Alla inlägg under maj 2009

Av matilda westlin - 22 maj 2009 14:07

Hellu, jag är på jobbet idag :) Jag verkligen älskar att jobba här på Cleo, synd att vi ska stänga :/ Men jag surrade lite med mormor förut och jag har kommit på ett grymt sommarjobb som jag verkligen vill ha! Hoppas jag kommer få det, kommer bli grymt jobb att ha i sommar. Berättar om jag får det ;) Det är ganska lungt idag på stan så jag har skyltat om i skyltfönstret, blev jätte fint :) När jag slutat ska jag ut till birsta, måste byta en klänning, fylla på med kattmat osv. Skriver mer sen. 

Av matilda westlin - 21 maj 2009 14:05

Nu är praktiken avslutad och det känns piss!! Jag saknar allt redan, jag saknar Anna, Kate, Sanna, Eva och alla andra som jobbar där, åhh. Fyfan vad mina sex veckor har gått fort.. Nu till veckan har vi skola som vanligt, helt sjukt med tanke på att allt är avslutat.. Får se vad vi måste dit och göra.. blä, jag orkar inte! Jag vill jobba!! Idag är det torsdag och röddag så jag är ledig, jag ska hem till Linda och äta middag med henne ikväll. Ska ta med mig Milla så hon och Rasmus (lindas katt) får umgås lite :) Ska bli mysigt! Jag har även fått till datorn förutom att internet fuckar sig hela tiden.. Blir tokig! aja nu ska jag dra, Linda hämtar mig om en liten stund :)

Av matilda westlin - 19 maj 2009 12:30

Idag är jag ovanligt pigg med tanke på att jag gick och la mig sent igår och jag var så himla trött igårkväll så jag trodde jag skulle svimma. Jag kommer få ångra att jag slarvat med sömnen nu när jag blir ledig och då kommer jag säkert att bli sjuk, jag brukar funka så, usch :( Igår råkade jag även låsa in mig på min egen toa.. Fyfan, jag fick panik och blev skit arg! Jag vet att man inte kan låsa min dörr till toan men ändå så gjorde jag det.. Smsade och kollade om Danne var hemma så att han skulle kunna hjälpa mig men precis då lyckades jag få upp låshevletet! Jag satt där inne i en halvtimme, haha herregud! Så lås inte in er på toan om ni är hos mig, man kommer inte ut :o


Idag när jag kom till jobbet så fick jag reda på att jag var i tidningen.. Haha, det var från ett möte vi hade på kommunen igår.. Det handlar om nationaldagen så kolla i dagbladet och jag är med där ;p Jag kopierade bilden från nätet och lägger upp den här nere, haha snyggt!!

Av matilda westlin - 18 maj 2009 21:45

Min helg har varit grym! I fredags så tog jag det lungt, jobbade på dan på lördagen sen drog jag hem till Lisa där även Linda var :) Vi förfestade och drog sedan ner till en förfest i stan åvanför bk, där var det skit kul och det blev en hel den vin för oss ;) Haha jag hade jätte kul! Sen vid tolv så drog vi till svensson och fortsatte partaja :D Blev lite för mycket dricka tror jag, finns några stunder jag inte minns, huh 8-) Men kul hade vi :) Gick sedan till subway och käkade sen barkade kvällen.. Blev en massa bråk och skit! Kvällen blev jätte sen, somnade runt sextiden.. Så söndagen var helt förstörd.. Jag sov och sov.. Men på kvällen blev jag lite piggare så jag drog ner till mormor och sedan iväg till Moa :) Vi gick och handlade godis och chips sen gick vi hem till kicken och satt oss ute på balkongen där det fortfarande var sol och drack vin :) Hur mysig kväll som helst, skrattade och fjantade oss som vanligt! Alltid lika kul att umgås med dig Moa, måste vi göra oftare gumman. En riktigt tjejkväll :) Hampus skjutsade hem mig vid elvatiden.


Just nu sitter jag hemma hos Hampus, jag har fortfarande ingen dator men imorgon så kommer Jens hem till mig när jag är på praktiken och ska fixa den. Fan vad bäst, ska bli så jävla skönt :) Annars idag så har jag varit på praktiken, varit ute med Milla och tagit ut mitt löshår. Haha usch vad tovigt och trolligt hår jag har nu, så himla fult! Men jag har precis beställt nytt löshår så jag ska sätta i det så fort jag får hem det. Vill ha nytt fint hår nu mot studenten & sommaren :) näe nu ska vi kika på Ballar av stål sen ska jag hem och sova.. Pusspåer

Av matilda westlin - 15 maj 2009 17:31

Hej babes! Nu sitter jag hemma hos pappa, har precis ätit mat. Hampus drog nyss iväg till sthlm, huh tomt det kommer bli.. Plutten och jag ses ganska ofta nu och det är superkul :) Ska be hampus skicka alla bilder vi fotade antingen imorgon eller på söndag.. Jag såg att han hade lagt upp fem stycken på facebook men det var dom sämsta tyckte jag, blev nöjd med några andra men dom la han inte upp, haha såklart!! Idag har jag jobbat , har varit med Sanna på jobbet och vi har pysslat med lite allt möjligt :) Åt sushi till lunch med pappa sen tog vi en varsin kaffe på Afmidor hos Linda :) Tog en tur på stan och gick sedan tillbaka till jobbet. Slutade lite senare idag och då tog jag en prommis hit upp. Får se vad jag ska göra ikväll, det blir nått lungt iaf eftersom jag jag ska upp och jobba imorgon sen är jag ganska trött också. Men är lite småsugen på att dra ut imorgon, pepp pepp ;) Hoppas det blir varmare bara, jag tycker det är kallt ute nu, blää! Aja nu ska jag dra hem till Millis sen får vi se vad som händer :) Har fortfarande ingen dator så give a call :) Pusspåer

Av matilda westlin - 12 maj 2009 17:31

Jag hann gå bort till tunneln vid hedbergska då det började spöregna/hagla.. Fyfan!! Så det var bara att vända om och nu är jag på Cleo igen.. Så det blev ingen träning idag, fan också!! Så himla typiskt nu när jag äntligen tänkte ta tag i allt och börja röra på mig, lyckat.. Nu är jag hyfsat less!! Haha herregud.

Av matilda westlin - 12 maj 2009 16:54

Jag har igentligen inget att skriva om, jag jobbar på praktiken på dagarna sen igårkväll var jag med Hampus och idag har jag varit på praktiken och nu precis slutat. Ska iväg och träna med Marcus alldeles strax sen måste jag hem och städa, fan vad tråkigt!! och jag har fortfarande ingen dator!! Nån som kan hjälpa mig att fixa den? :o Tror jag bara behöver en windows skiva eller nått! Säkert dölätt men jag fattar nada.. hjälp mig, snälla! Känner mig hyffsat off utan!

Av matilda westlin - 10 maj 2009 19:57

Gud vilken rolig kväll igår, jag hade jätte kul! Var på svensson hela kvällen sen blev det subway och sedan hemgång, lagom men så jävla rolig kväll :) Lisa, Jag & Malin shottade som fan där inne sen höll Lisa och jag på att fjanta oss och kul var det, haha :)


Idag har jag och Hampus varit ute på alnö och fotat :) blev många bra bilder, lägger upp senare. Ska fortsätta med nya platser imorgon :) roligt roligt. Sedan for vi bort till Norbergslackering och skulle kolla på en plats att kanske fota på så vi körde in bilen där och kollade hur det såg ut. Allt tog max fem minuter och sen när vi skulle fara iväg så var grindarna stängda så vi kom inte ut därifrån :o haha shitt, ringde runt som fan och tillslut kunde Rasmus komma och öppna grindarna åt oss, haha kaos!! Nu är jag hemma hos Hampus, vi har precis fettat i oss varsin pizza, dögott! Ska strax ta och pallra mig hem sen har jag ingen aning om vad det blir.. Mina pengar på telefonen är iaf slut så jag kan inte svara på sms eller ringa, så nu vet ni det! bye

Ovido - Quiz & Flashcards