Alla inlägg under oktober 2009

Av matilda westlin - 25 oktober 2009 23:24

  

tur jag har mina cats här hemma

Av matilda westlin - 25 oktober 2009 23:08

Idag är det min favoritdag, jag älskar söndagar :) fast den här söndagen är inte speciellt bra.. anton for precis iväg till eskilstuna på jobb. vi har pratat mycket om att han ska åka iväg på olika jobb lite överallt i sverige så jag har vetat om det länge men vi har inte vetat när han ska fara så det kom så plötsligt att han skulle åka redan ikväll. chefen ringde igårkväll och sa att dom skulle åka iväg till eskilstuna nu ikväll så det var bara för honom att packa och åka iväg. tur att han bara ska vara borta tills på torsdag för jag saknar honom så jävla mycket redan.. det jobbigaste är att vi har sovit med varandra exakt varenda dag under dom här fyra månaderna men så kommer det nu inte bli under hela veckan :( men det är bara att vänja sig för såhär kommer det bli framöver.. han kommer att vara borta på jobb flera dagar vissa veckor, ibland hela veckor osv.. det kommer att vara jobbigt helst nu i början men jag får tänka på hur mysigt det kommer bli när han kommer hem :D då får vi passa på att umgås mycket mycket!! men just nu känns det väldigt ensamt här i lägenheten utan min älskling :( tur jag har mina små pluttar iaf :) näpp, nu ska jag ta och göra mig klar för sängen, godnatt alla!


<3           

Av matilda westlin - 23 oktober 2009 12:17

Inatt har jag inte sovit mycket, vi blev uppe sent. anton fixade med datorn så nu har han kopplat in hans dator till tvn så vi kan ladda hem vilka filmer vi vill och kolla direkt :) jätte perfekt för vi kollar ju alltid på tv/play när vi missat nått program så nu slipper vi kika på det i köket där datorn stod förut.. och nu ska han sälja iväg hans skärm för den behövs ju inte längre.. fast det blev väldigt tomt där datorn stod :o men vi har ju min bärbara som kan stå där :D tvn i sovrummet ska också upp på väggen idag, kommer bli hur bra som helst =)


åh jag fick en present av älskling igår när han kom hem, jag fick ett par jätte mysiga röda tofflor som jag velat ha :D hi sötnos :) idag ska jag ner till cubus och hämta lite papper sen iväg till maria vid tre :)


Idag är det exakt ett år sen vi testade studentmössorna :o omg vad fort det går!

Av matilda westlin - 22 oktober 2009 19:54

förut idag så tog jag en prommis hem till mamma som låg hemma och var sjuk, vi drack lite tee och surrade :) tomas var också där. jag blev kvar i ca en timme sen tog jag en prommis upp till farmor och farfar där jag åt middag :) mysigt! dom hade även handlat en massa mat till oss så nu har vi proppfullt i kylskåpet :D ni är så gulliga<3


jag har även surrat med moa i telefon idag :) åh, dom verkar ha det skit bra :D jag är så himla sugen på att hälsa på dom men det får bli senare.. dom kommer ju hem i jul så vi får ses då :) vad jag saknar dig gumman!


nu har jag precis kommit hem, ska ta och kika på mammas pojkar och bara mysa ikväll. kanske ta ett glas vin också, åh mysiga torsdag :) anton kommer hem snart också :) pusspåer

Av matilda westlin - 22 oktober 2009 14:53

Hej snyggingar! Idag har jag pluggat teori för körkortet, det går bättre och bättre men jag är fortfarande långt ifrån klar.. haha, jag är så himla trög alltså! men anton har hjälpt mig och då har det gått mycket myclet lättare :) så fort vi är ute och åker bil så frågar han mig vad skyltarna betyder och jag börjar lära mig alla nu :) sådär efter ett år.. haha snygg jag är!! sen ringde cubus och berättade att jag ska få extrajobba där :D yeees, vad glad jag är nu :D så nästa vecka ska hon höra av sig om vilka dagar osv. fan vad glad jag är nu :) gud vad jag längtar!! jag vill börja nu :D och tänk vad roligt om jag skulle få jobba med malin, vilken lycka :D det är även hennes förtjänst att dom ringde mig, åh sötgumman TACK =D


Så idag är en bra dag, jag är väligt glad :) börjar även känna mig friskare :) fast jag har en hemsk hosta men hellre det än febern. nu ska jag ta och gå ut och ta en prommis :) ska bli väldigt skönt, jag har inte rört på mig på svin länge, det behövs verkligen!


