Alla inlägg under mars 2009

Av matilda westlin - 9 mars 2009 14:35

Gick en timme tidigare från skolan idag så jag missade historian. var upp till maria och fixade en nagel, 75kr blev det :o gud, vad dyrt det är att hålla på med naglarna, jag får ångest varje gång jag betalar. men vill man ha snygga naglar så kostar det och det är nog värt det :) eller?


Bokade även in en ny tid, så om två veckor då ska jag göra om alla igen, mina egna naglar växer så sjukt snabbt och då blir det att jag måste göra om dom oftare "o sen det röda gick inte att få bort heller så jag får stå ut tills jag ska göra om alla igen vecka 13.


Om ett tag ska jag åka ut till ikea med linda :) väntar bara på att hon ska sluta så åker vi, hon skulle kika på en present till robin. jag ska inte handla nånting, haha jag får fan inte! får se hur det går 8-) pusspåer

Av matilda westlin - 9 mars 2009 09:43

Idag fyller figge år, grattis älskade vännen!


Nu sitter jag i skolan, shitt vad konstigt det känns att vara här.. jag skulle inte precis säga nej till ett lov till, blää att loven går så fort. men nu är det bara tre veckor kvar sen är det praktik, hoppas tiden går fort. orkar inte gå i skolan, är så äckligt skolless.


Igårkväll gick jag ner till två bleka och solade sen blev det beck tsm med mamma, maja och fredrik :) vi laddade upp med största godisskålen, chipspåsar, nötter plus att maja och jag bakade chokladbollar :) mums. efter filmen så satt vi och pratade om hur grymt snygg gunvald är, haha jag dör! sen gick jag och la mig, kunde inte somna igår, det var så fruktansvärt varmt i mitt rum och milla for runt som en yrhöna men vid ett tiden så lyckades jag iaf somna.


Imorse var det ingen höjdare att kliva upp.. tog en dusch sen gjorde jag en smoothie, drack kaffe och gick sedan och mötte linda :) nu har vi världens hål fram till halv ett :o får se om man orkar vänta.. ska även till maria vid två och fixa en nagel som jag tappat, ska passa på och kolla om min rödfärg under naglarna går att ta bort då också.. färgen sitter ju fortfarande kvar "/ men nu ska vi väl gå upp och sätta oss i korridoren och läsa en tidning eller nått? jag menar, det finns ju så mycket att göra på våran otroligt snygga skola, huh!

Av matilda westlin - 8 mars 2009 17:40

Igår efter jobbet så blev det en fika med mamma & tomas, trevligt trevligt. sen var det meningen att jag och mamma skulle ut och äta men jag hade sån jävla huvudvärk så jag kände för mat hemma istället, blev kebab, gott det med! sen for vi och hämtade maja, fredrik & elviz i granloholm. planerna för kvällen var igentligen att jag skulle ut med mats och grabbarna men huvudvärken vägrade att gå över och jag kände mig trött så istället blev det en lugn hemmakväll. vi såg på filmen Rallybrudar och åt massor med godis, blev nått glas vin också :) myspys


Idag slapp jag baksmällan som man alltid annars har på söndagar så det var grymt skönt. åt frukost med mamma sen for hon och jag ut till birsta :) hennes telefon har pajat så vi for på media markt och kikade på en ny. efter en timmes velande så blev det tillslut en svart/orange liten telefon, jätte söt :) skit snygg kille som hjälpte oss också, herregud jag dör! kul att jag sminkade mig och så, haha! for förbi djurmagasinet innan vi for hem och inhandlade lite hund&katt grejer.


Nu har vi precis ätit middag, ska nog ta och sola en sväng ikväll sen blir det antingen beck eller sanningens ögonblick? sämst att dom lagt båda programmen samtidigt! och imorgon är det skola "/

Av matilda westlin - 7 mars 2009 09:27

Igårkväll efter att jag ätit middag hos f&f så for jag och pappa hem till mig och packade ihop alla mina kläder som låg slängda överallt i lägenheten och åkte sedan bort till mamma på södermalm :) blir en till helg hos mamma nu. vi tog ett glas vin och surrade samtidigt som vi tvättade tre maskiner med mina kläder ;p sen resten av kvällen så blev det singstar, haha så jävla kul! helvette, vad jag sjöng! det blev lite för sent med tanke på att jag skulle upp nu imorse, gick och la mig två/halv tre igår "/ buhu, men kul vare!


Vaknade imorse med världens huvudvärk igen, så jag började dagen med en ipren som alla anda morgonar "/ inte bra att gå på värktabletter varje dag och hela tiden men jag måste, mår jätte dåligt varje morgon när jag vaknar :( så vad ska man göra? men nu måste jag göra mig iordning och sen gå och jobba. efter jobbet så ska jag ut och äta med mamma :) bye

Av matilda westlin - 6 mars 2009 16:59

Igårkväll hittade jag en ny löshårsida som var jätte billig så det drömde jag om inatt.. jag drömde att mircoringarna, (det är dom man sätter fast hårslingorna med) att dom var lika stora som armband, haha herregud! 


