Alla inlägg under september 2008

Av matilda westlin - 17 september 2008 19:28

klockan nio imorse ringde min klocka & jag var faktiskt pigg :o fastän att jag legat och surrat i telefon med m till typ halv ett igår kväll :o iallafall så gick jag upp och tog en dusch, vilket gjorde mig ännu piggare ;) åt frukost och sminkade mig =) sen plattade jag håret, klädde på mig och spelade låtarna från filmen mamma mia på youtube, gaah helt otroligt vad musik kan få mig på bra humör. jag tog det hur lungt som helst och hade en riktigt skön morgon, så klockan bara flög iväg.. gick till skolan lite senare, ibland behöver man såna morgonar ;) gick till hedbergskas gympasal och mötte linda som också var sen ;p så gick vi tillsammans till skolan:) hade projekt som första lektion, det är riktigt kul och vårat UF-företag kommer bli så himla bra =) efter det hade vi lunch och efter lunchen så hade vi en lektion till & det var historia, hade prov :o usch.. och även fast man fick ha boken med på provet så var det skit svårt och alla satt svin länge.. Jag har ingen aning om hur det gick men jag borde klara g iaf. Sen slutade vi, då gick jag med malin in till stan, hennes buss gick lite senare så jag gjorde henne sällskap och vi gick på stan en stund :) jag letade en jacka jag sett på h&m men den var slut :/ efter stan gick jag upp till mamma på jobbet, haha jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att gå hem själv så jag gör allt för att slippa det ;) tog ett kaffe med henne sen gick jag upp till pappa&agneta och åt mat med dom sen for jag ut till birsta med pappa :) och där hittade jag min jacka :D en sån jag letat tidigare på stan med malin :) men det fanns bara en svart kvar och den var i storlek 34, brukar alltid ha det men den var lite kort i ärmarna så jag vet inte hur jag ska göra :o jag köpte den iaf eftersom det var den sista så jag ska testa den hemma men jag verkligen älskar den. synd bara att den inte fanns i 36, den hade säkert varit perfekt :o sen gick vi in till ikea, där köpte jag en liten, rund, jätte söt matta som jag ska ha i badrummet :) hittade även sex st vanliga glas :) också köpte jag kattmat, millas favoritmat =D sen övningskörde jag hem, vilket gick jätte bra :) ikväll har jag tvättstuga, är alldeles strax klar :) då ska jag lägga mig och bada och bara ta det lungt, se på tv och slappa =) pusspåer

Av matilda westlin - 16 september 2008 18:05

imorse var jag riktigt trött. vaknade av att linda ringde ett antal gånger, kände mig jävligt irriterad eftersom jag var så trött och bara ville fortsätta sova så jag orkade inte svara.. men efter att linda ringt några gånger till så vaknade jag till på riktigt, var riktigt grinig.. mitt morgonhumör är inte det bästa så istället för att svara i telen och göra linda på dåligt humör också så skickade jag ett sms till henne. du vill mig ju mig bara väl när du ringer och väcker mig, hii du är så himla söt gumsan :) Jag blir så jävla trött på mig själv att jag aldrig kan lägga mig i tid :o det är nånting jag aldrig lyckas med :o men ikväll ska jag göra ett nytt försök ;) sen imorgon så börjar vi ju elva så då ska jag passa på att sova ut, ska bli så skönt :) annars så har dan rullat på bra, tisdagar är ganska sköna :) efter skolan gick jag in till stan o inhandlade fingervantar & strumpbyxor från indiska och sen köpte jag lite småsaker på h&m, typ sminkborttagning, hårspray, ansiktsmask och sånt där som är så otroligt tråkigt att köpa men som man man inte klarar sig utan.. var även och letade en jacka men jag hittade ingen :o efter stan gick jag hem :) blä vad det är jobbigt att gå upp till mig i haga, usch jag saknar redan att gå med linda till skolan:/ huvva, hur fan ska jag klara att bo här och gå till skolan varenda dag? kommer bli sämst.

