Alla inlägg under november 2009

Av matilda westlin - 29 november 2009 14:26

Igår vid nio så tog jag en prommis bort till Alex :) Skit gulligt när jag kom utanför min dörr här hemma.. Då såg jag fyra rådjur springa förbi mig, jätte nära!! Haha, gissa om jag dog!! Jag stog och skrek "iiiiiiiiiihhh" hur länge som helst! Jag blev nästan hes!! Haha, fyfan vad jag tyckte dom var gulliga!! Ni som vet hur jag blir när jag tycker nånting är gulligt, ni kan nog se er mig framför er, HAHA! "iiiihh" har jag & Maja alltid sagt ända sen vi var små, så fort vi tyckt nån/nånting varit gulligt så har vi skrikit iiiih! Haha och det har följt med oss och kommer göra hela livet :D våran grej liksom ;)


Men jag gick iaf iväg till Alex och kom fram halv tio, hon och Tobbe mötte mig så jag skulle hitta ;) Fick träffa deras söta vovvar! Stooora men så jävla gulliga!! Tobbe for på Pokerkväll och jag och Alexandra tog varsit glas vin och åt godis :D MYSIGT!! Surrade huuur mycket som helst! Jag hade tänkt att vara där en stund eftersom jag inte mådde sådär jätte bra men jag blev kvar ända till halv två :o haha! Men det var så himla mysigt! och dom bodde så jävla fint! Helt sjukt! Jag vill bo med er :D Vid halv två gick jag hem till Anton sen slocknade vi!

Av matilda westlin - 28 november 2009 18:45

Hej! Igårkväll ringde Fredrik och undrade hur jag mådde.. Jag kände mig faktiskt mkt bättre så vi kom överrens om att jag skulle jobba Lördag (idag) några timmar och var det lungt så kunde jag gå hem tidigare.. Så jag åkte med Hampus ut till birsta vid elvatiden imorse :) Sen jobbade jag på och det gick bra, kände mig väldigt seg men dan flöt på bra och jag gick hem vid halv fem/fem tiden.. Då kom Anton och hämtade mig :) Vi for och handlade på Willys sen hem! och när vi var utanför oss så såg jag alla fönster och balkonger där vi bor.. Alla var så fina, julpyntade och mysiga! Så såg jag en stor stjärna så jag skrek till Anton att jag ville ha den! Sen när vi kom närmare så såg jag att det var våran balkong :D haha ååh!! Då hade älsklingen julpyntat medans jag var borta på jobbet :´) GULLIGT! Så när jag kom in i lägenheten så hade han tänt en massa ljus, fixat och donat! SÅ FINT! Vi åt peppisar med ädelost på, glögg och myste! Sen nu står Anton och gör en paj som ser såå god ut :D så himla mysigt!! Nu ska vi bara ta det lungt och äta.. båda mår piss :( Jag ska kanske hem till Alex en sväng ikväll, men det blir lite senare! Beror på hur jag mår.. Nu måste jag vila en stund :(


 

   

      

     

   


Och en grej till! Det låg även ett presentkort vid ljusen på bordet där det stod att det var en middag för två på Playa Primo som vi får använda när vi vill :D ÅH ÄNNU MERA GULLIGT!! alltså älskling, du är bäst!  

Av matilda westlin - 27 november 2009 15:43

Gud vad jag mår dåligt :( Det är helt sjukt! Jag bara ligger i soffan och orkar inte göra nånting.. :/ Antons mammas man, Kenneth har varit här hela dan och hjälpt Anton att sätta upp tvn i sovrummet.. Jätte många kablar som ska dras om osv.. Sen har dom haft nån koll i alla lägenheter så hela föreningen kom hit förut idag, haha jag orkar inte.. Jag vill bara vila och bli frisk!!

Av matilda westlin - 27 november 2009 13:25

Inatt har jag knappt sovit någonting alls.. Jag har vaknat, haft feber.. Fryst och mått jätte dåligt så det blev inte mycket sömn inatt :( Imorse kände jag mig lite bättre men när jag klev upp så kände jag hur febern kom tillbaka och jag fick så himla ont i huvudet :/ och vi hade ingen ipren eller alvedon hemma heller :( Så jag fick ringa till jobbet och säga att jag inte kunde komma :( fan vad less jag är nu! Jag vill ju jobba! Men jag mår verkligen piss idag :( Pratade precis med pappa och han skulle komma med alvedon till mig..


