Alla inlägg under februari 2009

Av matilda westlin - 19 februari 2009 20:22

Ingenting funkar, det går inte att ladda in bilder till datorn, knappt att skriva på tangentbordet, jag måste slå på varje tangent för att få en bokstav, jävligt irriterande! så jag uppdaterar imorgon istället och om jag lyckas föra över bilder från mobilen till datorn så lägger jag upp massa bilder här på bloggen också! men nu måste jag plugga! kanske lika bra att ingenting funkar så jag slipper fastna vid datorn resten av kvällen. Jag måste bara nämna att jag fått en ny favoritlåt, damn jag är helt såld! enjoy

Av matilda westlin - 19 februari 2009 09:56

bläää!

Av matilda westlin - 16 februari 2009 20:53

Vilken jävla dag!! började halv nio, när vi kommer till skolan så får vi reda på att vi har UFmässan imorgon, den stora mässan på nordichallen för uf-företag.. vad bra att vi har gjort så mycket och att vi planerat allt. ååhgud, vi har verkligen skjutit på allt och då menar jag allt! ingen av oss har orkat lägga ner nån tid till uf så vi har bara skitit i alla grejer man ska göra så idag när allt skulle vara klart så hade vi inte ens börjat på nånting. vi bestämde oss för att inte vara med på mässan iaf. så vi fick sluta för dagen. nu ikväll har jag varit och tränat med lisa och linda sen när jag kommer hem så ringer eva (våran lärare) till linda och berättar att vi måste vara med på mässan för annars blir det ett ig och vi klarar inte kursen. MEN VAD BRAAAA! så nu ikväll så har vi fått surra ihop oss och imorgonbitti kl sju ska vi ut dit, medans alla andra är klara med sin monter då så ska vi tapetsera våran, blåsa upp tusen ballonger och fixa till så gott det går.. vi har inget bord, inget planerat eller nånting.. åh dööö! men vi ska försöka göra vårt bästa och få det att bli någorlunda bra, en timme är allt vi har på oss. önska oss lycka till säger jag bara! vid halv nio måste jag dra till vårdcentralen, tur som fan att pappa kan skjutsa mig dit. sen när jag är klar åker jag tillbaka till mässan, ååh jag hoppas allt blir bra. har köpt godis, ballonger och ska ta med lite barnsaker så våran barnkalas uf monter kommer bli fin, förhoppningsvis.


malin och linda, ni är grym och jag är glad att vi peppar varann någorlunda nu.. allt blev skit men vi gör det bästa av situationen så jag hoppas vi får kul och att allt går bra. heja barnkalas uf ;) oplanerat som fan, haha allt är så sjukt så jag kan bara skratta åt det. aja ni kan ju svänga förbi oss och heja om ni är ute på mässan imorgon, nu ska jag dra. ciao!

Av matilda westlin - 15 februari 2009 19:04

dålig uppdatering för min del så jag sammanfattar hela helgen nu.


fredag; började dagen med en sovmorgon, ingen skola för min del. gick sedan ner och jobbade på cleo. det var fredagen den trettonde och det märktes kan jag lova, fick fetaste snöraset i huvudet från ett tak påvägen ner till stan, tack äckeljävla tak! träffade även malin på stan en stund :) på kvällen blev det först vin med mamma och två av hennes kompisar, sen förfest hos timmy och avslutade kvällen med krogen.


lördag; jobb, furtioårsmiddag/fest hos min moster :)


idag, söndag; sov ut läänge sen for jag ut till birsta med mamma, shoppade massor :) bla en skit snygg skål/urna/kruka/ ? haha jag vet inte vad man kan kalla den men den var skit snygg och jag har velat haft den länge, den har kostat sjuhundra men nu var det 70% så jag fick den av mamma, vilken tur va :) sen blev det två hängande ljuslyktor från indiska, två tshirtar från gina, en rödrandig och en rosa sen lite smink från h&m. for sedan och köpte sushi och så hem och åt. nu ska jag lägga mig i ett bad och vänta på att beck börjar. har även fått världens finaste allahjärtandags presenter, tack gullisar :) nu ska jag dra. det funkar inte att ladda in bilder från min mobil till datorn :s vette fan hur jag ska få till det? så det blir inga bilder idag.