Nu sitter jag hemma, har precis gjort en kopp kaffe så jag passar på att skriva blogg :) var ner och åt hos pappa nyss också, vi åt snitzel och potatismos. Ikväll blir det träning sen ska jag försöka att plugga på historiaprovet som vi har imorgon, usch det kommer gå bajs! jag tycker sånt där är så otroligt ointressant.. nä nu ska jag kika runt lite på bloggar sen iväg och träna :) pusshej

Av matilda westlin - 15 september 2008 20:27

lördagen slutade med utgång, precis som jag ville :) gjorde mig klar sen gick jag till linda och förfestade, vi hade skit kul :) efter ett tag blev vi as sugna på godis så lotta (lindas mamma) for ner och handlade till oss.. jag åt så jag mådde illa :o vid tio gick vi ner till stan, gick först förbi stefan på mezoyo och surrade lite med han sen vidare till primero :) och shitt vilken rolig kväll det blev =D super lyckad! har lagt in lite bilder på bilddagboken :)
söndagen var seg, vaknade vid tolv nångång.. fikade världens godaste frukost tsm med mamma :) sen var jag bara hemma och tog det lungt hela dan. lite senare på kvällen så packade jag alla min kläder och for till lägenheten, packade upp allting sen ville hampus komma över så jag gjorde i ordning fika och en varsin smoothie sen såg vi bridget jones och åt en massa, riktigt mysigt :) vid tolv gick han hem och jag la mig och sov.



idag; gick upp i bra tid, la mig i ett bad och bara tog det lungt :) sen drack jag en kopp kaffe och skulle gå till skolan men då ser jag att jag är sen så jag orkade inte stressa när jag ändå visste inte skulle komma i tid.. så jag tog det lungt och när jag var klar så gick jag ner till mammas jobb och satt mig och surrade med henne ett tag :) sen ringde malin och kollade vart jag var så jag gick och mötte henne och så gick vi till skolan tsm :) ganska skön dag faktiskt och sista lektionen var sjuk ;) haha.. vi skulle till en skog bakom västhagen på naturkunskapen så typ hela klassen åkte med johan och kunne dit.. När vi kom dit så fick vi gå tsm med läraren och kolla på buskar, svampar och jag vette fan allt :P haha.. as fult! och gud vad sjuka alla i min klass är, så jävla roliga =D dennis, alecks, kunne och dom ska alltid hålla på att fjanta sig och det går verkligen inte att hålla sig när dom börjar med allt dom håller på med, haha man dör av skratt. dom är så jävla härliga =D så sista lektionen var skit kul. ågren började även ivår klass idag :)

efter skolan så åkte alla med antingen kunne eller johan hem, släppte av alla i stan sen fick jag skjuts av kunne hem :) har varit och ätit middag hos farmor&farfar ikväll sen skjutsade pappa mig med moppen till träningen ;) blev ett puls/medel pass tsm med linda, skit kul :) och nu har jag precis kommit hem, alex ringde och surrade lite nyss =) synd att det är så äckligt dyrt att ringa till han nu när han är i norge :o men det är gulligt att du ringer mig ändå vännen.

nu ska jag fika, lägga mig i ett varmt bad och bara ta det lungt. puss

Av matilda westlin - 13 september 2008 15:44

nu sitter jag på jobbet, slutar om tio min :) då kommer mormor och skjutsar hem mig. Ska hem och äta sen ska jag lägga mig i ett varmt bad, det är nånting jag har längtat efter hela dan, haha. Ikväll vill jag festa, har varit på bolaget så jag har en vinare hemma så vi får se vart det bär av ikväll :) jag tror iaf att jag ska sova i lägenheten i natt, jag har saknat att vara där så det ska bli skönt att komma dit :) blir nog där i några veckor nu.

igår vid sju så gick jag och linda till biteline där vi mötte sigrid, sanna och andre :) var svin mycket folk så vi fick stå och vänta på vårat bort ett bra tag även fast sigrid bokat flera dagar innan :o aja, tillsist fick vi bordet och alla beställde drickat, blev en vinflaska för mig och linda som vi delade på :) sen åt jag tacobuffe, så jävla gott. efter ett tag kom lite fler folk & vi blev nio stycken där :) hade jätte trevligt, var riktigt mysigt. jag älskar biteline :) vid tio drog linda till robin men vi andra stannade kvar och köpte öl på öl ;) haha, det gick jävligt mycket pengar igår, sällan!

men trevligt hade vi iaf =D vid elva så drog vi till irish, blev bara där en kort stund, jag surrade lite med stefan sen ville alla till bk men jag orkade inte dra dit så istället gick jag, martin & martin hem till martin :) haha, blev mycket martin där :p han bodde på södermalm så det var inte alltför långt, blev där resten av kvällen, vi spelade musik och surrade. sen vid två gick jag hem och somnade påengång :)

sen imorse var jag faktiskt pigg ;) gick upp och åt frukost och tog en dusch :) var ganska bakis men det har gått över under dan så det är skönt. nä, nu ska jag åka hem. pusspåer

