Alla inlägg under augusti 2008

Av matilda westlin - 21 augusti 2008 14:26

onsdagskvällen blev lugn, var med min älskade lillasyster, lite senare kom mats till mig en sväng :) sen blev det natti.

idag; (torsdag) vaknade runt ett tiden utav att pappa ringde.. gick upp och tog en prommis bort till coop i haga, köpte kattsand och kattmat sen hem igen och var ut med missan. efter en stund kom hampus över med världens godaste kladdkaka som han bakat, gah duktiga unge! satt och surrade o bara umgicks :) vid sex gick vi ner och käkade hos pappa. resten av kvällen så var jag ute och gick med pappa, var även o solade en sväng :) sen blev det sooova. puss

en bild på min fina milla och missi

Av matilda westlin - 20 augusti 2008 13:06

tja, idag är det onsdag.. inge roligt väder ute idag heller, jag blir så less jag vill ha sommar igen. var meningen att jag skulle ner till stan och äta lunch med lisa&linda idag men då kanske jens skulle komma hit och fixa min dator så jag måste hålla mig hemma, datorn är ju full av virus :s sen har jag faktiskt haft tvättstugan idag, haha andra gången jag tvättar själv :o och det gick jätte bra :) lalala, duktig jag är.

igår gick jag ner till stan och träffade lisa och linda vid tolv ungefär, jag försov mig så dom fick sitta och vänta på mig, haha gullisar. vi åt lunch på charm, satt länge och surrade =) träffade stefan där också :) sen skulle lisa iväg och jobba så jag och linda gick på stan och kikade, köpte två par toppar. ganska onödigt, har gjort av med så himla mycket pengar som jag fick när jag fyllde år, gaah ångest! aja ;) sen åt jag middag, hampus & jag var ute o övningskörde efter maten sen gick jag till friskis och tränade, haha det var så himla fult. jag gick hemifrån kvart i sju och träningen började sju, tror ni jag skulle hinna? haha inte jag. men det trodde jag tydligen igår :s så jag går och går och klockan blir bara mer o mer, tillslut fattar jag att jag inte skulle hinna men då kommer en bil bakom mig och stannar, då är det kunne :) gud vad glad jag blev, så han skjutsade mig till träningen och jag kom itid, tack gubben :) efter att jag tränat kom pappa och mötte mig så vi tog en prommis hem, gjorde inte speciellt mycket mera på kvällen, duschade, kikade på tv och surrade i telefon :)

ikväll har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra, moa o jag surrade om utgång men ingen av oss är speciellt peppade längre så vi får se vad det blir :) nu ska jag ner och hämta tvätten, sen göra mig klar =) puss!

gud vad jag älskar den här hunden.

Av matilda westlin - 18 augusti 2008 23:40

lördag; vaknade av att pappa väckte mig och berättade att linda hade hittat min mobil..först fattade jag ingenting om vad pappa surrade om men när han berättade så kom jag ihåg allt och det var en så otrolig lättnad att den inte var borta :) På dan så for jag ut till birsta med pappa, köpte jätte fina grejer på indiska och en skit läcker rosa mixer på duka :) for hem sen och då ringer sigrid mig.. surrade lite om fredagskvällen sen bestämde vi oss för en till utgång så jag gjorde mig iordning och for först o käkade med jesper på bk, en hamburgare :) fyfan vad bkburgarna är goda, verkligen min favorit. efter världens godaste mat så fick jag skjuts av jesper till bredsand där sigrid var på förfest hos johan :) satt där och drack med lite folk sen tog vi en taxi in till stan. drog på daltons först, träffade en kompis till sigrid som vi satt och surra med ett bra tag :) sen gick vi vidare till irish, där var det riktigt kul, avslutade kvällen med att dra på bk innan dom stängde sen blev det max o så drog jag hem och sov. skit kul kväll, tack sigridgumman!

söndag; for ut till stugan med pappa, käkade där sen for jag hem till mamma och blev firad av morfar :) resten av kvällen blev lugn, satt vid datorn och såg på tv bara, var riktigt trött och sliten efter min grymt härliga helg.

