Alla inlägg den 22 september 2009

Av matilda westlin - 22 september 2009 17:45

Imorse gick jag upp tidigt igen, mamma ringde mig efter att jag kikat på The Voice och frågade om jag ville gå och äta lunch med henne så jag gick ner till klockan tolv och mötte henne vid Afmidor :) Vi åt varsin Meze tallrik och drack kaffe efteråt, jätte mysigt! Sen tog vi en tur bort till Body Shop, dom har ju 30% på 30 olika varor så hon shoppade några duschkrämer och två bodybutters :) Vid kl ett var mammas lunch slut så hon gick tillbaka till jobbet och jag träffade Moa & Emelie så vi gick på stan en stund :) Efter det uträttade jag några ärenden och gick sedan upp till mormor :)


Nu är jag hemma och det kändes så skönt att komma hem, Anton hade städat bort alla kläder som låg huller om buller i sovrummet =) Det såg verkligen förjävligt ut och ingen har orkat tagit tag i kaoset men nu hade han gjort det, fastän att han var sjuk, åh vad glad jag blev älskling :) Så nu är båda jätte hungriga och jag har hittat en sån där rabattkupong från Restaurangchanshäftet så vi fortsätter vårat onyttiga liv och åker och köper två Kebab skrovmål ;) Sen ikväll ska jag färga ögonbrynen/fransarna och så blir det nog en film, pusshej

Av matilda westlin - 22 september 2009 09:16

Jag fick verkligen tänka efter nu när jag skulle döpa inlägget till "tisdag".. Så är det varenda dag, man blir helt dagvild av att inte ha ett jobb att gå till varje dag. Jag börjar bli riktigt less, jag älskar rutiner och som alla andra, man mår mycket bättre av att ha ett jobb, det man ska göra på dagarna osv. För att bara gå hemma funkar inte i längden.. Visst det är skönt att vara ledig ett tag men nu har jag lessnat och vill jag börja jobba, tjäna pengar och shoppa en massa! Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag klev upp i tid och kikade på Vakna med the voice sen hamnade jag här, framför datorn. Anton ligger och sover och det tänker jag låta han fortsätta göra. Han sa redan igår att han inte skulle till skolan idag, han är så sjuk min älskling :/ Det går aldrig över? Stackarn.


Igår så gjorde jag frukost åt min älskling, smoothie, rostade mackor och kaffe :) Men Anton var bara trött och mådde dåligt så han åt knappt nått utan la sig istället i soffan med täcket och vilade :( Min sjukling! Jag gjorde mig iordning och gick ner till stan och mötte pappa, vi gick på Charm och tog en fika, surrade och myste på :) Vi gick även på banken en sväng sen var pappa tvungen att åka upp till min gamla lägenhet eftersom dom nya ägarna ringde och sa att dom bestämt sig för att köpa lägenheten :D  Så den blev såld igår, skit bra =) Och snabbt gick det, nice!

När pappa drog så gick jag och träffade mormor och vi tog en tur på stan, vi shoppade massor.. Handlade på Body Shop för över 700 kr ;) Jag köpte ögonbryn /fransfärg, duschkräm osv. Fick även ett väldigt annorlunda ljus av mormor som hon köpte nu i Grekland, det är en jätte stor cocosnöt, skit söt :) Vi gick upp till henne en stund efter att vi varit på stan, fikade min andra fika för dagen sen tog jag ett bad och så surrade vi :) Vid fem gick jag hem till min sjukling.. Kände mig lite hängig jag med så vi låg bara i soffan hela kvällen, åt mat, bullar, kakor, drack cola och var bara hur onyttiga som helst!



Ovido - Quiz & Flashcards