Alla inlägg under februari 2010

Av matilda westlin - 6 februari 2010 23:28

VILKEN JÄVLA MORGON!! Jag sov svin dåligt inatt.. Vaknade av att katterna for runt och sprang överallt i lägenheten.. Det gick inte att sova :o Men när jag tillslut somnade så vaknade jag av att min telefon ringde.. Då var det farfar som sa att han stod utanför och väntade på mig.. HJÄLP!! Då var klockan kvart i nio och jag skulle börja nio :O PANIK!! Jag sprang upp, slängde på mig det första jag hittade, drog på mig en mössa, packade ner smink, plattång, kläder och drog iväg till jobbet.. och jag hann i tid.. Jag gjorde mig klar på tio min när jag kom sen satte jobbet igång.. Usch och fy vad jag hatar att stressa och försover man sig så är ju fan hela dagen förstörd, baaajs!! och apropå bajs så berättade Moa världens roligaste grej för mig förut, HAHA jag döööör!!


Lunchade med pappa, Hampus & Agnetha :) Sen så jobbade jag med Ida och Nina idag :) världens bästa! Det har varit en rolig dag och den gick fort trots min dåliga start.. Pappa hämtade mig när jag slutade klockan sex, for med honom hem till f&f och åt middag :) Sen blev det en semla till efterätt, blä vad jag är less på semlor nu! USCH! Har även en semmeltårta i mitt kylskåp, kom hit och ät upp den!


Ikväll har jag bara surrat i telefon, ätit och tagit det lungt.. Skulle egentligen på bio men jag orkade inte. Jobbar imorgon så jag ska strax gå och sova.. Får inte försova mig imorgon, det går inte :o Så strax blir det sängen.. godnatt

YES

Av matilda westlin - 5 februari 2010 23:02

.. Moa är i Sverige, i stockholm.. Hoppas hon är vaken för jag vill surra med henne nu :D min gotjej<3

  

Av matilda westlin - 5 februari 2010 22:55

Farmor och farfar kom hit vid femtiden och då hade jag fixat i princip hela dagen med att städa, förbereda maten och tända en massa ljus i hela lägenheten, det blev såååå mysigt :D dom gillade maten och vi hade så trevligt. Åt semlor till efterätt sen for dom hem.. Då kom Helena hit :) Vi kikade på Lets dance, surrade och myste! Blev ännu en till semla så nu mår jag illa!! Haha.. Ska alldeles strax ta och hoppa i säng, först måla naglarna och he på brunutansol.. Jobb imorgon, 9-18 =) PUSSPÅER!


miss you

Av matilda westlin - 5 februari 2010 13:31

Imorse var jag så himla trött.. Jag sov till halv tolv.. Då ringde farmor och frågade om jag ville följa med på stan, SÖÖT! Men jag orkade inte så jag bjöd istället hem dom hit på middag så ikväll kommer dom hit och äter :D haha gulligt! Sen ska Helena komma och mysa med mig :)


Igår så skjutsade mamma mig ner till OK så hämtade jag ut löshåret :) Det var inte som jag trodde.. Mycket tunnare och ljusare.. Fast det blev ändå ganska fint när man satt i håret, det flöt ihop liksom! Men det är alldeles för tunt.. Jag orkar verkligen inte skicka tillbaka det och köpa nytt så jag skiter i det.. 900kr kostade det och skickar jag tillbaka blir det bara dyrare så skit samma! Får försöka locka det och kanske köpa till mer hår senare  :) För nu vill jag ha långt hår igen, tur det är clips så kan jag välja från dag till dag =) så det blir nog bra! Jag for upp till Linda efter att jag hämtat ut håret :D Hon & Robin var barnvakt åt Elin så jag stannade och umgicks med dom :) Robin for och kikade på nån match och vi bakade chokladbollar :D Ska lägga upp bild sen, måste bara få bilderna skickade av Linda :D Sen la vi Elin och då tog vi varsit glas vin och surrade :) Mysigt!! Mamma hämtade mig halv nio, då for vi och hämtade Maja på dansen sen for jag hem och kikade på tv och åt en massa nyttigt ;) Sen somnade jag!

Av matilda westlin - 4 februari 2010 17:11

Nu sitter jag hemma hos mamma :) Jag har umgåtts med Maja & Fredrik idag, lillparet :D Både skulle iväg och träna så jag gjorde iordning mat åt pluttarna ;) Sen gjorde jag en annan middag till mamma och Tomas, men bara mamma som kom hem.. Tomas skulle iväg på hockey eller vad det var!


Idag så gick jag ner till stan för att gå på banken men då glömde jag papperen som jag skulle ha med mig.. Det ända jag skulle göra på stan glömde jag att ta med.. LITE LESS!! Sen gick jag iväg till hennes för att köpa en foundation men jag fick hjärsläpp.. Jag kom verkligen inte på vilken foudation som jag brukar köpa.. Ringde Linda några gånger eftersom hon har samma så jag tänkte att det var ju perfekt för då kunde ju hon berätta för mig vilken jag skulle köpa men neej! Hon svarade inte :P Så jag blev ännu mera less och köpte ingen.. Istället så gick jag på Hemköp och köpte fil, flingor och tre dosor med snus ;) Man kan ju inte gå hem från stan tomhänt, huuh?


Nu ska jag iväg till OK och hämta ut mitt paket med löshår, hoppas hoppas det är rätt färg annars tar jag livet av mig! Orkar inte hålla på att skicka tillbaka och inte heller att färga om håret, jag trivs med att vara ljus.. FAN, om håret är fel.. Men det får det bara inte vara! Hade tänkt att gå upp en sväng till Lindas mamma och träffa Linda som är barnvakt men hon verkar inte vara hemma så det blir nog inget med det heller :( Får istället pallra mig ner till OK sen hem till mina cats!

Av matilda westlin - 4 februari 2010 12:34

  

   


MAJA, hitta spaden!! 

Av matilda westlin - 4 februari 2010 12:05

 


HAHA, VAFAN ÄR DET HÄR FÖR BILD????? hittade den på Antons dator nu :P  


 


HAHA, den här med.. SMYGKNÄPPARE!!!!! 

Av matilda westlin - 4 februari 2010 11:56

Nu måste jag klä på mig och dra mig ner mot stan, usch jag gruvar mig.. Det är så snöigt ute :o Jag måste gå på banken och föra över några tusen till mitt sparkonto.. Det här funkar inte, jag kan inte hålla i pengar.. Jag fick en jätte bra lön men jag har redan gjort av med tio tusen på mindre än en vecka :o hjälp!! och jag har inte köpt nånting speciellt heller, bara en telefon som kostade 1500, men det är ju ingenting :o Plus att idag måste jag köpa nytt smink och lösa ut mitt löshår.. Så jag ska ta och lägga undan så jag inte kan röra pengarna för nu har jag halva lönen kvar men eftersom jag har gjort av med halva redan på så kort tid så kommer andra halven också försvinna om jag inte gör nått.. huh! aja, mot stan! hörs sen

Ovido - Quiz & Flashcards