var så städat och fint! flyttat sängen osv så vi kikade på en film och myste i mitt nya rum :) sen på kvällen var det desperate som vi såklart såg, haha marcus har börjat gilla det han med. vi gjorde massa fika och såg på det! sen sov han kvar här :)


imorse vaknade jag och var jätte trött så det övergick till att jag blev så jävla irriterad istället, jag var inte speciellt tyst och lät inte marcus sova så han blev inte så glad på mig precis ;p men det är han nu, haha :) gick ner till stan sen, då snöade det, blää man var inte speciellt snygg när man kom ner till stan, helt dyngsur! sen idag skulle jag och malin gå till åkersvik och äta som vi nästan aldrig gör, men då blev det så sent så mamma ringde mig och ville att vi skulle komma och äta med henne och hennes kompis, så mamma bjöd mig och malin på lunch :) på 1891 såklart haha! sen har vi fått varor idag, massa julklappsförpackningar, hur fina som helst så jag har haft fullt upp på lagret, inte speciellt kul men dan har gått fort. o nu är jag hemma, väntar på att mamma ska göra klart maten, är även jätte trött så jag orkar nog inte gå och träna ikväll! istället så ska jag nog gå ner till mormor och sova där :) så jag har nära till jobbet imorgon! justja, jag fick ett shampoo och ett balsam idag för att jag jobbat så bra, tralla la haha! men näe, nu ska jag äta innnan jag hungrar ihjäl :o puss

Av matilda westlin - 3 december 2007 20:04

ihelgen har jag umgåtts med marcus en hel del :) och i lördags var jag med tjejerna hemma hos lisa, vi spelade våghals och drack, haha sjukt spel :P sen kom det en massa folk dit, bla min baby! kvällen började riktigt trevlig men slutade lite mindre bra! sen isöndags var jag på middag hos mormor :) marcus och jag var ner och kikade lite på julskyltningen också, var värdelöst! såg "van veteeren" på kvällen och myste!


idag har jag jobbat, ganska kul med tanke på att det är så mycket folk nu, mycket paket plus att dagarna går mycket fortare :) var och åt lunch på 1891 med mamma, väldigt mysigt! och nu är jag hemma, har varit och tränat med tjejerna ikväll :) får se om marcus ska titta förbi lite senare eller om det bara blir lungt, men nu ska jag ta ett bad, puss

Ovido - Quiz & Flashcards