Alla inlägg den 20 februari 2009

Av matilda westlin - 20 februari 2009 22:30

Shululu, dagen började kall som fan! Men jag hade tur, världens bästa farfar skjutsade mig till skolan så jag slapp frysa ihjäl. hade bara en lektion och det var näthandeln, inte många som kom.. väldigt förståligt men jag känner mig duktig som tog mig dit iaf :) gjorde mitt prov men det gick piss! jag kunde typ två frågor så jag måste förmodligen göra om det till veckan igen. ååh, jag orkar inte skolan längre! tur den är slut snart.. när vi slutade så gick jag med malin och alecks in till stan, har jobbat resten av dagen :) även fixat praktikplats på, PåStan bolaget men det är inte 100% klart än men 99 iaf ;) hoppas att allt går bra och att jag får vara där, får reda på mer till veckan. När jag slutade så gick jag på stan och hämtade smycken som vi lånat ut till carlings.. sen utanför så träffade jag johan och robert som följde med mig till lagerhouse och indiska :) Jag köpte en tvålkopp, skit fin med lila mosaik :) och en matchande tandborstmugg. sen stenplattor som man har ljus på, skit fina! fick skjuts av dom hem sen :) vilket flyt jag har haft idag med skjuts osv ;) men ibland måste man ha tur också, höhö.

Jag har även varit och ätit middag hos pappa & agneta, vi drack vin och åt en jätte god middag. kvällen för mig blir lugn, jag har varit och solat, storyn om det orkar jag inte dra men jag fick gå runt hela haga/stan och jag höll på att frysa ihjäl så lite less blev jag ;p men nu är jag hemma, ska gå och lägga mig snart, är trött som satan! blir jobb på cleo imorgon, 10.00-16.00 :) kom och shoppa av mig. nu ska jag kila, ha en mysig kväll alla. PUSS

Av matilda westlin - 20 februari 2009 18:07

Såhär snygg blev våran monter som vi fixade ordning på en timme, fattar ni? EN TIMME! grym vi är! dock vann vi inget pris och fick inte speciellt många kunder men det var inte väntat heller.. oplanerad och jobbig var dagen men ganska kul hade vi ändå, love u girls!

Ovido - Quiz & Flashcards