Jag är jätte less på allt jävla skit snack. bara för att jag gjorde ett litet snesteg så har det blivit till en stor jävla grej och nu hittar folk på saker för att få mig att framstå som en jävla idiot och det värsta är att ni lyckas. ibland är sanningen svår att bevisa, vilket den är nu. jag mår skit av det här. hoppas ni är nöjda för ni har verkligen förstört så himla mycket för mig och fått mig att må piss.

Av matilda westlin - 12 februari 2009 12:50

Jag får panik, vart fan ska jag vara på praktiken? det är såna här gånger jag önskar att jag hade bättre framförhållning. jag hatar det ordet, pappa säger det alltid åt mig, "det gäller att ha framförhållning" och bla bla.. jag tar allt i sista stund och då blir det alltid PANIK! vilket det är just nu. jag har ingen aning om vart jag skulle kunna tänka mig att ha min praktik, om jag ens ska ha nån eller om jag ska satsa på nått ställe och hoppas på att jag får jobb sedan. åååh, jag vet inte! säger som malin sa, jag vill inte ens ha nån praktik. gud så mycket skönare att jobba och tjäna pengar, då skulle jag kunna vara vart som helst.. usch, jävla skit! jag måste komma på nått ställe, idag!


Förutom allt funderande på vart jag kan vara så är jag hemma idag. känns som om att jag är på bättringsvägen, jag får hoppas iaf. kan lika gärna vara alvedonen som får mig att tro att jag är frisk.. jag är inte i skolan iaf, har städat som en dåre idag, hittat massor med gamla kläder som jag glömt bort så nu är dom som nya igen :) oh, love it. maja kommer hem strax så jag får lite sällskap :) skriver nått mer sen, bye

Av matilda westlin - 11 februari 2009 16:11

Idag har jag gjort det riktigt bra tycker jag, jag gick hela dagen. labben och allt annat på naturen är avklarat så nu ska vi bara ha en avslutning nästa onsdag sen slipper vi naturen, skönt för oss. är hemma nu, har precis varit ut med vovven, tog på mig mamma stora moonboots, mössan på, täckbrallor och gick ut i kylan men jag är ändå så jävla frusen! ska dricka te och lägga mig i soffan.. alvedonen har gått ur kroppen så nu mår jag piss igen. men tack och lov att det finns alvedon och att den får en att må bättre i ungefär fem timmar, synd bara att den inte gör en frisk. kom även på att praktikplatsen ska vara fixad tills på måndag, vad bra att jag inte har nån aning om vart jag ska vara. hjälp mig, nått tips?

Av matilda westlin - 11 februari 2009 09:51

Godmorgon! idag måste jag gå till skolan, det är nån labb vi ska göra på naturen och sen är vi klar med kursen. får se om jag går på historian också eller om jag går hem, jag känner mig dålig idag med, förmodligen så har jag feber! så vi får se hur jag mår senare, det är ju alltid värst på morgonen. jag har även bytt tillbaka till min gamla mobil, opps får man göra så? ;) den funkar knappt men jag älskar den, haha! Nu ska jag byta om och göra mig klar sen gäller det att klä på sig riktigt mycket, -18 ute idag :o usch och fy!

Av matilda westlin - 10 februari 2009 21:51

Man ska bilda sig en egen uppfattning om en person och det har jag verkligen gjort, du är min vän och jag bryr mig om dig så otroligt mycket! just nu saknar jag dig mer än allt annat. jag vill att dagarna ska gå fort så jag får träffa dig igen och krama om dig! älskade vännen, jag har saknat dig så!



Ovido - Quiz & Flashcards