Alla inlägg under april 2009

Av matilda westlin - 8 april 2009 23:28

Hej allihopa! Jag har varit världens snorunge idag, uscha äckligt men jag har inte kunnat hjälpa det ;p Det har runnit tårar från ögonen och jag har haft ont i halsen, en riktig förkyldning "/ Så det var en jävla tur att Kate sa åt mig att vara hemma idag :) Jag har iaf lyckats med en färgning utav håret idag och det blev helt okej. Alltid ovant att ha mörkt hår när man haft ljusbrunt ett bra tag, för mitt var verkligen urblekt men äh, det får funka, orkar inte bry mig ;) Pappa ringde mig vid tvåtiden och frågade om jag hade tråkigt, nej sa jag, det är så skönt att ta det lungt.. Han ba; Jo men kom igen, du har tråkigt, eller hur? hahahaa sööt! Då ville han ut till birsta, det var han som hade tråkigt och ville ha sällsakp ;p Jag hade inget bättre för mig så jag följde med :) Vi kikade på en garderob hem till mig :) Hittade två jätte fina, nu är problemet bara vilken man ska välja, huh 8-) Det borde bara ha funnits en! Sedan tog vi en fika och så skjutsade han hem mig. Jag gjorde en riktig tabbe då, jag gick ner och solade, vilket var piss. För det första så är jag tomatface nu sen så är jag ju sjuk så, hallå? vad tänkte jag med? sämst. Men jag får skylla mig själv. Nu mår jag ännu mera piss och röd i facet är jag, bra matilda.


När mamma kom hem så blev det en till tur ut till ikea där vi handlade en garderob, fast nu en till mamma och inte till mig, höhö ;) Den var också fin :) Blev lite smågrejer också, bla ljus, krokar osv. Packade upp allting när vi kom hem och så gick jag ner till Linda en sväng :) Vi satt bara och surrade en stund och jo justja, jag testade min studentmössa :D hahaha, herregud, DEN ÄR FÖR LITEN!!!! gud vad hemskt, jag dör och ful var man i den, haha omg. Men jag kommer få ha den lite liggandes på huvudet inte dra ner den alltför mycket för då blir det märken "o Fast så kanske allas är? Jag har iaf störst mössa och den är liten, haha jag måste vara smart med mitt bighead ;) aja, nu ska jag alldeles strax gå och sova. Sitter här nere vid datan och lyssnar på mamma som testar alla nya singstar skivor hon beställt :) viee, hon är duktig på att sjunga =D Men nu ska jag gå och sova så natti natti people! och om en halvtimme så fyller Malin nitton år, woho!!! :D

Av matilda westlin - 8 april 2009 13:17

Imorse var det meningen att jag skulle gå och jobba (praktiken) men då fick jag ett sms av Kate där hon skrev att hon skulle vara hemma hela förmiddagen för att hennes dotter hade blivit sjuk och att jag kunde stanna hemma så, så fick det bli. Jag var lite små sugen på att jobba idag faktiskt men det är nog bra att vara hemma så jag kan bli riktigt frisk :) Jag har ont i halsen idag och har lite feber men det är inte mycket. Kissandet är alldeles återställt, så jävla skönt! Vilken lättnad att kunna kissa igen 8-) helt sjukt!


Imorse vid tio så gick jag med Linda ner mot stan, jag orkade inte göra mig iordning så det fick bli osminkat, jag drog på mig en stor tjocktröja, leggings och satt upp håret i hårspännen och gick ner o mötte henne ;p Vi surrade as mycket påvägen ner, åh jag har saknat dig baby :) Vi sa hejdå vid h&m där jag köpte en hårspray och tre toningar till håret, dom var jävligt små så det var lika bra att köpa tre st så det täcker hela håret. Sen gick jag till mormor för att hon skulle få springa ett ärende och det var inte det roligaste jag gjort precis, haha jag stod där med en tjocktröja, skabbigt hår och osminkad. Mormor ba; "jag skyndar mig.. det hinner nog inte komma nån på den korta tiden" Men jo, tjena.. Det kom in as mycket folk när hon gick och där stod jag som ett offer och snora, haha herregud alltså. Men när hon kom tillbaka drog jag fortare än fortast ;) Gick förbi en brevlåda och posta en grej, nån kommer bli glad imorgon, hehe =D guess who? ;)


Nu är jag hemma, har precis färgat håret :) Håret är fortfarande blött så jag vet inte hur det ser ut än 8-) Men det blev fan swinto av färgen, shitt håret blev skit sträft :o Som när man bleker det, usch dålig färg 8-) Fast det var ju en billig toning så jag är inte förvånad 8-) Har haft den här färgen förut och den är rätt okej, dock försvinner den ganska fort eftersom det är en toning men det tycker jag är bra ifall jag ångrar mig och blir less på att ha sådär jätte mörkt hår :) Använde iaf bara två förpackningar så jag har en över, viho bra matilda :) Sen appropå mitt hår så måste jag ta ut löshåret nån dag och klippa till mitt riktiga hår snart, huh undra när jag ska ta mig tid och göra det? Jobbigt!!!! aja, nu ska jag ta och föna håret. Är som sagt hemma idag så skicka gärna iväg ett sms eller ring :) PUSSSS

