Alla inlägg under december 2008

Av matilda westlin - 3 december 2008 17:57

Hej&hå, nu har jag precis kommit hem från träningen.. Jag är dyngsur, verligen hela jag, fast fötterna är värst.. Fy i helvette vad förstörda mina stövlar blir i det här vädret :o Borde igentligen ta på mig gummistövlar.. Jag har ju faktiskt ett par som jag fick i somras när jag jobbade på ortviken, ett par riktigt grymma som säkert kostar nån tusenlapp :o Dom är riktigt fula men man vet aldrig, fortsätter det att vara såhär slaskigt så åker dom kanske fram ;) Träningen gick iaf bra :) Och annars idag så har jag varit i skolan :) Började dagen med en jätte skön morgon. Jag badade, tvättade håret, drack kaffe, fikade och tog det bara lungt :) Jag målade t om naglarna fast som alltid så orkade jag inte vänta tills det torkade och då blev det kladd av alltihop :o Så då var det var bara att ta bort, haha typiskt mig ;p Senare vid elva så gick jag till skolan och mötte Malin :) Vi hade bara två lektioner, först projektarbete sen historia och då såg vi på en film som hette "the pianist", vi hann inte se klart den så vi ska fortsätta se den imorgon.. usch, den är jätte hemskt men faktiskt riktigt bra och sevärd!


Igår så var jag och tränade med linda efter skolan, hon klippte sig vid tre så jag gick till cleo och väntade på henne :) Drack kaffe med lotta och mormor sen när hon var klar så gick vi bort till friskis i skitvädret :/ Efter träningen så gick jag hem, städade och duschade :) och så kom Johan och hämtade mig så for vi ner och solade på det där nya solariet i haga, där var det jätte fräsch & det är ju hur perfekt som helst att ha ett solarium så nära mig :) Nu slipper jag gå ända ner till stan ;) Efter solningen blev det middag hos pappa och så skjutsade han ner mig och lillan till mormor :) Så inatt har vi sovit här, mysigt som bara den! Vi såg på tv hela kvällen, drack tee och åt peppisar :) och justja, vi fick tillbaka skriftliga nationellaprovet i svenska idag och gissa vad jag fick? MVG ;) haha, bra matilda. Trodde jag aldrig och inte för att det spelar så stor roll vad man får på nationella men det var kul att jag fick så bra betyg med tanke på att jag skrev 21 sidor ;) lalala, jag kan om jag vill :)

Av matilda westlin - 2 december 2008 11:37

Imorse blev det kaos! För det första så somnade jag jätte sent igår sen vaknade jag vid två av att jag var jätte hungrig så jag gick upp och åt fil & musli, haha! Sen tillslut lyckades jag somna. Men imorse vaknar jag av att det plingor på dörren och min plinga är så jävla högljudd, inget vidare att vakna till :o Men jag sprang upp och öppna och då står farmor&farfar där, haha jag fattade ingenting men sen kom jag på att dom skulle göra en koll på alla dörrar i min förening och f&f trodde att jag skulle till skolan tidigt så dom tänkte vara där och passa lilla milla, haha sötingar! Men jag började inte förrns tio så jag gjorde mig snabbt iordning medans dörrgubbarna var där sen skjutsade farfar ner mig till skolan :) Hade prov första lektionen, det gick sådär.. Jag kunde fem frågor sen chansade jag på resten så jag hoppas det blir ett godkänt. Nu har vi precis ätit lunch, idag är det typ ända dagen då vi inte går in till stan på lunchen ;p haha, det gör vi alltid annars.. Jag fattar inte men det är alltid nån av oss som måste handla nått :o

Nu har vi bara svenska och projektarbete kvar sen ska jag och linda gå in till stan, jag har en grej jag måste köpa sen ska vi gå och träna :) Skönt att göra det direkt efter skolan så har man kvällen fri :) Och inget plugg är det heller, woho. Jag ska nog iväg och sola också, skönt att få lite färg :) menmen, nu ska jag gå. pusspuss

Av matilda westlin - 1 december 2008 17:59

Ikväll är det verkligen en sån där kväll då jag gör allt annat än att plugga. Datorn förstör som vanligt att jag inte kan sätta mig och endast koncentrera mig på pluggandet.

