Alla inlägg den 6 januari 2009

Av matilda westlin - 6 januari 2009 15:12

Nu är jag så fruktansvärt less på vinter, snälla bli varmare så det kan bli sommar nån jävla gång! Jag var precis och handlade, tog en lite längre prommis så jag handlade i skönsberg på Hemköp och t om att jag tycker det är jobbigt. Hatar alla varma kläder och att det ska blåsa och jävlas ute, usch "/ ser inget positivt med vintern.. Allt blir bara jobbigt. Men nånting som gör mig glad är att jag är bättre i förkyldningen, woho äntligen :)


Nu är jag hemma, sitter och dricker tee och äter choklad. Jag är hemskt duktig på att vara nyttig 8-) Läser runt på lite bloggar också och så på nbt, alltså Lotta, Josse, Nina och Jasminas blogg så har Josse skrivit ett inlägg där hon nämner att hon köpt MINA ÖRHÄNGEN. Haha, jaa eller mina är det väl inte men nästan.. Dom borde vara det ;) Det var såna jag tappade bort för några helger sen och nu så har Josse köpt likadana och eftersom hon skrev det i bloggen att det var såna som jag hade så kan jag inte hålla mig, jag bara måste köpa ett par jag med :D Varför jag inte gjort det tidigare är för att det har känts onödigt eftersom jag hade ett par sen måste jag erkänna att jag gått och småhoppats på att nån ska hittat dom (A) Men det verkar ju gå åt helvette;p Men nog om det, blev en hel bok om mina örhängen ;) Ska iväg ner till pappa och hälsa på strax, så på med alla jävla kläder igen, blää :/

Av matilda westlin - 6 januari 2009 13:34

Idag vaknade jag klockan ett, skönt att sova ut :) Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, det är ju dan innan skolan börjar "/ Jag mår iaf bättre i förkyldningen, känner mig nästan som frisk :) Ska ta en prommis bort och handla lite nu iaf :)  


Det är så jävla skönt att jag inte bryr mig om hur det igentligen är.. Jag väljer att blunda för sanningen och det får mig att må så himla mycket bättre. Jag kör mitt eget race nu, resten skiter jag i.

Ovido - Quiz & Flashcards