Alla inlägg den 22 juni 2009

Av matilda westlin - 22 juni 2009 14:55

Tänk vad ett litet sms kan göra mycket.. Allt släppte nu och det känns mycket bättre.. Men jag vet fortfarande inte vart jag har dig men äh jag ska försöka.. jag kan, uhuhuh sluta tänk matilda!! Jag ska iaf åka och köpa en dator efter jobbet, det ska bli skit kul :D Jag ska äntligen införskaffa mig en bärbar dator, haha det är verkligen nått jag är i behov av.. Just nu har jag Antons gamla dator som jag fick av han som han egentligen skulle slänga, den funkar bra men är så jävla stor och klumpig, haha skönt att få bort den så det blir lite mer utrymme i min lilla lya ;) Får se vad det blir för dator, är sugen på en liten men jag vet inte.. Förmodligen så blir det en stor, den lilla är så jävla svår att skriva på, helst med mina långnaglar ;) Jens ska följa med mamma och mig så vi får lite tips :) Sen ska han få hjälpa mig att föra över alla bilder till den nya så jag kan slänga iväg stor klumpen :p

Av matilda westlin - 22 juni 2009 10:14

Ny vecka, nya tag.. Jag hade öppning idag så nu sitter jag här med en smoothie och skriver blogg, det är så himla skönt att öppna, kunderna kommer inte förrns elva/halv tolv så man har sin lilla stund att ta det lungt på :) Jag har iallafall bestämt mig för att släppa allt nu och bara gå vidare, hur svårt det än kommer bli så måste jag. Jag får inte gräva ner mig i det här, det orkar jag inte.. Det kanske bara är tid som behövs? Isåfall så skulle jag  bli överlycklig för jag tycker verkligen om dig, så sjukt mycket! Det som känns mest är att du inte ens kan förklara, att du vägrar prata med mig.. Det är det värsta.. Men som sagt, jag måste gå vidare, jag måste sluta tänka så förbannat jävla mycket.. Jag mår bara dåligt utav det!


Igår var jag ner till pappa, vi höll på att fixa en budget till mig, fyfan vad mycket pengar jag kommer göra av med nu när jag ska bo själv, betala hyra, mat osv.. Helvette, jag måste skaffa ett jobb! Vi tog även ut mitt löshår sen for jag och handlade massa godis och glass med hampus :) Satt oss hemma hos han och käkade o surrade om allt möjligt. Vid elva skulle jag gå hem och sova men då ringde Moa och ville att jag skulle hänga med ner till Olearys med henne och Cilla så jag tog och gjorde det.. Haha, skyndade mig hem och bytte om sen tog jag en tur ner :) Vi satt där och drack varsit glas vin tsm med slingan och niklas, skit mysigt var det :) Blev inte där så länge, jag & Moa drog redan därifrån vid ett och det var skönt eftersom jag skulle upp och jobba idag. Jag gick förbi Hampus en sväng innan jag skulle hem, åt varsin glass och fortsatte surra, haha skönt!! Sen gick jag hem och sov!

Ovido - Quiz & Flashcards