Alla inlägg den 8 februari 2010

Av matilda westlin - 8 februari 2010 21:24

Nu har jag färgat håret och gjort en stor fruktsallad.. Det ända jag var sugen på! Sitter och småkikar på Spårlöst och ska alldeles strax gå och sova.. Fast nu känner jag mig mycket piggare, typiskt.. Förut var jag så trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen men då kunde jag inte gå och sova, klockan var för lite.. well, well.. ska försöka lägga mig snart. Imorgon börjar jag klockan nio, farfar skjutsar mig dit :) han är så gullig! sov gott, puss!


SAKNAR MIN ÄLSKLING SÅ JAG TROR JAG DÖR!!!!

Av matilda westlin - 8 februari 2010 19:06

Gud vad mitt hår växer mycket nu när jag inte har i det där förbannade löshåret.. Jävulskt härligt att se.. Så nu sitter jag med hårfärg i hårbotten.. Hoppas inte det blir så mycket färg på slingorna för jag älskar mina slingor som Alex gjort på mig :D Men det blir nog bra! Jag ska tvätta mitt nya clipslöshår också! Det är så skönt att sätta i det när man känner att man vill ha långt hår :D dock är det väldigt tunt men lockar man det så ser det bättre ut :)


Sitter och lyssnar på värsta deppmusiken och känner mig allmänt hängig och less.. Jag vill ha hem Anton! Känner mig myssugen och bara ha någon att kramas och prata med! Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll.. Så jag kan vakna imorgon och få börja jobba! Så kommer denna vecka också att bara rinna iväg, me like! Ida ska jobba med mig imorgon, verkar som om att det är vi som öppnar :) Det ska bli fun, fun :D

Av matilda westlin - 8 februari 2010 18:35

Jag tog en prommis ner till stan, började med banken.. Sen gick jag iväg till h&m och träffade Alexandra, vi ska försöka ses i veckan! Jag saknar henne så mycket! surrade ett tag sen gick jag och köpte en ny foundation och en hårfärg.. Måste färga på min utväxt ikväll. Gick sedan iväg till Hemköp och då såg jag Carro inne på BIM, hon bjöd mig på en kaffe!! HJÄLP VAD GOTT DET VAR!! Jag var så äckligt kaffesugen.. Vi surrade en stund och bestämde även att vi måste ses <3 Sen gick jag in och handlade mat :) köpte massa grönsaker, kaffe och lite annat sen gick jag hem och då kom pappa hit. Vi lagade en jättegod laxmiddag, åt tsm sen skrev han upp några recept åt mig så nu ska jag lära mig laga mat tills baby kommer hem ;)


Surrade en stund med Anton i telefon förut.. Han trodde att han skulle komma hem senare än bestämt.. Nej, jag vill inte!! Det här känns inte alls roligt längre.. Det är så tomt utan honom och jag hatar att han är där nere.. Så jävla sjukt det som händer där :( han berättade även att han får betala 8kr för varje sms jag skickar till honom, dom hade fått reda på det idag :o HJÄLP!! Jag har skickat hur många som helst sen han for.. Jag har säkert skickat 120st redan :o fan också, det blir ju jätte dyrt! fan vad jag saknar honom nu, jag vill ha honom hemma! min baby<3

Av matilda westlin - 8 februari 2010 13:41

Varför känner jag mig så jävla trött för?? jag har ingen matlust heller.. Ska ta och gå ner till stan, sätta in en check med pengar.. Köpa nått uppigande på apoteket.. Köpa snus till mig och pappa sen handla en massa mat, bla kaffe!! Det viktigaste!! Sen ska jag gå och hälsa på min gotjej på h&m och sedan hem. Pappa ska komma hit och lära mig att göra en maträtt ;) haha, han är gullig! Så då är jag förhoppningsvis på bättre humör och hungrigare.. Jag har även världens äckligaste hårdag idag.. blää! Mössan på, nu ska jag dra.. hörs!

Av matilda westlin - 8 februari 2010 12:01

Idag är jag ledig! Men jag är så jävla trött.. och jag har inget kaffe hemma.. uuuh, jag är så sugen!! Måste gå iväg och handla sen! Imorgon börjar jobbet igen, jag kommer jobba jätte mycket den här veckan, tisdag-söndag och ganska långa pass. Men det ska bli roligt :) Idag känner jag bara för att vara hemma och inte göra nånting. skriver nått mer sen, nu topmodel..

Av matilda westlin - 8 februari 2010 11:40

Igår jobbade jag tilllsammans med Nina :) Jag skulle jobba till klockan fyra men fick stanna till sex istället så jag stängde :) Jag hade bruna ögon den dagen och väldigt stort hår, Nina tyckte jag såg så Flurig ut hela dagen :D haha gulligt ord, FLURIG :D en fluris! Pappa kom och hämtade mig när jag slutade, då for vi och köpte pizza sen hem till pappa och åt tsm med Hampus & Agnetha :) Sen gick jag och Helena på bio :) Vi såg Snabba Cash, den var jätte bra :D Mysigt med bio, filmen spelades även i stora salen men det var inte speciellt mycket folk :p Tog en taxi hem, sen natti natti.

Ovido - Quiz & Flashcards