Justja, igår var jag på majas skola där hon hade "temadag". hon fixade mitt hår, sminkade mig och sen blev jag fotad.. haha ni kanske fattar hennes tema, ROSA PRINSESSTEMA.. omg, jag som älskar rosa ;) och att gå runt i en prinsessklänning på västermalmsskola var det sjukaste jag gjort.. haha gud vad jag skämdes, kändes exakt som MTVs serie "My super sweet sixteen" :P jag hade prinsesskrona, prinsessklänning, klackskor med rosetter, vrålmycket smink, lockigt hår och allt var rosa! lite alla kollade.. haha gud! och på korten såg jag ut som fröken sverige typ, så dom bilderna vill jag aldrig se! haha men det var roligt och maja var så himla duktig :)

Av matilda westlin - 20 oktober 2009 23:45

Idag har jag varit ute i stugan med Anton, vi hämtade en rakapparat och nån fjäder som ser ut som en slang, konstig grej! Sen hade jag en sån tur att Tua hade tid för att klippa mig så jag fick skjuts ner till stan och blev klippt på Persson vid halv fyra :) Hon var jätte duktig, precis som Moa sa och jag blev supernöjd :) For sedan och handlade kattsand och sallad på citygross och sedan hem.. Då kom pappa förbi och lånade Johan Falkfilmerna och visade tatueringen som han varit och fyllt i idag :)


Nu ikväll så har jag satt i mitt löshår, alla 80 slingor :) Gick ovanligt fort! Jag har haft på mig en mango ansiktsmask och jag har smörjt in mig med brun utan sol :) Sen var vi ner en sväng till Antons mamma, kikat på Nip/Tuck och jag har gjort världens största sallad med allt möjligt i :) Jag ska ha med mig matlåda till mig & Maja imorgon, jag kommer tillbringa hela dagen på hennes skola :) Ska bli jätte kul! Så jag måste gå och sova nu, ska upp tidigt imorgon.. Godnatt

Av matilda westlin - 19 oktober 2009 20:43

Idag for jag och hämtade ut mitt löshår på OK, jag hade beställt 80 slingor plus microringar och det tog bara en dag för dom att skicka paketet, me like! Jag blev sjukt peppad på att både klippa och sätta i löshåret idag men då upptäcker jag när jag öppnar paketet att dom skickat fel microringar.. Dom har skickat svarta och jag ska ha bruna :S fan vad irriterande!! Anton peppar mig och säger att det inte kommer synas men det kommer det visst att göra, ååh trött jag blir nu! Jag måste sätta i håret tills onsdag då jag ska få håret fixat på Majas skola :o Så jag vet inte hur jag gör.. om jag ska sätta i det ändå och skita i att det sitter svarta ploppar i håret eller om jag ska skicka tillbaka dom och få dom jag egentligen skulle ha? Men då kommer jag inte hinna få i håret.. Men gud vad trött jag blev nu! Är det nån som har bruna microringar jag kan få köpa? Hör av er fort isåfall!!!!



Av matilda westlin - 17 oktober 2009 18:00

Fredag: började dagen med arbetsintervju på Cubus. Jag var jätte nervös men det kändes superbra :) Hoppas dom kommer att höra av sig bara.. När jag var klar så gick jag upp till mamma på bvc, vi surrade lite grann och bestämde att jag ska jobba med henne i början av November :) Dom på bvc ska vaccinera en massa bäbisar och dom behöver nån som tar emot familjerna i väntrummet och visar vart dom ska gå osv.. Så det ska jag få hjälpa till med :D åh, jag längtar :) Kommer passa mig perfekt för bäbisar är det bästa jag vet! :) Men iaf, efter att jag hälsat på mamma så gick jag ner till mormor, vi köpte lunch och gick hem till henne och myste :) Sen kom Anton och hämtade mig så for vi ut till City Gross och hyrde två filmer :) En Wallanderfilm och en Johan Falk film :) Båda var super bra och Johan Falk filmerna var som en serie.. Det finns sex filmer och vi började med att hyra första och jäklar vad bra den var! Nu måste man ju se alla ;) For sedan hem och då ringde pappa och ville bjuda på pizza så det blev pizza, film och mys under kvällen :)


Lördag: For ut till City Gross och lämnade igen filmerna, passade på att hyra en ny Johan Falk film :D Sen for vi hem så nu håller jag på med maten ;) Ikväll ska jag bjuda på mat, för ovanlighetens skull ;) haha jag är sjukt bortskämd, Anton lagar maten varje dag men idag tänkte jag göra ett försök :D Det blir fläskfile, sötpotatis och sallad :) åh, jag älskar sötpotatisen, den är söt och smakar nästan som en morot, sjukt god! Ska skära dom i runda bitar och he på en smet åvanpå så det blir nog jätte gott :D Nu ska jag duka sen ikväll kommer Linda hit och joinar oss :) Vi har laddat med chips, en box vin, glass och Linda skulle köpa med sig godis så det kommer bli en jätte mysigt kväll :) Perfekt med en myshelg när man inte mår speciellt bra..

Ovido - Quiz & Flashcards