Alla inlägg den 23 april 2009

Av matilda westlin - 23 april 2009 18:45

Usch jag hatar att missa att blogga.. Nu har jag ingen koll alls på vad jag har gjort under veckan.. Inte för att det kanske spelar någon roll igentligen men jag tycker det är så kul att kolla tillbaka och se vad man gjort osv.. Mest därför jag skriver blogg :) Men förra helgen på lördagen så kom lisa hem till mig, satt och surra ett tag sen skjutsade hon upp mig till hampus där elina, jocke, patrik och några var. Satt och förfesta sen blev det krogen! Jätte rolig kväll. Avslutade med att bjuda hampus på subway ;) Tonfiskmackan har blivit en favorit som jag skulle kunna äta varje dag, haha!


Veckan har gått bra, det har blivit tidiga morgnar och sena kvällar. Har jobbat som en dåre med enkäten som jag ska delas ut till alla butiker/företag som är med i PåStan och då är det inte alla butiker i In: gallerian utan en massa utanför som tex hotell, casinot och en massa konstiga företag som man aldrig har hört talats om och som ligger på dom mest konstiga gatorna.. huh, jag har fått riktigt med motion iaf ;) Fick en konstig idee om att försöka vara nyttig också så en eller två dagar körde jag bara med att dricka soppmat och naturdiet smoothies. Gick jätte bra så länge jag var ute och sprang på stan och inte hann tänka så mycket men så fort jag kom hem på dagarna var mitt humör nere på botten. Fyfan vad trött och grinig jag var, hungrig var jag också.. Tacka fan för att jag inte har nån kille just nu, då hade vårat förhållande pajat riktigt rejält den här veckan pågrund av mitt humör, haha! Men nyttigheten håller inte fortfarande i sig, hur mycket jag än vill komma i form så går det inte.. Blev massa godis på dagen igår och jag äter alltid middag två gånger på eftermiddagen/kvällen, haha jag är hungrig hela tiden. Fyfan dom som lyckas gå ner 5/10 kilo eller mer :o Jag fattar inte, ni är grymma!! Justja, jag har fått mina glasögon nu också, haha omg ful jag är! Tur jag bara ska ha dom när jag läser och sitter vid datorn 8-)


Idag har jag mest varit på cleo och sprungit med enkäten, börjar bli lite jobbigt nu. Jag är så trött på dagarna och skulle hellre vilja sitta ute med en glass och chilla =D Gud vad skönt! Satt på Cleo och fikade med min kusin elina en stund också :) Nu ikväll kommer Marcus Reise hem till mig, han är här hemma i sundsvall och det ska bli riktigt kul att träffa han igen =D Så det blir fetmiddag, vin och chips för oss ikväll ;) Skriver nått mer imorgon. Pusspåer

Ovido - Quiz & Flashcards