Alla inlägg under mars 2009

Av matilda westlin - 16 mars 2009 23:34

Idag så jag varit i skolan med malin, vi hade en lång håltimme så vi gick upp till mamma en sväng sen en snabbis på stan :) på svenskan så fick jag as ont i magen, jag klarade inte av att vara kvar och både malin och kunne var as gulliga mot mig så jag bestämde mig för att åka upp till vårdcentralen. kunne skjutsade mig :) snälla hjärtat! var kvar där ett tag sen fick jag skjuts hem igen. pallar inte skriva här vad det handlar om med tanke på att det är så många idioter som läser min blogg som inte har med mitt liv att göra alls. så jag låter det bli osagt :) eftermiddagen har jag tillbringat hemma med pappa, sen kom hampus hit. vi satt och kikade på en massa bilder, åt kladdkaka och garvade ;) sen kom gustav hit en sväng, skit kul att träffa han igen :) agneta och mamma kom också förbi och hade med sig en SOLO tidning, godis osv. naaaw, vad gulliga alla är alltså :) helt sjukt! gud vad jag älskar er kära familj och älskade vänner, ni är bäst och vet vilka ni är!


Nu är jag jätte trött så jag ska gå och lägga mig, får vi se om jag stannar hemma imorgon, förmodligen så blir det så. pusspåer

Av matilda westlin - 15 mars 2009 23:10

tjoho! dagen idag har varit lugn och skön, jag har bara gjort saker som jag känt för :) imorse vaknade jag pigg och utvilad, åt en mysig frukost med mamma sen dammsög jag hela övervången, tog en dusch och gjorde mamma sällskap ut till birsta :) vi shoppade massa hundben, hundgodis osv till vovven som fyller år på onsdag, haha gulligt :) sen gick vi på nån butik som sålde massa inredningssaker, jag köpte en bricka som min lilla kisse ska få ha sina matskålar på, jätte fin :) sen blev det birsta city, köpte ett shampoo, ansiktsmasker och en försvaret hudsalva så nu är jag pank! fan vad irriterande men till veckan blir det jobb flera dagar, jag måste så jag kan fixa om mina naglar på onsdag :)


Mamma skjutsade mig till lägenheten vid sex och då tog jag en prommis ner till pappa. han har satt i mitt löshår ikväll, han är verkligen grym på det ;) haha lillfrissan! tyvärr så glömde jag en del av håret hemma så just nu är det tunt och alldeles för ljusbrunt, inte alls likt min egna hårfärg men det ska fixas till i veckan :) gick sedan med pappa och handlade frukost & mat så nu har jag laddat upp här hemma :)


Ikväll har jag tagit ett bad, sett på beck och bara tagit det lungt. ska alldeles strax gå och sova. tidig morgon och skola imorgon "o hoppas jag slipper huvudvärken som jag har alla andra dagar :s


Förresten, igår så tog jag det bara lungt hemma med mamma. vi var och handlade gomiddag och lagade sedan iordning fläskfilen, sallad, såser, ostar, vitlöksbröd och klyftpotatis :) åt och kikade på melodifestivalen med en massa godis, chips och vin :) myspys. gick och la mig tidigt :) as skön lördag!


och här kommer två bilder från fredagens förfest hos lisa :) haha, korvarna!

Av matilda westlin - 14 mars 2009 15:20

Vilken tur att jag tog ledigt från jobbet idag, herregud vad jag mår dåligt. jag drack nästan ingenting igår, iaf inte så mycket som jag brukar men ändå blev det för mycket? jag blev skit full! men kul vare ;) började med förfest hemma hos lisa, hennes kille och några av hans kompisar var där också. sen kom johan dit och vi surrade, drack vin och hade det roligt :) haha, simon började steka korvar så vi åt varsin varmkorv med bröd innan vi drog vidare, haha! gick sedan ner till oscar där det var studensfest :) jag och lisa träffade jenny på engång när vi kom in så vi köpte varsin öl/vin/cider och gick sedan och dansade ;) kvällen var skit kul! dock gick den lite för fort men det var mycket folk roligt folk, mycket dans och glada miner, kunde inte bli bättre :) for sedan till bosvedjan och sov där.


Som sagt idag mår jag bajs! pappa kom och hämtade mig vid elva och skjutsade hem mig till mamma, det första jag gjorde var att spy.. tog sedan en huvudvärkstablett och la mig och sov. sen har jag tillbringat hela dagen framför tvn med ett glas vatten och the hills på tv. min kväll blir lugn, jag kommer förmodligen piggna till lite senare så då ska jag åka och handla med mamma sen ta ut mitt löshår och sätta in det nya :) men nu ska jag lägga mig i soffan igen, haha herregud vilken dag!

