Alla inlägg den 23 mars 2009

Av matilda westlin - 23 mars 2009 23:10

Haha, ballar av stål är så jävla bra, jag kan inte sluta skratta!! Helt galet ;p Nu sitter jag och lyssnar på ziris låt - Hallelujah och jag säger bara; vilken röst!! Så jävla fint, jag verkligen dör! Du är grym på att sjunga tjejen :) Men nej, nu börjar klockan bli mycket så jag måste faktiskt gå och sova så jag inte försover mig imorgon också. godnatt :)

Av matilda westlin - 23 mars 2009 22:17

Satt precis och läste lovisas blogg och hon skrev att hon sov över imorse, det gjorde jag med!! Vaknade vid halv nio (då vi började) av att linda ringde mig.. damn, vad jag var trött.. orkade verkligen inte stressa så jag tog det lungt och när jag var klar så gick jag till skolan. Ganska onödig dag, har inte gjort mycket, haft betygsprat osv. Fick vg i både svenska och historia sen hade vi världens "serious talk" med barbro, faktiskt riktigt bra att vi hade det :) och jag fick en helt annat bild av henne, har alltid tyckt att hon varit sur osv. Men ja, som sagt, jag fick en annan bild av henne nu :) Sen efter skolan så gick jag hem, pysslade om milla lite, kammade henne och myste :) Gick sedan och hämtade hampus och så gick vi ner till pappa o åt hamburgare :) Både han och jag var så jävla övertrötta så vi satt och hittade på sjuka namn och skrattade hela tiden, haha mycket roande! Vid sex gick jag till träningen, pappa följde med mig en bit sen träffade jag lisa och så tränade vi på ett puls/medel pass. Riktigt skönt, ska försöka hålla igång med träningen nu, det behövs verkligen!!


Nu ikväll har jag varit och handlat lite mat med pappa, sett på det första Robinsson avsnittet på datorn och små kikat jag på Spårlöst.. Det handlade om en tjej som sökte upp sin pappa ikväll, jag älskar det programmet! Hon hittade honom tillslut på hawaii och det blev riktigt känsligt så jag kunde inte hålla mig, blev några tårar 8-) Nu ska jag strax gå och sova men först måste jag se Ballar av stål, haha det är så jävla sjukt!! PUSSPÅER


Jag vet att det är så jävla fel men du gör mig glad, så fruktansvärt glad, lalala..

Ovido - Quiz & Flashcards