Alla inlägg den 10 februari 2010

Av matilda westlin - 10 februari 2010 22:58


FYFAN VAD JAG SAKNAR ANTON!! Det är helt sjukt.. Min älskling är där borta i Afganistan där det är så jävla oroligt.. Det pratas om det överallt och jag är så jävla orolig hela tiden.. Jag får inte ens veta när han kommer hem, det kan dom inte ens berätta.. Hjälp, jag tycker inte om det här.. Fy i helvette vad jag längtar tills han kommer hem, det kommer bli så jävla bra!! Jag längtar ihjäl mig!! Baby, gud vad jag älskar dig!

Av matilda westlin - 10 februari 2010 22:41

Hellu! Nu sitter jag och kikar på Kvällsöppet på tv4, det är om Afganistan så jag måste ju bara kolla! Annars är jag ingen nyhetsmänniska.. Jag kollar verkligen aldrig på det :o Kanske borde börja, jag har inte speciellt stor koll på vad som händer ute i världen.. Jag hade iaf fått ett mail ifrån Anton idag, viee vad glad jag blev :D och imorgon ska han ringa och väcka mig, jag längtar!! Vill ha hem honom nu!


Imorse tog jag bussen ut till birsta, började klockan ett sen jobbade jag fram till klockan åtta.. Då kom farmor och pappa och skjutsade hem mig, åt middag hemma hos f&f, stannade till klockan tio :) Kikade på Andra avenyn tsm med farfar, han tyckte att det var bra, haha gullig :D Men nu är jag hemma!


Jag har även shoppat idag, kika på bilderna här nedanför :D


  

Mössorna från Carlings


  

Tröjan och kjolen är från JC 


  

Smink och Brunutansol från h&m

Ovido - Quiz & Flashcards