Alla inlägg den 9 augusti 2008

Av matilda westlin - 9 augusti 2008 14:59

tjaa snyggingar.

nu var det så sjukt längesen jag skrev blogg, man har typ ingen tid nu på sommaren men jag ska göra ett försök att skriva lite snabbt om allt som hänt. det började med en superlyckad gatufest, helt klart den bästa hittils. blev alla dar plus en massa fylla ;) jag hade skit kul. det ända som var sämst var att jag slog sönder min kamera, vilket jag inte har nått minne av :o jag har sån otrolig otur med alla mina kameror men jag ska köpa en ny, går inte utan. aja, efter min gatufest så började jag mitt treveckors jobb på ortviken. kändes jävligt skumt första dan och jag var riktigt nervös men allting flöt på riktigt bra och jag började trivas med en gång, första veckan var jag på pm1mek tsm med en supergullig tjej som hette alexandra :) fyfan vad vi hade kul tsm, skrattade och fjantade oss mest hela dagarna ;) men jag lörde mig en hel del också, bl a att svetsa, meka och hålla på med sånt. dom två andra veckorna hamnade jag på en annan avdelning tsm med en tjej som hette linn och en kille som hette tobbe, verkligen inte samma roliga jobb men den tiden gick fort den med och jag trivdes med tobbe och linn riktigt bra:)

sen en kväll var jag ut och käkade med mamma, fan vad det var mysigt. vi gör aldrig nånting tsm så det var verkligen superlyckat. var och åt på mezoyo, hos stefan. satt uppe på altanen i flera timmar och åt o surrade, senare drog vi ner till hamnen. skit mysigt hade vi.

fredagen den 26juli var min sista dag ortviken, kändes riktigt tråkigt.. jag har lärt känna så otroligt många och gulliga människor, så jag kan verkligen inte säga att jag inte trivdes, jag bara älskade mitt jobb :) haha, låter nästan för bra för att vara sant ;) men det var inge kul att lämna in alla arbetskläder, nycklar och att säga hejdå :o och jag saknar faktiskt alla tidiga morgonar då pappa kom och hämtade mig på moppen och så for vi till jobbet, tack underbara mamma & pappa för att ni skjutsade och hämtade mig varenda dag i tre veckor :) utan att ni ställt upp så hade jag nog inte skött jobbet alls.. aja, tillbaka till fredagen, då for jag, mamma och maja till stockholm, senare vidare ner till santorini som är en ö i grekland :)

Nu sitter vi på arlanda och väntar på vårat tåg som går halv sju ikväll, jävligt drygt med tanke på att klockan är typ tre och jag hade hellre umgåtts med mina brudar hemma än att sitta här på arlanda och vänta, blä. menmen, sånt man får ta, vi har iaf haft det super, super bra i grekland :) min moster helena jobbar där som reseledare så vi har träffat henne många kvällar och dagar, annars så har vi solat, badat, festat massor och bara haft det underbart. fyra dagar gick åt till att jag och maja tog dykarcertifikat, det var sjukt läckert att dyka i havet tsm med en massa fiskar och grejer, det ända som var segt var teorin, den sög! men nu har jag certifikat och får dyka vart jag vill i världen, haha! onödigt? jaa, kanske. men jag har det nu och det var en häftig upplevelse. Jag blev sjuk i tre dagar, fick feber och så otroligt ont i halsen men det gick ändå fort över och jag kunde steka på stranden igen ;) och en kväll var vi på bio faktiskt, haha riktigt läckert.. dom hade en paus mitt i filmen och det var bara grekisk text men det var ändå grymt! vi såg "mama mia" helt otrolig film, den måste ni alla som inte sett den se, as bra verkligen!

har tyvärr inte speciellt mycket bilder från resan, nästan inga faktiskt :o jag har ju ingen kamera och maja&mamma har inte varit dom bästa på att fota heller :p men jag ska ta och fixa mig en ny kamera så fort jag får lönen från ortviken, då ska jag fota, fota, och fota :D haha.

nu saknar jag alla där hemma så jävla mycket, min älskade lilla milla som linda och hennes supersöta familj har tagit hand om. tack hjärtan, ni är bäst! sen saknar jag alla er andra också så sjukt myckt!! jag måste också säga att jag är ledsen att jag inte har svarat på alla samtal och sms jag fått, sorry men jag har verkligen inte haft råd. det strulade i början av semestern så jag fick ta en massa onödiga disskusioner på sms, jävligt dyrt och tröttsamt. men tack alla för era sjukt söta sms. jag saknar er.

nu ska jag fortsätta kika runt på bloggar, bilddagböcker och allt alla håller på med :p sen så hoppas jag på att tiden kommer gå fort för nu vill jag hem! och nu kan jag svara på vartenda sms och samtal, så give a call :) skriver mer imorgon, pussalla

Ovido - Quiz & Flashcards