Alla inlägg under december 2009

Av matilda westlin - 3 december 2009 13:35

För exakt ett år sedan idag så var det den tiden då jag bodde hemma hos mormor, hjälp vad tiden går fort.. Det känns som nyss.. 8-) Det var också ett år sedan vi hade nationella i svenska då jag nördade på och skrev 21 sidor på min uppstats.. haha och jag minns att Barbro sa åt mig att min historia ínte var rolig att läsa.. Haha, fyfan vad jag skulle vilja läsa den nu! Mobbad!!


Sen för två år sedan så hade vi alla tjejer varit hemma hos Lisa och festat.. Vi spelade våghals och kvällen var helt sjuk men super rolig ;) Fast den slutade piss som alla andra kvällar då jag hade förhållande under den tiden.. Fan vad glad jag är att det inte är så nu.. Aja, det är iaf svin roligt att kolla tillbaka och se vad man gjorde för ett/två år sedan ;) love it!

Av matilda westlin - 3 december 2009 13:30

Helena tipsade mig om att man kunde ha honung i kaffet.. 8-) Jag testade precis och det var svin äckligt!! Jag spydde.. Usch! HAHA HEEELENA!!!

Av matilda westlin - 3 december 2009 12:21

Imorse klev jag upp tidigt, vid sextiden.. Jag skulle till tandläkaren och Anton for iväg till Östersund på jobb :) Sist jag var hos tandläkaren så frågade jag om dom kunde på nått sätt slipa ner två tänder eftersom dom var så hackiga och konstiga.. Det var inga problen så imorse borrade dom och la dit nått material så nu är tänderna jätte fina :) Jag gick sedan hem och sov till elva.. Så nu har jag duschat och ska äta mat.. Jag ska jobba idag men jag börjar inte förrns fyra till åtta ikväll :o Så jag kommer komma hem sent!


Igår gick jag ner till stan och mötte Helena, vi gick på banken och betalade hyran sen iväg och köpte Ipren & Alvedon sen tog vi bussen ut till Birsta :) Där shoppade vi massor :D Men mest vaniljljus och små saker.. Jag köpte också en tavla och möss åt mina småälsklingar :) Sen hittade jag ett skåp/hylla som jag vill ha i vårat badrum så det ska jag och Anton åka och köpa nåndag :) Varför jag inte köpte det igår var för att det fanns tre nästan likadana att välja mellan och det gjorde mig snurrig! Haha, så Anton får välja :D Vi åt när vi vara klara med shoppingen.. Sen kom han och hämtade mig och Helena så for vi hem :) MYSIG tur ut till Birsta! Men nu är man pank igen :P Haha!

Av matilda westlin - 2 december 2009 12:40

Idag har jag jobbat på bvc :) Det var lite barn men förmiddagen rullade på väldigt fort.. Så när jag fick sluta tidigare så gick jag upp till pappa och åt lunch sen följde han med mig hem hit :) Så vi drack kaffe och åt lussebullar! Haha, jag kommer spy på lussisar när julen är över, äter redan minst en varje dag 8-) Vi fick även en STOR tomte utav pappa, haha jag tycker den är så söt! Inte Anton, haha men nu står den på balkongen med en lykta i handen :D FINT!


Jag har svin ont i ryggen idag och det var så perfekt för Maja ringde mig och frågade om jag kunde komma till hennes skola för dom hade prov i massage, en helkropps på en timme och mormor hade varit där på morgonen och nu behövde hon en till.. PERFEKT eftersom jag hade så ont i ryggen idag men precis när vi hade bestämt att jag skulle komma så sa hennes lärare att hon fick ta en tant i stället.. Som hon inte ens känner :( Så det blev ingen massage.. :/ blää! Åhh, jag som ville.. :(


Men jag ska åka till Birsta med Helena och kanske mormor senare idag :) Jag har massor som inhandlas, orkar inte kika på julklappar.. Ingen vet ju vad dom önskar sig så det skiter jag i.. Utan jag ska köpa värmeljus, en tavla, kattgrejer osv osv.. Så det ska bli kul! Jag vill åka nu :D

Av matilda westlin - 1 december 2009 15:52

Jag gick och mötte mamma vid tolv nere vid banken men där var det alldeles för mycket folk så vi gick påengång.. Gick istället och åt på Allstar! Dom hade lunchbuffe och det var jätte god mat! och superfint hade dom fått det! Perfekt lunch/krogställe ;) Efter maten gick vi bort till Apoteket där jag handlade lite smågrejer sen till Åhlens och köpte en hårspray :) och så innan vi for till jobbet så köpte jag vitaminer på Lifebutiken.. Haha jag är helt såld i allt som heter vitaminer.. och jag tror på allt! Så nu köpte jag tabletter som skulle vara bra för hår, hud och naglar ;) Hoppas dom hjälper för mitt hår ser förjävligt ut nu! Det har blivit så himla tunt utav min äckliga hårförlängning.. Men dum som jag är så låter jag inte håret vara och få växa utan jag kommer snart att sätta i förlängningen igen och förstöra mitt hår ännu mera.. :o


Idag är det ganska lungt på jobbet så jag passar på att blogga ;) Jag ska hem till pappa nu när jag slutar sen hem till min sjukling.. och ikväll får vi se om jag åker hem till Jenny på Desperatekväll, Jag vill!! Men jag vet inte om jag kommer ha nån skjuts.. :/ Men, nu ska jag jobba på sista timmen.. PUSSPÅER

Av matilda westlin - 1 december 2009 11:29

Imorse klev jag upp tidigt, hade tid hos tandis 07:40 så jag bara tog på mig mjukiskläder och gick ner, svin kallt ute!! Allt gick jätte snabbt och jag hade ingahål eller nånting :) gick sedan hem, fort som fan! Sen la jag mig och sov! Så nu vid elva vaknade jag, jag ska ner och äta lunch vid tolv med mamma :) Vi ska på Allstar sen måste jag på stan en sväng och så börjar jag jobba ett/halv två :) Känns som om att det kommer bli en skön dag!

Ovido - Quiz & Flashcards