Alla inlägg under mars 2009

Av matilda westlin - 20 mars 2009 13:53

Hej hopp. Idag är det fredag och jag är ledig från skolan som jag nämnt ett antal gånger nu men det är så fruktansvärt underbart så det är värt att nämnas igen ;) Just nu är jag på cleo och jobbar. Ganska lungt idag men det kommer förmodligen mer folk lite senare, dom flesta går ju i skolan, jobbar osv.. Ikväll blir det bara lungt, jag ska hem till lägenheten och bara ha en tvkväll :) För imorgon blir det jobb igen, duktig jag är som jobbar så mycket, höhö!


Imorse tog jag en långprommis med elviz, det var jätte skönt ute och härligt att börja dagen med en promenad, ska jag göra oftare tror jag :) Igår satt jag i mitt löshår, tog skit lång tid! Sen färgade jag majas hår och gjorde sedan slingor, blev jätte fint :) Gick och la mig ganska sent, låg och surra i telefonen ett bra tag :)


Nu ska jag sluta blogga och lägga ut lite smycken. vi hörs, puss

Av matilda westlin - 19 mars 2009 18:29

Hej påer igen! När jag och linda gick hem blev båda genast mycket piggare men är det så konstigt? nej! Kom ut i solen och gick på en bar backe, viee vad underbart! dock ganska halt ute men mycket bättre än innan då vi satt i en källare med fönster uppe i taken och nördade med hemsidan framför en dator i tre timmar, ingen höjdare..


Nu håller jag på med mitt löshår igen. Har precis lagt det nya håret i ett vadderat kuvert som jag ska skicka iväg imorgon :) Sen har jag suttit och tagit bort dessa jävla microringar från mitt gamla hår och klippt till fästena, bara det tog ca en timme.. Att jag orkar.. Jag fattar inte, detta jävla hår, haha! Men nu är jag less på mitt korta hår, redan! Jag ser ut som en svamp utan löshår, haha fluffigt kort hår, fy vad fult! Så nu ska jag sätta i det gamla och förmodligen köpa ett nytt lite senare. Jag ska t om göra det själv, grymt duktig jag är! Ganska svårt att sätta fast det där bak och det tar mycket mycket längre tid än när nån hjälper en, men det går.. Så det ska jag pyssla med ikväll :) Jag hade tänkt att träna med lisa ikväll men det får jag skippa nu, kommer inte hinna. Har lovat maja att färga hennes hår när hon kommer hem från träningen också, då ska vi slinga och färga hennes snygga hår :) Jag kanske borde satsa på att bli frissa? ;) Men ska jag hinna med allt så måste jag sätta igång nu, good luck to me. bye

Av matilda westlin - 19 mars 2009 13:59

Fan vad less jag är på näthandel, det är så jävla bajs tråkigt så jag vill bara dö! Jag får as ont i huvudet när jag sitter vid datorn i flera timmar och det är så sjukt tråkigt att bygga en egen hemsida så nu vill jag bara hem nu!!!!!


Det första jag ska göra när jag kommer hem är att ta en kaffe, lägga mig i soffan och bara vila. Skolan dödar mig!

Av matilda westlin - 19 mars 2009 13:06

Idag är jag på skolan, har inte gjort så mycket på lektionerna.. Det är jävligt slappt i skolan nu, vilket är jävligt skönt men känns ändå onödigt att måsta gå hit för att få närvaro. Nu sitter jag, malin och linda i datasalen och väntar på sista lektionen, vi ska jobba med våran hemsida så vi slipper skolan imorgon och då är vi LEDIGA :D voho!! och då ska jag jobba! Jag verkligen älskar att vara ledig från skolan, jag blir på skit bra humör och jag kan göra vad som helst då, t om jobba och tycka att det är kul :)


Igår var jag hemma och var katt & hundvakt, så jag tog en långprommis med vovven upp till mig i haga för att hämta löshåret som jag ska skicka iväg idag :) Sen gick vi tillbaka hem till södermalm och fyfan vad jag och elviz var trötta då. haha gud, man har ingen kondition kvar alltså! Så ikväll blir det förmodligen träning om jag orkar vänta ända till halv åtta. Det är så drygt att träningen är så sent! aja, vi får se hur det blir :) pussspåer 

Av matilda westlin - 18 mars 2009 18:09

Nu har jag fått iväg mitt löshår på blocket, fick bara hälften av vad jag köpte det för men jag hade inte räknat med nått annat heller.. En skit gullig tjej som hette Louise ringde mig nu och ville ha håret så jag ska skicka iväg det imorgon, gud vad glad jag är nu :) superbra, så nu kan jag äntligen beställa nytt hår i min egna färg och tjockare slingor ;)

Av matilda westlin - 18 mars 2009 17:41

Onsdagen den 18 Mars är det idag och våran lilla vovve fyller 7 år :) Det har vi verkligen firat, sång på morgonen, han har fått massor med presenter, specialmat och maja gjorde ordning en tallrik med leverpastej format som ett hjärta, haha gulligt :) Sen så är det även maja & fredriks dag idag, dom firar åtta månader :) och dom är så jävla söta tsm, det är verkligen kärlek det!


