Alla inlägg den 15 september 2008

Av matilda westlin - 15 september 2008 20:27

lördagen slutade med utgång, precis som jag ville :) gjorde mig klar sen gick jag till linda och förfestade, vi hade skit kul :) efter ett tag blev vi as sugna på godis så lotta (lindas mamma) for ner och handlade till oss.. jag åt så jag mådde illa :o vid tio gick vi ner till stan, gick först förbi stefan på mezoyo och surrade lite med han sen vidare till primero :) och shitt vilken rolig kväll det blev =D super lyckad! har lagt in lite bilder på bilddagboken :)
söndagen var seg, vaknade vid tolv nångång.. fikade världens godaste frukost tsm med mamma :) sen var jag bara hemma och tog det lungt hela dan. lite senare på kvällen så packade jag alla min kläder och for till lägenheten, packade upp allting sen ville hampus komma över så jag gjorde i ordning fika och en varsin smoothie sen såg vi bridget jones och åt en massa, riktigt mysigt :) vid tolv gick han hem och jag la mig och sov.



idag; gick upp i bra tid, la mig i ett bad och bara tog det lungt :) sen drack jag en kopp kaffe och skulle gå till skolan men då ser jag att jag är sen så jag orkade inte stressa när jag ändå visste inte skulle komma i tid.. så jag tog det lungt och när jag var klar så gick jag ner till mammas jobb och satt mig och surrade med henne ett tag :) sen ringde malin och kollade vart jag var så jag gick och mötte henne och så gick vi till skolan tsm :) ganska skön dag faktiskt och sista lektionen var sjuk ;) haha.. vi skulle till en skog bakom västhagen på naturkunskapen så typ hela klassen åkte med johan och kunne dit.. När vi kom dit så fick vi gå tsm med läraren och kolla på buskar, svampar och jag vette fan allt :P haha.. as fult! och gud vad sjuka alla i min klass är, så jävla roliga =D dennis, alecks, kunne och dom ska alltid hålla på att fjanta sig och det går verkligen inte att hålla sig när dom börjar med allt dom håller på med, haha man dör av skratt. dom är så jävla härliga =D så sista lektionen var skit kul. ågren började även ivår klass idag :)

efter skolan så åkte alla med antingen kunne eller johan hem, släppte av alla i stan sen fick jag skjuts av kunne hem :) har varit och ätit middag hos farmor&farfar ikväll sen skjutsade pappa mig med moppen till träningen ;) blev ett puls/medel pass tsm med linda, skit kul :) och nu har jag precis kommit hem, alex ringde och surrade lite nyss =) synd att det är så äckligt dyrt att ringa till han nu när han är i norge :o men det är gulligt att du ringer mig ändå vännen.

nu ska jag fika, lägga mig i ett varmt bad och bara ta det lungt. puss

Ovido - Quiz & Flashcards