Alla inlägg den 15 april 2009

Av matilda westlin - 15 april 2009 17:58

Det är roligt att ni lägger ner er tid på att prata om mig och det jag gör, haha jag ser det faktiskt bara positivt för så länge folk pratar om en då är man ju iaf inte bortglömd ;) Haha ni är roliga ni!


Förövrigt så har dagen varit jobbig. Jag har jobbat och haft sprängande huvudvärk hela dagen :/ Jag är fortfarande super förkyld och fattar inte varför det aldrig går över, jag blir tokig snart!! Nu är det snart tre veckor sen jag var riktigt frisk, huh lyckat! Det måste bli bättre snart annars gräver jag ner mig nånstans, blä!


Efter jobbet så gick jag och träffade Pernilla, jag hade tusen frågor och fick tillslut svar på alla. Tackade nej till allt jobb hon hade att erbjuda, jag har så mycket nu så jag orkar inte ta på mig någonting mer hur mycket jag än skulle vilja.. Men en grej bokade jag in och det är den 3 Maj, då ska jag på en kurs där jag ska få lära mig att lägga en grund makeup, fest sminkningar osv osv. Ska bli skit kul :) Smink är ju nånting jag skulle kunna tänka mig att hålla på med i framtiden så kurser tackar jag inte nej till. Var även ett riktigt bra pris, 250kr för kursen, dock är det bara en dag men det är en bra början känns det som :) Som sagt, den 3 Maj, en söndag så ska jag få lära mig lite om makeup, åh jag längtar!


Nu ska jag äta middag sen har jag ingen aning om vad jag ska göra, det är så jävla kallt ute idag. Fyfan, vart tog värmen vägen? uuh!

Ovido - Quiz & Flashcards