Jag själv har jobbat på Cleo idag, vi är ju numera lediga på onsdagar så jag sket inte i skolan om ni tror det ;) Innan jobbet, vid nio imorse så var jag och fixade mina naglar :) och den här gången fick jag inte som jag ville, utan nu har jag JÄTTE korta naglar istället för mina superlånga ;p men jag lyssnade på maria och det fick bli korta nu istället, det är bara för att dom släpper så fort annars och jag måste göra om dom oftare om jag har sådär långa, dvs det blir mycket dyrare så det här får funka det med :) Dom är jävligt snygga ändå! Fast hälften så korta jämfört vad jag hade förut 8-)


Nu har jag precis ätit mat, ska antingen ta en långprommis nu eller dra och träna, jag har inte bestämt mig än. Ska nog sova kvar här i natt också, iaf så känns det nu :) får se om jag ändrar mig senare, hehe.

Av matilda westlin - 17 mars 2009 15:35

Nu är jag på cleo och passar affären medans mormor är på nån invigning :) linda frågade mig förut om jag verkligen orkade jobba, det gör jag inte om jag ska vara helt ärlig. Jag har ont i huvvet, mår bajs också! Men jag jobbar förmodligen bara en timme till sen får jag gå hem till pappa och äta mat sen ska jag & milla åka till mamma :) Så ikväll blir det en tvkväll, rosing och desperate :) känner för en massa godis också. Jag fick även ett mail från jessika där hon skrev att hon kommer hem snart, viie vad kul! Då blir det party party :D


Jag hade nyss en kund här på Cleo som handlade av mig och vi började surra om körkortet, jag berättade hur jävla dåligt det går för mig så han berättade om deras körskola och att dom har "sista minuten" lektioner som kostar 49kr och en vanlig körlektion kostade bara 400. Sen om man tipsade en kompis som började där så får jag en gratis körlektion bara för det. och första gången man kör hos dom så kostar det bara 49kr för 40min körning och det var bara för att det var första gången så att man kunde lägga upp ett körchema. Asså shitt :o as bra verkade det! Han sa även att om jag började där så behöver jag inte köpa ett nytt teoripaket utan jag kan behålla mitt gamla och köra vidare där :o omg, fan vad bra! Det ska jag verkligen fundera på :o synd bara att jag inte visste om den från början för då hade jag aldrig behövt lägga ut alla tusen kr som jag gjort nu och det värsta är att jag inte ens kommit nån vart med mitt körkort :/

Av matilda westlin - 17 mars 2009 11:27

Idag gör det fortfarande ont "/ sen har jag min jävla huvudvärk idag också så det blir ingen skola för mig! Jag har lovat mormor att vara på cleo från tre och nån timme framåt eftersom hon ska bort så jag får pallra mig ner dit fastän att jag igentligen bara vill stanna hemma och gräva ner mig!


Sen måste jag erkänna att jag överdrev lite med håret igår, hade man haft tunt hår och den ljusbruna färgen så hade håret jag beställde varit perfekt. Jag har ganska tjockt hår och behöver därför tjockare löshår och en mörkare färg.. Jag ska lägga ut håret och försöka få det sålt, samma med ett par jeans jag har. Gör det ikväll, man kunde inte betala med kontantkort så jag ringer från mammas hemtele. Ska dit ikväll och sova där :) För imorgonbitti ska jag till maria och göra om mina naglar och jag ska ha dom sådär jätte långa som alla tycker är skit fult! Haha, det är så roligt för alla säger hela tiden att jag har för långa naglar men jag bara älskar dom och skulle helst vilja ha längre men dom är så jävla snygga när dom är långa tycker jag. och det är väl det viktigaste vad jag tycker antar jag? :) Nu måste jag röjja upp lite här hemma och äta min lunch som pappa kom hit med :) puss

Ovido - Quiz & Flashcards