Av matilda westlin - 12 september 2008 17:13

hej&hå, äntligen fredag :) har haft dötrista lektioner idag i skolan men ändå så har dan gått fort, var in till stan på lunchen och köpte en present till lillgosan som fyllde år igår, grattis babe ;) sen efter skolan så skjutsade kunne hem mig, linda, dennis och alecks, så vi slapp gå i kylan :o

nu är jag hemma, somnade till en timme :o gaah, jag är skit trött. skolan dödar mig! ikväll ska jag, linda och några ner och äta middag på biteline, ska fira min älskadesigrid :) sen skulle alla dom ut men jag får se hur jag gör.. jobbar ju imorgon :o men det visar sig. nu ska jag gå och fixa mig, pusss

Av matilda westlin - 10 september 2008 23:01

idag är det onsdag och vi började halv elva, så otroligt skönt. tog en lång sovmorgon sen gick jag och linda till hedbergskas aula för att knäppa klassfoto.. när vi kommer dit så är vi fyra pers där, fattar ni? FYRA PERS :s inge mobbat eller. knäppte ett kort sen kom två till så vi fick knäppa om men kortet blev helt stört, för det första så är vi säkert 20 st i klassen, sex var med :o SNYGGT! njaee. för det andra så blev jag förjävlig, vet inte riktigt vilket kort han valde men antingen blundade jag eller så as garvar jag plus att jag valde helt fel kläder, hade en stor svart tshirt på mig så jag ser riktigt tjock ut.. haha usch! ni kan ju börja anteckna nu, haha!!

aja efter det gick vi till skolan och åt mat, hade lektioner som vanligt och vid tre slutade vi. då gick jag hem och åt mat sen kom pappa o hämtade mig så for vi ut till birsta, jag körde :) for och köpte ett duntäckte, kuddar och ett bord + stolar =) sen for vi på max och käkade och då händer en så fruktansvärt hemsk grej .. :(

två killar sitter i en bil vid driven, när dom ska beställa så börjar ena killen typ dampa runt i bilen, jag såg allt men alla trodde han drygade så ingen tänkte mer på det. efter en stund sen man hur killen som sitter bredvid står och rycker i killen, försöker få liv i honom och ropar på hjälp.. alla springer ut, drar bort bilen från driver för att kunna få ut honom från bilen. när bilen dragits bort så sticker den andra killen, ingen tänkte speciellt mycket på det eftersom den andra som körde sitter helt medvetslös i bilen, pappa & en kille lyckas få ut honom från bilen och ambulsen kommer tillslut.. killen hade ingen puls och var helt blå i ansiktet, dom tog han och körde iväg en bit med ambulansen.

Mer vet jag inte, fyfan :/ jag ville bara därifrån så vi for snabbt iväg .. hur kan allting hända så snabbt? och varför? =( jag fattar inte. jävla äckelvärld! Det här handlade säket nånting om nå droger det med, för ingen fattar varför hans kompis som satt bredvid drog :s helt stört.. men jag håller tummarna och hoppas att du kommer överleva! killen var bara i tjugo års åldern :/



efter allting så for vi vidare och hämtade hampus, jag pallade inte att köra nå mer så hampus körde. skjutsade hem mig och nu ikväll så har jag bara suttit och kikat på tv med mamma! såg idol som var helt sjukt, shitt vilken grym tjej som var med, hon som var sexton år :o tänk att kunna sjunga sådär :o aja, nu ska jag lägga mig och se mitt favvoprogram innan jag somnar. puss

figge, jag saknar dig så fruktansvärt mycket!

Av matilda westlin - 10 september 2008 15:33

älskade, älskade vännen.. jag fattar ingenting! när jag fick höra vad som hänt, jag trodde inte det var sant.. det fick inte vara sant, det får inte vara sant! jag fattar verkligen inte..

