Alla inlägg den 14 januari 2009

Av matilda westlin - 14 januari 2009 21:55

hola! inatt sov jag nästan ingenting, jag somnade vid fyratiden så det var bara att skippa skolan idag. Jag sov ut sen gick jag ner och jobbade på Cleo. Vid femtiden gick jag hem och åt middag hos pappa sen resten av kvällen har jag hunnit med vara hos hampus en stund, badat två gånger, diskat och försökt plugga. Imorgon har jag två prov så jag är inte speciellt peppad på att gå imorgon men jag måste! Funkar inte att skjuta upp allting har jag märkt så det är bara att skärpa sig. Det är inte så långt kvar i skolan nu så jag får bita ihop sista tiden som är kvar. Sen imorgon är det sista lektionen på serveringen och den ser jag framimot. Vi ska ha en liten speciell avslutning som jag kan berätta om imorgonkväll :)


Nu har jag precis surrat med alex i telefon, lillplutten :) Ätit oliver har jag också gjort så nu mår jag illa :o Lyckades proppa i mig en halv burk, jävligt äckligt enligt alex ;) Och innan jag kan gå och lägga mig så måste jag sätta tillbaks några tappade hårslingor, kika på provet sen så får jag äntligen sova :D ska bli så skööönt! godnatt allihopa. pussss

Av matilda westlin - 14 januari 2009 19:03

Här är en bild på Majas tatuering, dock med plasten på och med lite blod, den är helt nygjord där :) Jag tycker att den är skit cool.

Ovido - Quiz & Flashcards