Alla inlägg den 14 april 2008

Av matilda westlin - 14 april 2008 21:35

idag gick jag och linda till skolan, vi hade först en lektion innan lunch sen efter lunch hade vi lektion i typ tio minuter.. och sista lektionen utgick för att läraren var sjuk. ganska onödig dag! men jag, linda, malin och tilda gick in till stan en sväng och kikade runt :) sen gick jag och linda hemåt! åt middag och så blev det träning med tjejerna, vi var allihopa ikväll :) sen när jag kom hem la jag mig isängen och kikade på andra avenyn och åt blåbärspaj som mamma bakat :)

nu har jag precis duschat, sitter här med nytvättat hår och har precis smörjt in mig med kroppssmör från bodyshop! ska kika runt lite på youtube nu, sen blir det tvn och natti.. har fortfarande sån fruktansvärd hosta :/ men jag hoppas att den går över tills imorgon :) ha det bra, pusspåer


haha marcus skickade den här länken förut, så jävla kul.. jag glömmer aldrig när vi satt och såg den här en kväll hos dig marcus, vi garvade verkligen hela kvällen efter att ha sett programmet, haha! här är en bit ifrån den, man måste se hela, sjukast på slutet! ni kanske inte komma skratta lika mycket men jag och marcus höll på att dö!! we loved it :)


http://www.youtube.com/watch?v=Bi0Wqtdf0zs

Ovido - Quiz & Flashcards