Alla inlägg den 9 februari 2010

men

Av matilda westlin - 9 februari 2010 23:31

jag har inte lagt mig än.. fastnade framför datorn.. och nu är jag även hungrig så nu måste jag äta nått! haha, trött jag blir!! vi hörs imorgon!

Av matilda westlin - 9 februari 2010 22:18

Haha, jag lyckas alltid få stopp i toan.. Hur lyckas jag???? Jo, för det första så använder jag alldeles för mycket toapapper sen slänger jag kattsanden i toan så jämt när jag ska spola så blir det alltid stopp.. Men jag får alltid till det och det går att spola igen.. wow! kanske ska bli nån sån där toarengörare? rensare eller vad det heter?? Haha, eller inte! aja..


Jag ska iaf gå och lägga mig nu! Är trött som bara den! Har mått dåligt hela dagen, tror att jag varit för trött.. Har mått illa och bara känt mig hängig.. Typ som om att jag har haft feber, men det tror jag inte.. Imorgon vill jag vara pigg! Så nu går jag och lägger mig, godnatt!   

Av matilda westlin - 9 februari 2010 21:55

Jag har jobbat tsm med Ida och Lotta idag :) Det har varit en rolig dag, ganska lite folk men mycket att göra. Vi har ändrat om i butiken, packat upp en massa nytt och bara haft roligt! Ida och jag tog bussen in till stan kvart över fyra, då åkte vi med världens fullproppade buss.. och en helt störd busschafför som bara var grinig och dum mot alla som steg på. Han skrek även högt så att alla hörde att han sagt åt en tjej som inte verkade fatta nånting.. Men jag förstog varför, hon pratade inte svenska.. Hur fan ska hon då förstå?? Äckliga busschafför!! Synd att man inte satt närmre, då hade jag inte kunnat hålla mig ifrån att säga vad jag tyckte! Usch, han var en jävla IDIOT!


Jag for iaf hem till farmor och farfar, åt middag där sen hände en hemsk grej.. Så synd om en tjej.. Jag kan inte berätta ibloggen, det vore taskigt.. Pappa och farfar for i af iväg.. Jag stannade till halv tio sen skjutsade farfar hem mig. Imorgon ska jag dit då med och äta middag, jag slutar åtta så jag kommer komma dit vid nio så tack och lov att jag slipper laga mat då.. dom är bäst min farmor och farfar!


Anton skulle ringa mig idag vid fyratiden, (våran tid) men han ringde aldrig.. Jag blev orolig och skulle precis skicka iväg ett sms till Angelica och kolla om Macke hade hört nånting men då ringde han, ca vid sjutiden.. Surrade en kort stund och jag kände mig genast mycket lugnare.. Skönt att höra hans röst och att allt är bra, det räcker! Snart så hoppas jag att han kommer hem! Då hoppas jag kunna vara ledig, annars får jag kolla om jag kan ta ledigt! Jag har aldrig saknat nån så mycket som jag gör nu! VÄRLDENS BÄSTA ANTON!! min fina kärlek

Av matilda westlin - 9 februari 2010 07:36

Godmorgon! Nu sitter jag och äter frukost till the voice :) Det snöar jätte mycket idag, släppte precis ut katterna, dom älskar snön ;) Ska iväg och jobba nu vid nio fram till fyra :) Längtar tills min älskling ringer sen <3 pusshej!

Ovido - Quiz & Flashcards