Alla inlägg den 13 september 2008

Av matilda westlin - 13 september 2008 15:44

nu sitter jag på jobbet, slutar om tio min :) då kommer mormor och skjutsar hem mig. Ska hem och äta sen ska jag lägga mig i ett varmt bad, det är nånting jag har längtat efter hela dan, haha. Ikväll vill jag festa, har varit på bolaget så jag har en vinare hemma så vi får se vart det bär av ikväll :) jag tror iaf att jag ska sova i lägenheten i natt, jag har saknat att vara där så det ska bli skönt att komma dit :) blir nog där i några veckor nu.

igår vid sju så gick jag och linda till biteline där vi mötte sigrid, sanna och andre :) var svin mycket folk så vi fick stå och vänta på vårat bort ett bra tag även fast sigrid bokat flera dagar innan :o aja, tillsist fick vi bordet och alla beställde drickat, blev en vinflaska för mig och linda som vi delade på :) sen åt jag tacobuffe, så jävla gott. efter ett tag kom lite fler folk & vi blev nio stycken där :) hade jätte trevligt, var riktigt mysigt. jag älskar biteline :) vid tio drog linda till robin men vi andra stannade kvar och köpte öl på öl ;) haha, det gick jävligt mycket pengar igår, sällan!

men trevligt hade vi iaf =D vid elva så drog vi till irish, blev bara där en kort stund, jag surrade lite med stefan sen ville alla till bk men jag orkade inte dra dit så istället gick jag, martin & martin hem till martin :) haha, blev mycket martin där :p han bodde på södermalm så det var inte alltför långt, blev där resten av kvällen, vi spelade musik och surrade. sen vid två gick jag hem och somnade påengång :)

sen imorse var jag faktiskt pigg ;) gick upp och åt frukost och tog en dusch :) var ganska bakis men det har gått över under dan så det är skönt. nä, nu ska jag åka hem. pusspåer

Ovido - Quiz & Flashcards