Alla inlägg under april 2010

Av matilda westlin - 13 april 2010 07:14

Godmorgon! idag verkar det bli lika fint väder som igår.. ååh, loveli. Igår satt jag t om ute på balkongen och åt frukost :D döhärligt! Sen fick jag hoppa in och jobba, så jag jobbade 13-20.. efter jobbet for jag och Alexandra in till stan med Hampus :) Hampus och jag for till pappa och käkade sen skjutsade han hem mig igen :)


Idag ska jag jobba ett riktigt långt pass, 9-20.. och jag är redan så himla trött :( fastnade framför gamla paradise avsnitt igår så jag kom inte isäng precis tidigt :( Nu har jag precis duschat och lagt en ansiktsmask.. Jag kommer måsta skynda mig som ett as snart.. Jag är redan sen! hörs sen.. PUSS

Av matilda westlin - 11 april 2010 19:36

Hellu.. Idag mår jag så dåligt, Anton med! for ut till Tua igår och partajade sen åkte jag med Alexandra in till stan och då gick jag bort till Sörgren där Anton va :) vi blev inte där länge.. skulle ner på krogen men vi gick hem istället.. blev en tidigt kväll men fyfan vad jag mår dåligt idag.. det har varit världens finaste väder men vi har inte kunnat röra oss, legat i soffan, ätit och bara grisat.. Nu har vi precis ätit middag, Anton lagade en jätte god kyckliggryta med ris :) Nu for han iväg för att hämta firmabilen och ska passa på att handla vindruvor till mig, jag är så himla sugen på det!! Ikväll åker baby iväg och jobbar i Uppsala igen, blir till torsdag som vanligt. Jag ska också jobba imorgon, 13-20!

Av matilda westlin - 10 april 2010 10:00

Idag är jag ledig, gud vad skööönt :D det blev sent igår, dom tatuerade ända fram till tretiden.. Jag somnade med laptopen i famnen.. Sen vaknade jag av att Anton skulle skjutsa hem Jocke.


Vi har tvättstuga idag, sen ska vi åka till Antons syrra och hälsa på dom en sväng.. Bilen ska tvättas och vi måste åka ut till birsta.. Jag har massor jag måste handla. Sen får vi se vad vi käkar, förmodligen en pizza eller nått! hörs

hej

Av matilda westlin - 10 april 2010 01:37

Nu har jag inte bloggat på ett tag igen.. Men det har inte hänt så mycket, jag har jobbat från tis tills idag, fredag! Sen har jag färgat håret.. Umgåtts med Anton, haft myskväll med Linda osv osv.. Idag har jag iaf jobbat, det har gått super.. det blir bara roligare och roligare att jobba på jc! hur underbart är inte det? att jobbet bara bllir roligare och roligare ju längre tiden går? me like.


Just nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och lyssnar på när Jocke tatuerar Anton.. fyfan vad det låter.. dom har hållt på ända sen kl tre idag :o hjälp vad länge!! men det blir skit snyggt och jag blir sugen igen.. men jag ska inte göra nån, jag lovar! Helena var även hit en sväng och noppade mina ögonbryn.. jag har inte gjort det på ett helt år.. ETT HELT JÄVLA ÅR!! sjukt va? det gör så fruktansvärt ont så jag rakar bort stårna jag inte vill ha kvar istället.. men nu noppade hon bort allt fult och gjorde en riktigt fin form så jag önskar att jag knäppte en sån där före/efter bild. men det gjorde jag inte!


Annars ikväll har vi ätit och ätit.. Jocke säger att jag kommer bli jätte tjock om några år.. för varje gång han träffar mig så mular jag i mig godis och massa annat.. det kanske jag blir?


aja, nu ska jag kika runt lite på datorn och vänta på att grabbarna ska bli klara.. anton verkar ha väldigt ont nu :( bläää.. men det förstår jag.. dom har tatuerat i nästan tolv timmar.. duktig baby! PUSSPÅER

Av matilda westlin - 5 april 2010 23:56

Det blev ingen film.. Jag har haft annat för mig.. Småkikade lite på johan falk sen har jag surrat med baby :) Nu är klockan alldeles för mycket så jag måste göra min matlåda och göra mig klar för sängen.. Börjar nio imorgon! natti natti

Av matilda westlin - 5 april 2010 22:08

.. VILKEN JÄVULSKA JÄVLA BRA LÅT DET HÄR ÄR!!!!! Jag spelade sönder den på JC i söndags.. Haha, Fredrik lessnade hyfsat.. När Anton kom dit så spelade jag den för honom igen, Fredrik; jaa.. man behöver ju inte spela en låt tjugoåtta gånger på en dag?? hahaha kunderna måste ha trott att spelningslistan hakat upp sig typ.. Nä men jag dööör! LÅTEN ÄR SÅ JÄVLA BRA!!!! FYFAN..


Av matilda westlin - 5 april 2010 22:02

  

Av matilda westlin - 5 april 2010 21:54

Baby och jag smalade i oss den goda maten Anton lagat, fyfan vad duktig han är hjärtat!! Så sjukt gott! men varför blir inte mat bra på bild? hur mycket jag än försöker fota så ser det inte gott ut? haha, misslyckat! När vi käkat klart så kom Antons chef hit med en bil och så fick vi skjutsa tillbaka honom till Timrå där firman ligger.. Vi for sedan ut till Alnö där vi tankade, eller jag tankade :D och betalade, naaaw snäll jag är! Jag kommer bli pank när jag skaffar körkort och ska köra runt, bilen drar äckligt mycket soppa.. Vi for ut till ankarsvik och ner till utvik där Nina&Fredde bor, mina chefer :D Mysigt att hälsa på, vi kikade på deras supermysiga och fina hus :D Fyfan vad jag och Anton är sugen på hus nu, hjälp jag vill verkligen köpa!! Vi drack kaffe och surrade ett tag sen in mot stan igen. Så nu kom vi precis hem och Anton fick fara iväg på engång. Han ska åka och jobba i Uppsala tills på torsdag :( buhu!! Jag saknar honom redan! och tycker synd om honom, inte roligt att köra ner till uppsala vid den här tiden och nu när det blev så pissigt väder.. usch, vad är grejen med att det skulle komma snö igen?? fan, jag som trodde sommaren var på g. Nepp käpp, nu ska jag äta påskägg och kika på en film som vi aldrig hann se.. Wallander - skytten!

  

Ovido - Quiz & Flashcards