Alla inlägg under april 2009

Av matilda westlin - 23 april 2009 18:45

Usch jag hatar att missa att blogga.. Nu har jag ingen koll alls på vad jag har gjort under veckan.. Inte för att det kanske spelar någon roll igentligen men jag tycker det är så kul att kolla tillbaka och se vad man gjort osv.. Mest därför jag skriver blogg :) Men förra helgen på lördagen så kom lisa hem till mig, satt och surra ett tag sen skjutsade hon upp mig till hampus där elina, jocke, patrik och några var. Satt och förfesta sen blev det krogen! Jätte rolig kväll. Avslutade med att bjuda hampus på subway ;) Tonfiskmackan har blivit en favorit som jag skulle kunna äta varje dag, haha!


Veckan har gått bra, det har blivit tidiga morgnar och sena kvällar. Har jobbat som en dåre med enkäten som jag ska delas ut till alla butiker/företag som är med i PåStan och då är det inte alla butiker i In: gallerian utan en massa utanför som tex hotell, casinot och en massa konstiga företag som man aldrig har hört talats om och som ligger på dom mest konstiga gatorna.. huh, jag har fått riktigt med motion iaf ;) Fick en konstig idee om att försöka vara nyttig också så en eller två dagar körde jag bara med att dricka soppmat och naturdiet smoothies. Gick jätte bra så länge jag var ute och sprang på stan och inte hann tänka så mycket men så fort jag kom hem på dagarna var mitt humör nere på botten. Fyfan vad trött och grinig jag var, hungrig var jag också.. Tacka fan för att jag inte har nån kille just nu, då hade vårat förhållande pajat riktigt rejält den här veckan pågrund av mitt humör, haha! Men nyttigheten håller inte fortfarande i sig, hur mycket jag än vill komma i form så går det inte.. Blev massa godis på dagen igår och jag äter alltid middag två gånger på eftermiddagen/kvällen, haha jag är hungrig hela tiden. Fyfan dom som lyckas gå ner 5/10 kilo eller mer :o Jag fattar inte, ni är grymma!! Justja, jag har fått mina glasögon nu också, haha omg ful jag är! Tur jag bara ska ha dom när jag läser och sitter vid datorn 8-)


Idag har jag mest varit på cleo och sprungit med enkäten, börjar bli lite jobbigt nu. Jag är så trött på dagarna och skulle hellre vilja sitta ute med en glass och chilla =D Gud vad skönt! Satt på Cleo och fikade med min kusin elina en stund också :) Nu ikväll kommer Marcus Reise hem till mig, han är här hemma i sundsvall och det ska bli riktigt kul att träffa han igen =D Så det blir fetmiddag, vin och chips för oss ikväll ;) Skriver nått mer imorgon. Pusspåer

Av matilda westlin - 21 april 2009 09:42

Godmorgon! Sitter på Cleo nu, har precis varit och klippt mig hos Åsa på hårrullen :) Det tog bara tjugo min så jag passade på att gå hit och äta frukost, blev en naturdiet smoothie, nyttigt och bra! Ska alldeles strax gå iväg till På Stan och jobba :) Idag blir det hard work med enkäten, ska bli kul :) skriver ett inlägg om allt jag missat sen, bla min helg ;) pusspåer

Av matilda westlin - 19 april 2009 12:39

Åh min älskade lillasyster är så himla duktig :D och som ni ser så är det hon i rosa ;) Snygging!

Av matilda westlin - 19 april 2009 12:33

Maja & Lisa , tävlingsdans =D

Av matilda westlin - 17 april 2009 17:14

Men vad segt!! Nu vill jag hem, hungrig börjar jag bli också, huh..