Av matilda westlin - 7 april 2009 17:11

Idag har jag faktiskt hunnit med mycket, inte latat mig som alltid annars :) Jag har tvättat två maskiner, gjort rent och fräscht i badrummet, gått ut med lillen ett antal gånger och dammsugit hela övervåningen :) good girl. Jag har även smsat med Pernilla och jag måste nog träffa henne igen ang. sminkgrejen :) Men som sagt, jag vet fortfarande inte vad det handlar om så, dont ask me ;p Jag har även surrat i telefonen med både Malin & Linda, det blir lite förfest med tjejerna hemma hos Malin på torsdag, hoppas jag mår bättre annars får jag vara hemma, huh :( Läste även på Lovisas blogg att det var Meyham på torsdag igen, HAHA jag dör! Det var ju i fredags på stadshuset så nu får jag världens flashback och tänker tillbaka på fredagen då vi körde med meyham hela kvällen, hahaha..

MOA, DU RÄDDADE MIN MEYHAAAM =D


Jag har också fått sms från min älskade granne Danne (alltid lika kul att säga) som frågade om jag dött eller nått.. Hahaha, han saknar mig! Sött av dig pluttis :) Jag kommer nog hem snart så kan vi hänga tsm bland alla gamlingar ;)


Ikväll kommer Helena hem hit :) Hon är bara hemma i en vecka sen drar hon till grekland igen så vi måste passa på att ses mycket nu :) Vi ska äta sushi och mysa, viee. Hoppas jag inte smittar henne bara 8-) Sen har jag beslutat mig att färga håret mörkt ;) Lovisa var den ända som kommenterade och skrev att jag var fin i mörkt hår så så får det bli ;) Men blir det fult så får jag köra med att tvätta håret som fan och sura på Lovisa, haha ;) Men äh det löser sig, jag köper iaf färg till håret imorgon =D Nu ska jag hjälpa Maja med hennes bakning av chokladbollar ;) pusspåer

Av matilda westlin - 7 april 2009 14:20

Ska jag färga håret riktigt mörkbrunt? =D säg ja, säg ja, säg ja.. Hahaha, närå! Ärligt nu, jag har fått en sån jävla utväxt och vet inte om jag ska göra slingor och fortsätta vara brun/ljusbrun i håret eller om jag ska dra till och färga det sådär jätte mörkt, lite brun/röd mörk färg? :) damn, jag kan inte bestämma mig, help me 8-)

Av matilda westlin - 7 april 2009 13:01

Jag är sjuk idag med, blä jag är riktigt less på att ligga hemma och må dåligt :/ Jag pratade precis med Linda och hon har hämtat ut min studenmössa idag, viie hoppas jag kan ha den =D Det finns en liten risk att den kan vara för stor men jag hoppas den är perfekt annars blir jag less så inihelvette! Det roliga är att jag har störst huvve i klassen, haha det ni!! Bighead 8-)


Imorse gick jag och gjorde om mina naglar, dom fem hundra kronorna som det kostade slapp jag betala själv den här gången, utan jag fick det nämnligen av världens gulligaste, tusen tack darling. Dom blev lika fina som vanligt :) loveit. Igår så slog jag i en nagel i tvättstället as hårt så den blev alldeles rödsprängd med blod, ååh jag höll nästan på att svimma, jag klarar inte av blod.. och ont gjorde det, huh :( Men nu är det bra och naglarna är jätte fina så nu är jag nöjd och glad :)


Idag har jag feber och är otroligt förkyld, snorar som en dåre.. Kissandet börjar bli bättre, tack och lov för det! Imorgon ska jag gå till jobbet (praktiken) och jag längtar jätte mycket :) Jag trivs så himla bra så jag har t om förlängt min praktik till sex veckor istället för fyra :) Sen ska jag försöka göra lite nytta hemma idag också, dammsuga och städa lite överallt.. Jag gör ju inget annat än att vila så jag är lite små less på det nu.. Skriver mer sen, bye

Av matilda westlin - 5 april 2009 19:07

Jag har varit mer eller mindre död hela helgen, eller iaf efter fredagen.. Började helgen med fredagen hemma hos Tua :) Jag åkte dit med Malin och Sanna. Kom hem till Tua där vi fick en välkomsdrink och där födelsedagsgirlsen Moa & Tua hälsade oss välkomna ;) Sanna och jag hade aldrig varit där så vi gick runt och kikade i hela huset.. och ja vad säger man? Vilket jävla hus :D Sjukt fint! Ett slott 8-) det var riktigt fint och så otroligt mysigt! Sen någonting mer som var mysigt var all mat dom fixat, damn vad gott =D Vi åt och hade jätte trevligt, det var riktigt mycket folk där också :) Många jag kände och många jag aldrig träffat, trevligt var det iaf :) Efter några glas vin kom Moa med nån god svartvinbärsgrej? Så det blev shott efter shott.. Fick nog i oss säkert tio stycken var så ni kan ju tänka hur vi var, haha herregud! Sen blev det massor med dans och MEYHAM, hahaha jaa det orkar jag inte ens berätta om men jag säger bara; meyham =D haha!