Sen så måste jag bara få säga att jag är så fruktansvärt glad att jag har alla mina underbara vänner. Jag känner själv att jag har förändrats sjukt mycket på väldigt kort tid, jag håller inne med saker, vilket kanske inte är det bästa! Det har jag aldrig gjort förut.. Mycket har hänt och är jobbigt men jag klarar allt genom att jag har mina darlingar som stöttar och peppar mig till det som är bra för mig. Jag älskar er hjärtisar! Kände för att lätta mitt hjärta och skriva det här & nu ;) Men nu MÅSTE jag skärpa mig och ta tag i plugget. Wish me good luck "o

Av matilda westlin - 1 december 2008 15:55

Idag blev en halvdag :) Efter lunchen så gick jag, linda och malin in till stan och kikade lite :) Jag köpte ett par trosor från h&m och en kajalpenna :) Sen så gick jag till flott och hämtade min middag ;) Pappa skulle jobba kväll så hade gjort matlådor till mig & hampus så jag hämtade den sen gick jag och handlade kattsand påvägen hem :) Så nu är jag i lägenheten, har precis ätit. Ska alldeles strax ta ett bad sen ska jag dricka massor med kaffe så att jag blir lite pigg och orkar plugga ikväll :o Har prov i personlig försäljning imorgon.. Sen förutom att plugga så måste jag hinna med att städa, diska och om det inte blir alltför sent så ska jag & milla åka ner till mormor :) Men nu ska jag spola upp ett bad =D

Av matilda westlin - 1 december 2008 10:48

Jaha, då vare måndag igen då.. Sitter i datasalen och jobbar, typ det ända vi gör i skolan känns det som? Jag hatar att sitta vid datorn och jobba när man är trött, man blir bara ännu tröttare och orkar inte jobba.. Så dörför skriver jag hellre blogg än sitta och jobba med "vicca" nån häxgrej som jag ska fördjupa mig i på religionen :o blä, tråkigt!


Min helg har varit helt okej. Fredagen var skit mysigt, var hemma och åt middag sen drog mamma ut med tjejerna så jag blev själv hemma. Satt mig vid tvn med en kopp te och väntade på maja :) Hon kom runt åttatiden så då gick vi och köpte godis sen hem och myste framför tvn :) fredrik kom runt elvatiden och då gick jag och la mig. Somnade skit sent, runt tvåtiden. Det gick verkligen inte att somna.. fredrik och maja låg och kikade på nån film som tydligen var skit kul så dom skrattade hysteriskt hela kvällen/natten, haha. Lyckades somna tillslut iaf.


På lördagen så jobbade jag på Cleo :) Det var skit kul, mycket folk så det var full rulle hela dagen :) Vid fyra då jag slutade så fick jag skjuts av mamma hem, jag packade ihop alla saker och for till lägenheten. Gick ner och åt en jätte mysig middag tsm med pappa&agneta :) Vi satt sen och kikade på stjärnor på is och bara myste. Funderade på om jag skulle dra ut eller inte, var sugen men ändå inte.. plus att jag hade inget att dricka :o Men hampus peppade mig som fan så tillslut tog jag tag i allt och började sminka mig o fixa håret :) Fick tag i en vinflaska också så vid nio så kom sara till mig och vi gick över till hampus :) Förfestade där sen blev det krogen. Var ganska mycket folk ute men det sög på bk så jag och sara gick och käkade på subway, haha as gott! sen gick vi till svensson men där var det alldeles för mycket folk så vi drog tillbaka till bk och blev kvar där. tack saragumman för kvällen :) även fast det sög ute så var resten av kvällen kul :)


På söndagen så var jag helt död. Det var halt som fan ute plus att det regnade så jag och linda sket i att gå ner på julskyltningen som vi hade tänkt. Istället så tog jag ett bad och så la jag mig och sov i några timmar :p Riktigt seg dag.. Vid fyra så skjutsade pappa ner mig till stan, gick upp till mormor där även mina kusiner, moster, maja, mamma och fredrik var :) Vi åt lite småplocksmat sen blev det middag och efterrätt, jätte mysigt var det. Älskar mys med middagar osv. Sen åkte jag hem, då kom kunne till mig med chips och så kikade vi på wallander :) Han for när filmen var slut och jag somnade på engång!


Jag skriver mer när jag kommer hem, nu ska jag gå och äta :) puss

Ovido - Quiz & Flashcards