Av matilda westlin - 17 april 2009 14:28

Idag är det fredag och sista dagen på lovet kan man säga. För nu är det helg sen till veckan börjar praktiken igen, ska faktiskt bli riktigt kul :) Jag är på jobbet idag med. Just nu är jag här själv, mormor och Maja är uppe hos mormor och syr Majas tävlingsdräkt :) ååh, den blir skit söt! En riktigt Maja klänning, rosa och söt precis som hon :) För imorgonbitti åker hon, lisa, mamma, fredrik och tomas iväg till Västerås för att Maja & Lisa ska tävla. Först i par sen i singel, åh ni kommer vara grymmast tjejer! Jag kommer hålla tummarna hela dan. Tänkte först följa med men jag har jobbet och ska kanske vakta elviz så jag får stanna hemma men det går det med. Får hålla telefonkontakt, hehe! Ikväll kommer Emelie hit och ska ut och partaja och jag vill verkligen hänga med ut men jag kan inte :( Jag har inte nyckeln till lägenheten så jag kan inte sova där och alla ska upp halv fem hemma hos oss imorgonbitti och då är det inte så lyckat om jag kommer hem och stör. Sen är det jobbet som hindrar, så jag hoppas hon stannar hela helgen för då kan vi göra nått på lördagen? :D Jag är ensam hemma i huset :) hör av dig gumman!


Sjukt tråkigt att sitta här själv, stan är helt död idag!! Eller iaf här på cleo, ingen har fått lön, barn/studiebidrag eller nånting. blä fattigt! Men mamma kommer snart hit och ska dricka kaffe med mig :) och som sagt, min kväll blir lugn, får se vad det blir imorgon :) Nån som är på att dra ut? Hoppas, hoppas Emelie är här i sundsvall också =D pussspåer


bild; mina tävlingsgirls ;)

Av matilda westlin - 16 april 2009 14:03

Idag är jag på jobbet igen! Det var meningen att jag skulle vara ledig idag men mormor fick en snabb klipptid så jag är här och passar affären så länge, vilket inte är helt fel eftersom jag tjänar lite extra pengar, me like :) Blir inte så mycket jobb nu när jag är på praktiken så minsta lilla jag får jobba så blir jag glad. Det kommer bli sjukt mycket utgifter nu mot sommaren /studenten.


Mamma var här förut och åt lunch med mig, hon köpte med sig mat från det där stället nere vid hemköp? Där dom har nyttig mat, fan jag kommer inte på vad det heter men spelar ingen roll.. Gott var det iaf och mysigt att luncha med mamma :)


Igårkväll for jag och Linda ner till waynes och satt där i några timmar o surrade, alltid lika mycket folk där :) Mysigt som satan, måste göras oftare!


Sen när jag slutar idag så ska jag vänta på mamma sen ska vi iväg och kika på glasögon, ååh jag vill men ändå inte.. Haha jag kommer se förjävlig ut i brillor men tur jag bara ska ha dom när jag läser eller sitter vid datorn/tvn. Sen kommer jag förmodligen att slippa min huvudvärk, gud vad underbart!! Så vi får se om jag hittar några schysta ;) Nu ska jag fortsätta med lite pyssel här på jobbet, skriver mer sen. Pusshej

Av matilda westlin - 15 april 2009 17:58

Det är roligt att ni lägger ner er tid på att prata om mig och det jag gör, haha jag ser det faktiskt bara positivt för så länge folk pratar om en då är man ju iaf inte bortglömd ;) Haha ni är roliga ni!


Förövrigt så har dagen varit jobbig. Jag har jobbat och haft sprängande huvudvärk hela dagen :/ Jag är fortfarande super förkyld och fattar inte varför det aldrig går över, jag blir tokig snart!! Nu är det snart tre veckor sen jag var riktigt frisk, huh lyckat! Det måste bli bättre snart annars gräver jag ner mig nånstans, blä!


Efter jobbet så gick jag och träffade Pernilla, jag hade tusen frågor och fick tillslut svar på alla. Tackade nej till allt jobb hon hade att erbjuda, jag har så mycket nu så jag orkar inte ta på mig någonting mer hur mycket jag än skulle vilja.. Men en grej bokade jag in och det är den 3 Maj, då ska jag på en kurs där jag ska få lära mig att lägga en grund makeup, fest sminkningar osv osv. Ska bli skit kul :) Smink är ju nånting jag skulle kunna tänka mig att hålla på med i framtiden så kurser tackar jag inte nej till. Var även ett riktigt bra pris, 250kr för kursen, dock är det bara en dag men det är en bra början känns det som :) Som sagt, den 3 Maj, en söndag så ska jag få lära mig lite om makeup, åh jag längtar!


Nu ska jag äta middag sen har jag ingen aning om vad jag ska göra, det är så jävla kallt ute idag. Fyfan, vart tog värmen vägen? uuh!

Ovido - Quiz & Flashcards