Alla inlägg under oktober 2009

Av matilda westlin - 10 oktober 2009 23:53

                           

Av matilda westlin - 8 oktober 2009 16:00

I tisdags så kom Moa hit, vi åt middag hon, jag & anton :) sen blev det massa godis, chips och desperate på tv :) hur mysigt som helst! vi surrade och bara myste! du är bäst gumman!


Igår så blev det weeds maraton, jag vet inte hur många avsnitt jag & Anton kollade på :p så jäkla bra serie!! Vid fem kom pappa och hämtade mig, vi for och hämtade Maja sen vidare till max där vi käkade middag ;) Sen blev det bio, vi såg Midsommar :) jag gillade filmen, pappa & Maja sådär men den var rolig och lättsam att kika på :) mysig och ännu än smal kväll, haha!


Idag så har jag och Anton kikat klart på dom sista weeds avsnitten, så vad gör man nu? det finns inte speciellt mycket att göra när man går och är arbetslös, uuh jag blir tokig snart! Men det ringde faktiskt en tjej till mig idag så nästa fredag ska jag på arbetsintervju.. åh, hoppas hoppas säger jag bara! jag skulle bli så himla glad om jag fick ett jobb! men men, vi får se hur det går nästa fredag :) ikväll ska jag ner till Barista och fika med tjejerna, sista dagen Moa är i sundsvall :( för imorgon flyttar hon & kicken till norge, oslo! fan vad jag kommer sakna dig hjärtat! :(

Av matilda westlin - 6 oktober 2009 17:54

Hej och hå! Idag har jag inte gjort speciellt mycket.. Jag och Anton har borrat upp två handukshängare i badrummet, blev jätte snyggt :) Vi har varit och handlat mat så ikväll blir det tacos till middag senare massa godis & kanske ett glas vin :) MYSIGT!! Moa kommer hit och gör oss sällskap :) Hon tar bussen tjugo över sex så jag ska snart gå och möta henne =)


I helgen så firade vi pappa på fredan sen på lördagen så blev det ju fest ute i Matfors ;) haha, det var hur roligt som helst! Vi började en förfest hemma hos Angelika, Timmy och Niklas föräldrar.. Vi var ganska många där :) Skit roligt att träffa Jenny & Angelika :) Vi drack lite vin och surrade sen kom även Lovisa dit och så fick vi skjuts ut till Matfors :) Där fick vi mat och vin/öl/cider, ja det man ville :D Kvällen var jätte rolig, Mackes pappas band spelade och vi dansade massor ;) Blev kvar där sent sen kom offer och skjutsa hem oss :) Skit rolig kväll och Anton, jag älskar dig så otroligt mycket!!

Av matilda westlin - 6 oktober 2009 11:38

jag&jenny fest  

Idag är det ingen vanlig dag för det är Jennys födelsedag, HURRA HURRA HURRA =) GRATTIS ÄLSKADE GUMMAN!! (hade ingen nyare bild ;)

Av matilda westlin - 3 oktober 2009 13:57

moa&jag   moaaaaa   spegelbild   svenssons   gf

 

moa&jag 

Till veckan ska min älskade bästa Moa flytta ifrån mig :( :( Åhh, vad jag kommer sakna dig gullfia!! Jag önskar att jag kunde umgås med dig ikväll men vi kanske kan ses imorgon hjärtat? Jag saknar dig <3

Av matilda westlin - 3 oktober 2009 13:42

Jag har inte orkat blogga på hela veckan :o Men vad har jag gjort?? Fixat naglarna gjorde jag en dag, var och åt lunch med Alexandra & Linnea på Coffeehouse :) Varit och fikat med Malin, Lovia och Cilla :) Det har blivit lunch med mamma och jag har umgåtts lite grann med mormor :) Jag har haft tvättstuga och städat här hemma.. Det är typ det som hänt! Sen igår så var jag & Anton hem till pappa och åt middag, han fyllde år så vi blev där hela kvällen :) och idag har vi varit och solat, köpt löshårsklämmor på Afrohörnan ;) Haha!! Jag måste ju ha såna nu när jag tagit ut löshåret.. Usch, jag vill he i nytt igen och jag har färgat håret jätte mörkt :o Vilket blev skit fult!


Ikväll ska vi ut till matfors, vi ska på folkan där Mackes pappa ska ha fest ;) Haha, folkan.. åhgud, jag skrattar nu när jag tänker på allt sjukt jag har gjort där i matfors.. Herregud, vilken tid.. Och festen på folkan för flera år sedan, då tänker jag bara på dig Jenny ;) vilket kaos! Men det ska bli kul att dra dit ikväll :p Man är ju lite hemma i Matfors, jag mer eller mindre bodde där i två år :P Så nu blir det till att peppa, eller hur Lovisa? :D Nu ska jag hoppa in i duschen, skriver mer sen.. Puss

lovisa och jag  

Av matilda westlin - 3 oktober 2009 12:56

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards