Alla inlägg under juni 2009

Av matilda westlin - 14 juni 2009 23:06

Ikväll så har jag och Maja varit ute och gått i äckelregnet, kunde inte låta bli att gå till ica och handla massa godis.. sjukt sugen! Gick sedan hem och så har jag sett två filmer med Mamma, Maja & Fredrik :) nu ska jag gå och sova som Moooaahhhhh!! "lägg ägg och gå och sov!! luxura, its your body and Hummel, its your dummel!!!" Haha, nä nu barka det, jag är för trött, sov gott!

Av matilda westlin - 14 juni 2009 21:37

Det har blivit partaj ända sen i onsdag så jävla rejält, fy i helvette vad mycket kul som hänt! Varenda kväll har varit super lyckad! Jag tänker inte dra allt skoj vi hittat på men det har varit den roligaste veckan i hela mitt liv :D fyfan vad jag vill ta studenten igen :o och nu börjar allt :o shitt! Jag ska iaf börja med att jobba hos mormor, blir Maja & jag som ska jobba dom här två första veckorna, jag får bli hennes boss ;) vie, kul ska det bli! Jag har även lagt upp en massa bilder på facebook så ta ett titt där ;) åh allt är så underbart och härligt, livet verkligen leker just nu!


och du är så jävla underbar! Jag gillar dig så sjukt mycket!!


bye

fan

Av matilda westlin - 12 juni 2009 12:15

Min mobil är borta, jävla skiiit!!

Av matilda westlin - 10 juni 2009 13:38

Men helvette vilket jävla piss väder det är idag :o och lika skulle det vara imorgon.. Fyfan vad less jag blir! Jag hoppas verkligen att det inte regnar i morgon, det får vara kallt men bara det inte regnar! Fast helst jätte varmt och sool :D aja, dream on.. Nu är jag på jobbet och är faktiskt lite piggare :) Mamma var hit med en jätte god lunch och nu dricker jag kaffe igen så känner mig mycket, mycket piggare :) Har haft jätte många kunder in idag som köpt presenter till sina tjejer/killar, ååh vad många gulliga människor det finns :) Jag kan inte avslöja vilka som varit in för då skulle jag sabba för dom och det tänker jag inte göra, haha! Men sjukt gulligt :) Jag vill också! Skulle jag önska mig nått så skulle jag tycka att det är hur romantiskt som helst att få ett armband med ett hjärta, åh det skulle jag dö för. Gud vad gulligt, det behöver inte vara nått dyrt bara det är nått personen själv har valt ut själv och det behöver igentligen inte vara ett hjärta på heller, bara det är ett armband ;) Sen skulle en blomma också vara dögulligt att få, åh gud jag är kär i sånt! Haha, tänkte bara så ni vet, haha ;) ;) Näe nu ska jag sluta fjanta, Maja kommer strax hit och då måste jag springa på stan och fixa allt inför imorgon.. Panik, panik! Jag kom på att jag måste sy upp min klänning, helvette också..

Av matilda westlin - 10 juni 2009 09:53

Inatt har jag sovit som en skottkärra, så jävla dåligt! och nu när klockan ringde så ville jag bara dö.. har lyckats sitta här framför datorn i en halvtimme nu, jag borde igentligen hoppa in i duschen och göra mig klar men jag orkar inte.. Jag är så himla trött! Sitter med stor kaffekoppen och försöker piggna till. Jag jobbar bara halva dagen idag, kanske fram till klockan tre så det känns skönt, så då när jag slutar så ska jag springa och köpa det sista inför studenten tillsammans med min Mois :) Sen ska jag hem och bara ta det lungt, kanske vila en stund, om jag hinner dvs.. Sen vid halv sex skjutsar pappa ut oss till Malin, jag har tre platser över så säg till om nån behöver skjuts :)

Av matilda westlin - 9 juni 2009 23:05

Ja nu är det redan tisdagkväll, imorgon är det onsdag och då ska hela klassen hem till Malin och grilla o fixa lastbilen sen blir det en liten utgång :D och på torsdag smäller det, fullproppad dag med studentfirande och dagen kommer bli så helt jävla underbar! Kommer min snygging på min mottagning så kommer dagen att bli ännu mera perfekt, uuh hoppas hoppas! Jag har ialla fall jobbat hela dagen sen blev det en moppetur upp till pappa, haha den där jävla moppen går och går den.. Åt middag och planerade lite inför studenten, kikade även på lite bilder osv :) Sen skjutsa pappa hem mig, han frågade om jag ville köra, liksom träna inför körkortet.. Men jag orkar inte, jag bryr mig inte om det längre.. Jag ger upp, behöver det ändå inte. Nog för att det skulle vara skönt att ha men ääh.. Inte nu!! bye bye..


Jag har även hunnit med att umgås med Moa ikväll, vi har snackat en massa som vanligt och jag hoppas vi kommer umgås mycket i sommar, det kommer bli grymt! Hon är grym, jag är grym, vi är grym tillsammans och har så jävla kul! Kan det bli bättre? uuh, jag tror inte det! Det kommer bli en härlig sommar iaf och jag kommer nog vara ledig typ hela juli/augusti :) Ända problemet är pengarna? Men det tar jag då.. Nu orkar jag inte bry mig om det heller.. Ska iaf ta och göra en ansiksmask och hoppa i säng snart, jobb på Cleo imorgon :) goodnight


Justja, imorse sa mamma att jag hade fått ett brev så jag öppnade det och då var det ett jätte fint kort där det stod "grattis till studenten, många kramar susse & lotta" ååh, det är min faster och min kusin Lotta som jag typ aldrig träffar :/ Så jag blev jätte glad och tycker att det var skit kul att dom skickade ett brev, det låg även ett presentkort på h&m där :D ååh, gulliga ni, tusen tack :D 

Av matilda westlin - 9 juni 2009 17:18

Igår gick jag och mötte Moa så vi gick till Två Bleka för att sola men där var det så jävla mycket folk så vi gick bort till Bling istället, la oss i varsit liggsolarium och solade sen när vi kom ut så höll båda på att garva ihjäl oss och såklart skrattade vi åt samma sak. Haha, "Luxura, its your body" Jag vet, vi har världens sämsta humor men vi har verkligen dökul tsm :D Efter solningen så tog vi en prommis upp till sidsjön där vi tog ett varv, pratade i mun på varann hela tiden, haha gullfia! Sen kom Kicken och hämtade oss, jag fick skjuts hem och sa hejdå till gullparet ;) Blev en stund framför tvn med mamma, fikade och gick sedan och la mig :)


Idag åkte jag med mamma ner till stan sen har jag jobbat hela dagen ända tills nu :) Halv sex kommer pappa och hämtar mig då ska jag hem till honom och käka :) Sen ska jag förmodligen träffa Moa en sväng och så vet jag inte hur jag ska göra ikväll.. Vi ska ha klassfest ikväll, skulle vara skit kul att vara med men jag ska upp och jobba tidigt imorgon och det misstaget gör jag om gång på gång, så jävla hemskt att jobba dan efter.. För drar jag ut går det inte att ta lungt, det blir alltid ett jävla röj, haha men kul är det! Så vi får se hur jag gör. Ska iaf först hem till pappa och käka :) 

Ovido - Quiz & Flashcards