idag; gick upp vid tio ungefär, tog en dusch gjorde mig klar och gick ner till stan i spöregnet, fyfan vilket jävla äckelväder det har varit idag:s gick o träffade moa, vi skulle gå och käka på china men då har dom stängt så vi gick istället till charm, moasötisen bjöd mig eftersom att jag stod för vinet i fredags :) svin mysigt. när vi var klar så drog moa och jobbade och jag for med pappa ut till birsta för att köpa en korg och en volymtång på clasohlsson:)

nu ska jag färga ögonbryna, göra en ansiktsmask och sen gå och lägga mig :) puss

Av matilda westlin - 16 augusti 2008 19:50

tjabba!

jaa, vart ska jag börja? jag hatar när jag missar att skriva blogg på nån dag, jävligt störande för jag har världens sämsta minne men jag ska göra ett försök att komma ihåg allt jag har gjort sen sist jag skrev =)

det sista jag skrev var att jag skulle till mamma och bli firad av mormor och resten av familjen och det var supermysigt. mormor kom hit med champagne och så åt vi smörgåstårta, fikade och drack lite :) skit mysigt. sen kommer kicki över, (grannen) och ger mig en present, en flaska vin, så jävla söt. fick jätte fina saker jag ska ha i lägenheten utav mormor sen fick jag ett presentkort på indiska så nu har jag 1000 kr att handla där för ;) underbart. vid tio skulle maja till fredrik och då passade jag på att åka med mormor som skulle skjutsa maja dit, for hem till mig i haga:) gjorde inte så mycket på kvällen, andreas kom över ett litet tag och hade en present till mig, fick vin utav honom :) jätte gulligt, tack vännen. har fått mycket alkohol nu, haha.

på fredagen vaknar jag vid elva utav att malin ringer och väcker mig, haha söting. gick upp och duschade sen kom mamma och hämtade mig så for vi hem till oss på södermalm och började fixa till kvällen =) mamma gjorde iordning grillspett, sallad och så gjorde vi en jätte fin bål som skulle vara en välkomsdrink ;) vid tre kommer stefan till mig och säger grattis en sväng, sötis :) sen vid fyra kommer sigrid till mig. sätter oss och surrar ett tag och så öppnar jag hennes present, iih söthjärtat. får en jättefin presentförpackning med kroppssmör från bodyshop, så jävla härligt. det bästa jag vet =) sen kommer lisa och linda och har med sig en jätte fin bukett med blommor :D fick jätte fina vinglas och ett läppglans av linda :) sen kom resten av tjejerna :) då satt vi oss ute på altanen i solen och drack och åt mat. hade så jävla trevligt :D tack alla för att ni ville komma och gjorde min födelsedag helt underbar, jag älskar er. och tack för alla fina presenter, fick en stor geleråtta och ett par sjukt snygga underkläder av alla tjejer :) tack snyggingar. sen vid åtta så hade vi ju suttit och druckit sen klockan fem så alla var lite rund underfötterna ;) haha.. satt oss och lockade hår, sminkade oss och pratade =) jag hade verkligen skit kul. vid tio så drog vi ifrån mig, alla splittrades men jag linda och sigrid gick ner på svensson och så bjöd sigrid mig på en cider =) jag mådde verkligen inge bra, var alldeles för full så vi stannade bara ett tag sen drog vi vidare till bk men då kommer inte linda in för att vakterna tyckte hon var för full så vi drar till skönsmon för att träffa robin. påväg dit så ska såklart linda hitta genvägar så vi går igenom världens buskar och då tappar linda sin klacksko och eftersom klockan var ganska mycket så var det kålsvart ute så vi försökte lysa med mobilen och leta efter skon men lyckas inte hitta den. så vi fortsätter att gå, då har jag tappat min mobil i buskarna, vilket jag inte märkte förrns senare på kvällen när jag kommer hem :s går och träffar robin sen går linda och robin hem till han och jag ner till stan för att träffa stefan men eftersom min mobil var borta så får jag inte tag i honom. träffar timmy nere i stan så han följer med mig en bit hem så jag skulle slippa gå hem själv, supergulligt. tillslut kommer pappa och skjutsar hem mig sista biten, deckar sen på sängen. men min kväll var riktigt kul, tack underbara ni.