Jag har inte kunnat blogga nånting under två dagar.. Internet slutade ju funka här hemma och när Anton kikade så var den en kontakt som hade dragits ur.. Haha, även att det var jag som hade gjort det.. Så det var inte svårare än att stoppa i kontakten igen så funkade internet igen :) Jag har iaf jobbat dom här dagarna.. Fredrik ringde i onsdags efter att jag jobbat på bvc och frågade om jag kunde komma och jobba så det gjorde jag :) och igår jobbade jag från tolv till halv åtta :) Det är så himla roligt, jag älskar mitt jobb :D Pappa kom och hämtade mig igår så vi for och köpte pizza sen i onsdags så kom mamma & Maja och shoppade av mig :)

Av matilda westlin - 25 november 2009 11:41

Imorse blev jag väckt av att min älskling pussade på mig, han bar även ut mig till soffan med täcket och allt.. Halvt sovandes.. Så att jag kunde vakna till The voice :) alltid lika mysigt. Efter en halvtimme så var jag pigg så då gick jag upp, kokade kaffe och gjorde frukost :) Sen gjorde jag mig klar och gick till jobbet.. Nu har jag precis slutat, kort pass idag :) Mamma och jag ska gå ner och äta lunch på stan :) Blir antingen 1891 eller BIM idag :) Sen ska jag på banken och så iväg för att handla.. Sen måste jag hem och dammsuga! Haha usch vad det är dammigt hemma! Vårat internet funkade inte imorse heller :o Så Anton måste kika på det ikväll :o aja, nu ska vi kila :) Jag tog även ut mitt löshår ikväll, tappade en massa hår som vanligt.. Typ halva skallen :( Så nu har jag kort hår igen, haha svampfrillan!!

Av matilda westlin - 24 november 2009 19:54

HAHHAA på Moas nya jobb så jobbar hon med SAIFOOON som är en IPHONEEE!!! HAHHAHAHAHHAHAHAH as bra, så kan man ringa med henne eftersom jag inte har några pengar på min FOOOOON!!! eller har nån IPHONEEE.. eller hur moaaaa?

Moa; jaaaaFOOOOON!!!!


..omg!! vilken humor :D

Av matilda westlin - 24 november 2009 16:45

Nu har jag jobbat klart, sitter på mammas kontor och väntar på henne.. Jag ska iväg till pappa och äta nu vid fem, skönt att slippa göra mat idag :) Sen så kommer Anton hem vid sju. Får se om jag orkar göra nått med håret idag :P Man är verkligen helt slut efter en arbetsdag.. Jag har även pratat med Fredrik så nu har jag fått tiderna på JC för den här veckan :) Kollade också hur mycket jag jobbade förra veckan, då hade jag jobbat 53timmar fastän att jag var ledig på tisdagen :o För en vanlig arbetsvecka är 40timmar.. Så då kan man snacka om att jag jobbar mkt!! aja, nu ska vi åka, skriver mer ikväll! PUSS

Av matilda westlin - 24 november 2009 10:32

Idag har jag sovmorgon, DET ÄR SÅ UNDERBART!!! Jag klev upp sju varje morgon hela förra veckan plus igår så den här morgonen behövdes verkligen! Jag börjar klockan ett idag på BVC men jag ska nog gå tidigare så jag kan äta lunch tillsammans med mamma :) Får se om vi går ut och äter eller om hon tar med nån mat :) Sen jobbar jag fram till klockan fem, så det blir ett kort pass idag :) Sen ska jag hem och fixa med håret.. Haha jag hann aldrig med det igår :P Jenny kom ju hit så vi satt och surrade, pratade om nyår och drack en öl ;) MYSIGT! Anton och Eric grejade i garaget med skotern, dom ska styla den med nån ny lampa som dom inte får till.. om jag förstår rätt :P Dom var iaf klar vid tio så då for dom och Anton & jag åt middag :) Det var jätte gott! woho, jag lyckades med maten den här gången med :D Vi gick och la oss vid elvatiden :)

Ovido - Quiz & Flashcards