Alla inlägg den 6 februari 2010

Av matilda westlin - 6 februari 2010 23:28

VILKEN JÄVLA MORGON!! Jag sov svin dåligt inatt.. Vaknade av att katterna for runt och sprang överallt i lägenheten.. Det gick inte att sova :o Men när jag tillslut somnade så vaknade jag av att min telefon ringde.. Då var det farfar som sa att han stod utanför och väntade på mig.. HJÄLP!! Då var klockan kvart i nio och jag skulle börja nio :O PANIK!! Jag sprang upp, slängde på mig det första jag hittade, drog på mig en mössa, packade ner smink, plattång, kläder och drog iväg till jobbet.. och jag hann i tid.. Jag gjorde mig klar på tio min när jag kom sen satte jobbet igång.. Usch och fy vad jag hatar att stressa och försover man sig så är ju fan hela dagen förstörd, baaajs!! och apropå bajs så berättade Moa världens roligaste grej för mig förut, HAHA jag döööör!!


Lunchade med pappa, Hampus & Agnetha :) Sen så jobbade jag med Ida och Nina idag :) världens bästa! Det har varit en rolig dag och den gick fort trots min dåliga start.. Pappa hämtade mig när jag slutade klockan sex, for med honom hem till f&f och åt middag :) Sen blev det en semla till efterätt, blä vad jag är less på semlor nu! USCH! Har även en semmeltårta i mitt kylskåp, kom hit och ät upp den!


Ikväll har jag bara surrat i telefon, ätit och tagit det lungt.. Skulle egentligen på bio men jag orkade inte. Jobbar imorgon så jag ska strax gå och sova.. Får inte försova mig imorgon, det går inte :o Så strax blir det sängen.. godnatt

Ovido - Quiz & Flashcards