jag kommer alltid att minnas dig som en döhärlig kille men världens skönaste humor och den som alltid brydde sig. för det gjorde du verkligen! du brydde dig alltid om mig. Jag glömmer aldrig förra sommaren, då jag och marcus fortfarande var tsm. du var alltid med oss, jämt! du kunde ringa sent på kvällen och säga att du ville hitta på nått och du var alltid välkommen att vara med oss. Hehe jag kommer ihåg en gång när vi hade hyrt en film, du kom hem till marcus & mig och vi började se på filmen. då tog du milla i din famn och satt för dig själv och sjung.. både jag och marcus kollade på dig och skrattade men du brydde dig inte, du bara fortsatte sjunga.. så jävla söt :) sen nästan varenda dag under mitt sommarlov så var vi och fiskade, vi var fan överallt.. i matfors, selånger, sidsjön.. och på ställen jag aldrig varit förut men vi fick aldrig, verkligen aldrig nån fisk :p och du sa alltid "men i holm" där finns det fisk.. det glömmer jag aldrig. du pratade alltid om holm och hur bra det var där. Jag önskar att jag fick följa med dig dit så du kunde få visa allt du ville, för det var nånting du ofta pratade om & att du skulle ta med mig dit :) jag lovar dig att nångång ska jag åka till holm och då ska jag tänka på dig.

När jag går runt sidsjön så tänker jag på allt fiske och hur roligt vi hade, som den gången då du skulle slänga i mig i vattnet, jag blev skitsur och sprang iväg, då jagade du in mig i en stor buske full med häggspinnarlarver, och jag kom inte därifrån.. haha gud vad du och marcus skrattade åt mig då.

alla gånger då vi var ute och buskörde, det var så jävla kul. du körde alltid om på insidan, du var helt livsfarlig ;) sen skulle du bevisa för mig att bilar kan flyga.. hur fort vi körde i brantabacken på södermalm, sen hur vi hoppade med bilen .. det var fan det sjukaste jag gjort, lillgalning!

Gången då du kom till min träning för att sen skjutsa hem mig men då när vi kommer ut till bilen så startar den inte för bensinen var slut, så vi försöker rulla bilen till macken men det gick inte speciellt bra så vi fick ta min vattenflaska och gå och tanka bensin i den sen tillbaka till bilen och hälla i bensinen så kunde vi fara och tanka på riktigt ;) tokis.

vi festade en hel del tsm och en period så ville du alltid in på espan och du fick faktiskt med mig dit en gång.. gud vad kul vi hade den kvällen, jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då.. alla tanter vi dansade med :p du var verkligen en härlig människa. och som marcus sa förut idag till mig, "han har alltid tyckt om dig matilda" :( jag har alltid tyckt om dig jag med! du brydde dig alltid, som gången när jag gick hem själv från gatufesten, jag var så fruktansvärt rädd, då ringde jag dig. Du var ute och festade men gick iväg och pratade med mig hela vägen tills jag kom hem..

Första gången jag träffade dig var den gången då du och marcus skulle ha förfest hemma hos dig och jag&jenny skulle komma och vara med er. Jag ringde marcus men han kunde inte förklara vägen så jag fick prata med dig, du var skit full men lyckades ända förklara vägen ;p sen när vi kommer hem till dig så hade du nästan somnat för du var så full.. tillslut nyktrade du till och vi satt och drack o umgicks. Då tog du fram ett gosedjur du hade hemma, en säl och började fjanta dig med den och det var bara du & jag som skrattade.. sen dess har vi alltid haft så sjukt roligt tsm, en sån där sjuk humor som alla bara tycker är töntig. Jag älskar den och saknar att få skratta med dig igen <3

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om dig & allt vi varit med om men dom minnena har jag för mig själv och jag kommer aldrig att glömma.

Bara för nån vecka sen så ringde du mig och vi pratade ganska länge, du berättade om hur bra det var i norge och allt ni gjorde och skulle göra. du lät så lycklig och det gjorde mig så otroligt glad.. vi lovade varann att vi skulle ses nästa gång du kom hem, fan alltså! jag saknar dig! jag får ont i magen när jag tänker på allting, alla minnen jag & marcus fick tsm med dig. sommaren 07 var verkligen din, min & marcus sommar, jag var med er jämt! jag glömmer dig aldrig, jag hoppas du har det bra där du är nu! figge, du var en underbar människa! <3

Av matilda westlin - 9 september 2008 18:39

idag hade vi en riktigt skön dubbellektion på morgonen, nästan lite rolig tillomed :) sen slutade vi och då käkade vi lunch på skolan sen gick jag, malin och linda in till stan, satt oss på charm och tog en kaffe :) sen gick jag och linda o köpte träningsbyxor och så tog vi en prommis hem.

nu ikväll har jag och linda varit och tränat, ska ner och kika på robins match på höglunda strax=) justja, köpte ett teoripaket idag och så har jag bokat in en körlektion ;) så nu ska jag börja med mitt körkort =D


älskade vännnen

be strong, don't leave us.. i know you can do it

Ovido - Quiz & Flashcards