Alla inlägg den 2 september 2009

Av matilda westlin - 2 september 2009 23:55

Hellu igen! Här sitter jag tillsammans med min man och spanar på våran nya skohylla som vi har köpt idag, sjukt snygg!! Vi köpte två men var osäkra på om det skulle få plats med två i hallen och mycket riktigt, det gjorde det inte.. Vet inte hur vi ska göra.. Man kan ta bort en låda med Antons dator i så får båda plats men då måste man ställa in datorn i vardagsrummet och ha tvn som dataskärm och det skulle ioförsig funka och jag har ju min bärbara som kan stå här, där den gamla står.. Men det får Anton bestämma ;) Annars så har vi shoppat en dörrmatta, massa toapapper.. Vi handlade en soptunna till badrummet, massa smågrejer som diskmedel, nötter, godis, roller osv osv. Skit roligt att vara ute i birsta och shoppa, kanske inte dom roligaste grejerna men som Anton sa, det var det första vi köpte tillsammans :) NAW, VI ÄR SÅ JÄVLA GULLIGA! haha


Vi har även varit och ätit middag hos f&f idag :) Sen innan blev det storstädning av lägenheten!


Jag har varit dålig på att uppdatera men i helgen så bodde vi ute på Alnö i stugan, svin mysigt! Jag jobbade på fredagen men vi for ut direkt efteråt, grillade och myste hela kvällen :) Vi var även hundvakt åt Antons mammas hundar :D På lördagen så skjutsade Anton in mig till stan, sista dagen på Cleo.. Kändes sjukt konstigt :( Men jag & mormor jobbade på som vanligt sen kom Anton o hämtade mig så for vi ut till stugan :) Vi tog båten från stugan bort till mormors stuga som ligger i Havstoviken :) Vi åt kräftor, firade mormor och myste där ute :) Det var lyskväll så det var tända mashaller överallt, super fint! Vi drack vin och satt o surrade.. Blev ganska många glas vin för mig och det slutade med att jag satt och smsade in på MTV såna här ANTON/MATIlDA grejer som det står om vi har bra sex osv.. Haha, vad onödigt! Men det var en jätte mysig kväll :) Vi tog båten tillbaka till Antons stuga vid halv tre tiden.


Dom andra dagarna har jag varit nere på Cleo och hjälp mormor att plocka ur butiken. Anton har hjälpt till jätte mycket han också :) Jag har även shoppat hur mycket som helst dom här dagarna, bara såna här ondödiga smågrejer som jag inte ens behöver :s Nu har jag snart inga pengar kvar :o Kanske dags att lägga ner energi på att söka jobb?


Men nej, nu ska vi ta ett glas vin och lägga oss i soffan, puss&godnatt

Av matilda westlin - 2 september 2009 13:54

Jag vet, jag har varit dålig på att uppdatera.. Jag ska göra ett försök att skriva ikväll.. Har ingen ork för tillfället. Jag och Anton städar som fan idag.. Herregud vad hår och damm det är överallt.. Min katts fel! Och mitt fula löshår som släpper hår hela tiden, VIDRIGT! Jag älskar ordet, haha det är så sjukt roligt, lyssna.. VIDRIGT! Hur kul är det inte?? 

Ovido - Quiz & Flashcards