Annars så har jag jobbat idag, det har varit sjukt mycket folk så jag är jätte trött nu. har igentligen slutat men jag väntar på att pappa ska komma och hämta mig. ska bort på middag nu vid sex sen har jag ingen aning om vad det blir ikväll, jag är skit trött så jag är sugen på en lugn myskväll. men på lördag vill jag ut och festa, är jätte partysugen ;) fast inte ikväll, men man vet aldrig, får se hur jag känner sen :) var tvungen att inhandla en ny dustit (volympuder till håret) idag också, jag har nog överdrivit med min som jag hade för den räckte bara i två veckor, haha opps! men nu har jag en ny som jag ska snåla med! pappa och jag satt och kollade på lyxfällan igår och när vi började räkna på min ekonomi så höll jag på att dö, jag gör av med så sjukt mycket pengar hela tiden :s så fort jag får pengar så försvinner dom lika snabbt. herregud, jag måste börja spara för nu har jag inga undanlagda pengar alls "/ aja, nu ska jag iaf åka och äta. bye

Av matilda westlin - 5 mars 2009 22:27

Idag är det torsdag och jag har jobbat hela dagen idag med! så nu har jag jobbat hela lovet, viee vuxenpoäng kanske? Sen blev det middag hos pappa med farmor & farfar :) dom har varit på gran canaria och kom hem idag så dom var så sjukt bruna, kände mig som värsta spöket bredvid båda två, uäee 8-) efter middagen så fick jag för mig att färga håret och eftersom varken stan eller birsta var öppet så sprang jag och köpte hårfärg på konsum, haha gud! men det fanns samma hårfäger som tex på h&m så det fick duga. fanns ingen slingblondering så jag tog en vanlig ljusbrun för att göra slingor med.. var meningen att sigrid skulle komma hit och hjälpa mig med det och att vi sen skulle umgås :D men då hade hon ingen skjuts hem sen så då det blev inget. istället kom pappa upp hit och gjorde slingorna på mig, haha han kan han ;) dock så syns inte en ända slinga :o fan vad less jag är nu. pisshelvete.. men det borde jag ha förstått eftersom det var en ljusbrun färg så där gick hundra spenn åt helvette, bra matilda! det hade jag ju verkligen råd med? näe inte precis! men jag får skylla mig själv eftersom jag alltid gör såna dumma impulsgrejer! aja, jag ser likadan ut nu som innan jag färgade håret och ja, vad kan man säga? ingen kommentar tack!


Nu ska jag plocka ihop alla jävla kläder som ligger slänga överallt på golvet här hemma sen gå och sova. jag märkte även förut idag när jag kom hem att jag tappat en nagel :o hur nu det kan ha gått till? jag har inte ens märkt det, jävla skit för det också! så på måndag ska jag till maria, jag måste fixa en ny. rödfärgen sitter även kvar under naglarna, äckligt fult! omg vad jag klagar men jag kan inte låta bli, allt går ju fan åt helvette för mig, haha jag kan bara skratta alltså!


Imorgon jobbar jag igen så kom in och hälsa på mig om ni är på stan :) nu ska jag dra, pusspåer

Av matilda westlin - 4 mars 2009 22:02

<3 Jag vet inte vad jag ska säga, jag har inga ord för hur jag känner just nu. det är så mycket som rör sig i huvudet men jag är så himla glad att jag fick träffa dig idag! hjärtat, hjärtat, jag kommer finnas här för dig, alltid!

Av matilda westlin - 4 mars 2009 21:57

Idag har jag jobbat, varit på stan och kikat på balklänningar också :) sen imorse så gick jag ner till mamma och tog blodprover och mina värden var bra. så det var väl bra samtidigt som jag hoppats på att dom inte skulle vara det så att jag kunde få någonting som skulle få mig att må bättre.. men doktorn så att det förmodligen ligger nån förkyldning som vägrar gå över och att det är därför jag är så trött och mår som jag gör.. men när jag kom till cleo så pysslade mormor om mig, fick alla möjliga tabletter, en uppiggande, två alvedon, fiskleverolja, en bedövning för halsen osv osv.. haha gud men allt fick mig att må bättre iaf, tack och lov!


Efter jobbet så gick jag hem i regnet, gick förbi ica och handlade lite grann sen fick jag besök och nu har jag precis varit upp till danne och fått en ipren, mina var slut "/ ska lägga mig tidigt ikväll, jag ska inte ut som alla andra! jag pallar inte, så have fun tonight. själv ska jag sova. bye!

Ovido - Quiz & Flashcards