ska lägga upp resten av bilderna på bilddagboken, mwestliin 

Av matilda westlin - 14 augusti 2008 15:25

14 augusti idag och jag fyller 18 år :D 

imorse vaknade jag utav att mamma och maja kom in och sjung för mig med en massa fina blommor, fika på säng och presenter :D jag fick jätte mycket småsker, bla smink och hårgrejer sen fick jag en massa pengar, presentkort och faktiskt en KAMERA! haha.. så jävla härligt. sen satt vi och fikade i min säng och surrade. helt underbar morgon.

annars idag så har jag tagit det jätte lungt, var ner på stan med mamma en sväng, köpte p-piller till katten, träffade micke där och han berättade att leeam hade blivit biten av en annan hund, stackarn. sen gick vi vidare till h&m och så for vi och handlade på martells, då ser jag linda komma gående så vi plockar upp henne och åker hem. hann surra lite grann om gårdagen i bilen, resten tar vi ikväll, haha. nu är jag hemma, ska ha middag med familjen ikväll sen så får vi se vad jag hittar på, tror jag ska upp till haga och sova iaf :)


igår vid tio så for jag ner till stan, skulle träffa två tjejer från dagbladet som skulle intevjua mig för att jag fyller arton, så vi satt där på cleo pratade lite grann och tog en massa kort. och fyfan vad ful alla blev, hua jag bara skrattade åt allihopa. tillslut fick vi till en ganska så bra bild men då tycker fotografen att jag blev sur och tråkig på den så hon tar istället världens fulaste bild på mig och det är den som är med i tidningen idag. haha, tro inte att jag har valt den själv, jävla äckelbild :p och artikeln blev riktigt pinsam tycker jag, så det där ska jag aldrig mer göra om.

aja, sen kom mamma ner till stan vid tolv ungefär, då gick jag och käkade lunch med henne och leyla på 1891 :) så otroligt mysigt. när vi var klar så gick vi på stan en sväng sen skulle leyla iväg och jag & mamma blev fikasugen så vi gick upp till charm och tog varsin kopp kaffe :) då kommer stefan och sätter sig med oss :) vid halv två var mamma tvungen att fara hem och jag skulle upp till vårdcentralen vid två så stefan skjutsade upp mig dit :) sen blev det fika och uppvaktning av mig hos pappa, åt tårta och fick presenter :) fick ganska mycket pengar till körkortet och sen det bästa, presentkort på indiska, me like =)

vid sex ringer mamma mig och frågar om jag vill åka ut till birsta så jag följer med henne, handlade lite värmeljus och en jätte fin tavla som jag ska ha i lägenheten :) när vi kom hem ringde hampus och sa att han och jesper skulle ut o festa så jag bestämde mig för att hänga med. gjorde mig klar, gick ner till stan och så fick jag skjuts upp till hampus. satt där med han och jesper och drack vin, pärondrinkar o surrade =) supertrevligt. lite senare kom kunne dit, han var nykter så han satt med oss ett tag sen skjutsade han ner oss till stan och vi gick in på bk. det första vakten gör när jag går in är att kolla på mig länge och tillslut säger han, GRATTIS med världens leende haha, så jävla söt. så vi gick in och jag blev bjuden på fan allt. fick först en öl av jesper sen kom hampus med drinkar och så fick jag en jätte stor god drink utav kunne, hampus och jesper :) fyfan vilka gullisar. sen gick vi över till olaerys och träffade lite folk och vid två då allt stängde skjutsade kunne hem mig :) tack så jätte mycket för kvällen, jag hade skit kul. ni är bäst!

Av matilda westlin - 12 augusti 2008 12:30

hellu, igår hade jag en sjukt mysig kväll tsm med linda :) vi satt på waynes, surrade, drack kaffe och surrade :) vid tio gick vi upp till södermalm, följde med linda som skulle till robin sen blev det film. haha såg sjukaste filmen, minns tyvärr inte vad den hette men det var helt sajko, skrattade oavbrutet genom hela filmen ;) sen hem och sov. somnade med milla bredvid mig.

imorse vaknade jag tidigt.. jag gör alltid det nuförtiden, fast att jag är supertrött :o jag kan helt enkelt inte sova länge. tog en prommis med vovven sen har jag suttit ute på gården hela morgonen tsm med två hundar och en katt, haha jag har mycket att göra? not.

nu har jag precis duschat, ingen är hemma.. alla är och handlar presenter till mig ;) jag har inte kunnat bestämma vad jag ska göra idag, inte ännu. det ända jag vet är att jag ska träffa joel, min kusin på eftermiddagen nångång:) ska försöka ta tag i att göra mig klar och kila ner på stan, jobbigt men nödvändigt. skriver mer ikväll om jag har tid :) pussbabes

maja och jag i santorini, lägg märke till min otroligt snygga & moderna mobil, haaa.