Det var meningen att jag skulle åka med Sanna, malin och matilda hem men det glömde jag helt bort så jag for in till stan med resten av gänget och gick på stadshuset :) Där var det as kul! Träffade björn som jag gick runt och yrade med ;p När klockan blev två så gick jag bort till aveny där jag skulle träffa Hampus med han hade redan dragit hem men istället träffade jag Ida & Leyla som jag följde med på efterfest på skönsmon ;p Jag kom hem runt halv fem tiden och då somnade jag påänång.


Klockan nio på lördagen ringde klockan och jag skulle upp och jobba, huvva jag dog! Jag var bakis som en gris och min urinvägsinfektion blev bara värre och värre.. Hur mycket jag än försökte så kunde jag inte kissa så mamma & jag fick åka till vårdcentralen.. Då visade det sig att jag hade en värre urinvägsinfektion så min medicin som jag redan åt var för svag. Fick nytt recept sen for vi hem. Kunde inte jobba så jag låg framför tvn och mådde dåligt resten av dagen/kvällen. Mamma & Tomas kom hem kl tio på kvällen med hamburgare från max till mig, vie vad gott det var! Satt uppe med dom och såg nån film, gick sedan och la mig runt tvåtiden.


Idag (söndag); Har bara tagit det lungt hela dagen, har haft feber, ont överallt och är förkyld.. blä! Jag som hade velat träffa Jessika i helgen, hon är här och hälsar på nu och det var meningen att vi skulle dra ut tsm igår men jag blev sjuk och det sket sig, fuck :/ Hoppas vi hinner ses nått i veckan gumman? <3

Av matilda westlin - 3 april 2009 16:27

Jag känner mig som världens mest upptagna människa! Jag stressar all the time.. Jag hinner inte med att träna, blogga, jobba eller nånting.. Fan, jag hatar att det inte finns nån tid över numera. Men nu har det iaf gått en vecka på min praktik och jag har hunnit med massor där :) Bla, varit på mycket möten med john bauer, kommunen, Kjell Lönnå osv och appropå Kjell Lönnå så kom jag att tänka på att han var programledare för ett program som gick för tio år sen som hette Lekande Lätt, remeber? Det var vuxna som tävlade i olika lag och skulle gissa när barn beskrev saker och gissa vem som var med? Jo, JAG :D haha, herregud! Vi har det inspelat på vhs så jag ska försöka fixa så man får in det på en cd och sedan lägga upp den här så ska ni få se mig som sjuåring beskriva en klänning, haha det ni ;)


Jag har även varit ute bland butiker och det är verkligen skit kul! Jag tror att jag passar in att jobba utåt och möta människor, om jag får plussa mig själv lite, hehe! Sen igår så fixade Jag, Sanna & Kate en liten överraskning för Anna som både ska gifta sig och som fyller år snart :) Vi hyrde en lokal åvanför arbetsförmedlingen, norrvidden som äger den. Skit mysig lokal med bastu, bar osv osv :) (ska lägga in bilder senare) Så vi gjorde som en liten "möhippa" för henne. Sanna är grym på att designa och på att komma med ideer så hennes uppgift var att fixa olika servettvikningar och hur man kunde göra fina inbjudningskort :) Kate fixade maten, vin och bröllopstidningar, tjocka som stieg larsson böcker, hehe! Jag tsm med mormor plockade ihop massor med smycken som skulle passa till Annas bröllopsklänning :) Sedan for Kate och hämtade Anna medans jag och Sanna gjorde mysigt uppe i lokalen :) Sen kom Sannas syster Sara dit :) Vi åt maten, drack mängder med vin, bastade och hade en skit mysig tjejkväll! Visade allt vi hade fixat, t om att Anna nästan började grina för att hon blev så glad. ååh, gulliga du! Vi hade verkligen skit kul och jag är så jävla glad över att jag kommit in på min praktikplats med världens underbaraste tjejer runt om mig :) its loveli.


Men nu är det äntligen fredag och ikväll ska jag hem till Tua med en massa folk och fira hennes och Moas födelsedag :) Ska bli skit kul! Det som är ett stort jävla SKITPISS är att jag har åkt på en till urinvägsinfektion och jag har så ont så jag bara vill dö! Den är mycket värre än förra, jag äter penicilin för fullt men den har inte hunnit gått över "/ Det kommer bli skit ikväll men jag hoppas jag står ut annars får det bli en tidig kväll för mig om jag inte pallar :/ En skala från ett till tio så mår jag femton, så jävla ont har jag!! fuck, fuck, fuck! Men jag ska göra det bästa av situationen och hoppas vinet tar över så jag slipper ha ont, i hope!


Ska göra mig klar nu sen kommer Malin och hämtar mig :) Ha en bra kväll alla, det ska jag försöka ha! Jobb imorgon 8-) huh, minus minus. Men PUSSPÅER

Ovido - Quiz & Flashcards