Alla inlägg den 22 mars 2010

Av matilda westlin - 22 mars 2010 20:06

Tidigare idag så tog jag en prommis ner till Statoil där jag köpte två dosor med snus, loveli. Men nånting jag inte förstår.. varför måste jag alltid visa legg?? haha, jag ser inte ut som om jag vore under 18.. jag är ju 20 snart! eller ja, nu överdrev jag.. jag behöver inte alltid visa legg men oftast.. weird!


Pappa & Agneta hämtade upp mig där nere, då for vi ut till birsta där Agneta släppte av mig och pappa.. vi gick och kikade på Hampus nya bil som han köpte idag, dösnygg! jag vill också ha bil och körkort.. undra när jag ska ta tag i det? haha ännu mera weird! gick in och sa hej till Hampus sen tog vi en prommis tillbaka till stan.. därför vi åkte till birsta, för att vi skulle kunna gå hem :) skön prommis som tar ca en timme och en kvart! vi gick upp till f&f när vi var framme i Haga, där vi åt middag sen följde jag med pappa hem en stund. Han hade hyrt en film men jag orkade inte stanna kvar så jag tog en prommis hem istället.. så nu är jag hemma! jag ska ta en dusch sen invänta Hollywoodfruar och försöka lägga mig i någorlunda tid ikväll.

Av matilda westlin - 22 mars 2010 12:45

Idag är det måndag och jag är ledig :D fan vad skönt! Jag hade tänkt att följa med pappa och träna nu på dagen men då såg jag att jag har glömt mina träningsskor på jc så jag får skippa det.. Istället ska jag ta en prommis :) det är ju så underbart väder ute :)


 

SÖTISARNA som var utanför mitt fönster imorse när jag vaknade, åååh :D

Ovido - Quiz & Flashcards