Av matilda westlin - 11 augusti 2008 17:19

igårkväll så for jag och handlade med mamma, då träffade jag jesper där på ica, surrade lite med honom sen berättade jag att jag skulle till linda och hämta milla och gullig som han är så skjutsade han mig dit upp, sen hem igen, tack vännen :) efter att jag kommit hem, tog jag det bara lungt, lite senare blev det film och mys med min babe. for hem vid tolv ungefär, satt mig och surrade med mamma lite innan jag gick och la mig.


idag är det måndag och jag vaknade ganska tidigt utav att min mobil ringde.. var så trött så jag orkade inte ens kolla vem det var. en halvtimme senare tröttnade jag på att försöka somna om så jag kikade på mobilen och såg att det var linda som hade ringt så jag ringde upp och satt i nästan två timmar och surrade med henne :) döhärligt att prata om allt som har hänt och händer, me like. efter allt surrande så gick jag upp och väckte maja och mamma & så åt vi frukost:) sen tog jag en dusch, gjorde mig klar och gick ner till stan. så idag har jag tillbringat dan på stan, köpte en jättefin ljuslykta och en ring på indiska :) indiska är numera min favoritaffär och ett måste om man är på stan. gick även ner till expert och knäppte kort till legget, usch fyfan vad äcklig man blir på sånadär kort, knäppte om två gånger så nu har jag åtta fula kort på mig som jag bara vill spy på, haha. men skit samma, skönt att ha det gjort så jag kan få mitt legg nångång :) sen gick jag till cleo och satt där o surrade med lotta en stund :) efter det gick jag till bling och hejade på anton, träffade även stefan där :) shitt, han har jag inte träffat på säkert ett år, jag och jenny umgicks med han och dennis ibland ute på alnö där dom bodde, haha det här var flera år sen så det var fan kul att ses igen :) aja, sen gick jag och köpte lim till mitt löshår och så kom mamma o hämtade mig. så nu är jag hemma :) väntar på mat, gaah, gud vad gott med svensk mat, det har jag faktiskt saknat riktigt mycket efter mina två veckor i grekland. så nu ska jag äta, sen ikväll ska jag ner på stan och fika med linda nånstans :)  pussalla.

linda och jag hos hampus =)

Av matilda westlin - 10 augusti 2008 11:09

godmorgon :) idag är det söndag och ganska soligt ute, underbart :) igårkväll när vi kom hem så packade vi upp allt, tvättade så mycket vi hann och så tog jag ett långt härligt bad, gud vad jag inte klarar mig utan badkar. sen satt jag mest och surrade itelefon resten av kvällen.

idag ska jag mamma och maja ut till birsta för igår när vi skulle gå av tåget så upptäcker vi att majas resväska är borta, fatta vilken panik. och eftersom sundsvall var sista stoppet så kunde vi gå runt och kolla på tåget om nån annan väska var kvar, typ att nån tagit fel väska men nej. nån fuckad idiot har snott majas väska! där hon hade alla hennes saker. vad jävuskt irriterande & tröttsamt. ja tycker så jävla synd om dig gumman. man packar ju ner typ alla linnen, klänningar, ja i princip alla sommarkläder man har så idag ska vi ut till birsta och köpa allt nytt smink till maja, nya kläder, plattång och nya laddare till mobil och kamera, fan vad onödigt. äckliga idioter som tar andras grejer, skaffa er ett liv, snälla.

och efter det måste jag till lägheten och hämta lite saker sen ska jag till min älskade linda och hämtade min misse :)


14:44

hej igen, nu har ja tsm med mamma och maja både varit på stan och i birsta. shitt vad mycket vi har handlat, verkligen supermycket :) nu ska jag äta sushi som mamma & jag handlat sen möta pappa som ska få min moppehjälm, haha söting som är ute och åker moppe. ikväll har jag inte bestämt vad jag ska hitta på, får se :) men nu ska jag äta, pusspåer.

Ovido - Quiz & Flashcards