Av matilda westlin - 13 mars 2009 18:36

Äntligen fredag idag :) jag vaknade tidigt imorse av att maja stod och testade kläder i mitt rum och efter det så kunde jag inte somna om heller, huh! klockan var då sju och jag skulle egentligen upp vid nio, haha tröttsamt. men jag låg och kikade på vakna med the voice och gick sedan upp.. tog en dusch, drack en smoothie och gjorde mig klar för att gå och jobba :) blev ingen skola idag som ni märker.


Dagen på jobbet har gått bra, blev en subway till lunch. åt en macka som linda lärt mig att älska, nämnligen en tonfiskmacka :) jag skulle kunna leva på dom mackorna 8-) vid fem slutade jag och då gick jag hem, har nyss ätit middag och nu ska jag bli sminkad av maja :) sen ska jag iväg till lisa på förfest där :) vi ska senare ner på oscar och partaja ikväll ;) puss

Av matilda westlin - 12 mars 2009 19:53

haha herregud, den här dagen har en massa minnen kommit upp.. shitt vad sjuk man har varit genom åren, herregud ;p jag satt och läste jennys blogg och hon skrev såhär; (kopierade inlägget från hennes blogg)


"jag&tommi somna mellan 8-11 så nu är man superpigg och lyssnar på gamla låtar,vilken kick;) om det är något som får en att minnas tillbaka är det musik sitter och skrattar ihjäl mig från massa gamla minnen från höglunda när jag&matilda var som vi var, har fan inga värre minnen än därifrån:O vi jävlades med lärarna och eleverna, skrek och sjung i korridorerna, terrade "SEJNERR" gjorde allt förutom att plugga och var så fjortis som det bara gick, brydde sig inte om något annat än varandra, och roligt hade man."

Haha jag har varit riktigt hemsk under alla år, världens fjortis tsm med jenny under många, många år! vi var helt störda mot allt och alla och som jenny skrev i sitt inlägg; vi brydde oss bara om varandra.. allt annat sket vi i. jag fattar fan inte hur vi kunde klara skolan, halva åttan och halva nian så gick vi inte ens i skolan, vi var bara hemma. gjorde inte ett prov, ingen läxa, ingenting! men ändå gick vi ut nian och lyckades få betyg i det mesta. Sen utöver allt med jenny så var jag helt omöjlig hemma, jag rymde ofta, bråkade ständigt med mamma och pappa.. fick inte bo hemma ett tag, piercade mig som fan, drack jämt, sminkade mig som en dåre, slogs, var ute hela nätterna, åkte epa och ja vette fan allt.. det är så mycket som har hänt under åren så det skulle bli hundra sidor att skriva om allt men det tänker jag inte göra.


Mycket skit har hänt också, väldigt mycket! usch och fy, jag fattar inte hur jag orkade igenom vissa tider men det gjorde jag och mycket av det är Jennys förtjänst! Hon var den enda som förstod mig till tusen och vi hade samma problem, båda mådde likadant men vi lyckades klara oss igenom skolan och allt annat. tack och lov för att jag hade dig gumman! Linda var med mycket och stöttade mig också. Jag lärde känna henne när jag mådde som värst så det blev mycket bra av att jag mådde sådär dåligt också. Jag är jätte stolt över mig själv att jag lyckats gå igenom så mycket. Fast nu får ni inte tro att det bara var dåliga saker som hände utan jag har haft hemsk kul också, har varit med om helt sjuka saker som jag inte ens skulle tänka tanken att göra idag ;p Jag ångrar ingenting eftersom allt har fått mig att bli så stark i mig själv och fått mig att må så himla bra som jag gör idag :) och jag kommer aldrig glömma det heller :)


Eller jo, en sak ångrar jag och det är hur jag var mot alla som jag älskar, dvs min familj som fick stå ut med mig under den här tiden. det känns dumt att säga förlåt för hur jag var, för jag valde inte att må såhär och ta ut mitt hemska beteende på er men ni vet att jag älskar er och att jag inte ville vara såhär mot er.

Av matilda westlin - 11 mars 2009 22:45

Tjabba! idag är det onsdag och vi har varit lediga från skolan så jag passade på att jobba istället :) gick himla bra, massor med folk och jag åt bara nyttigheter hela dan ;) det händer aldrig när jag jobbar med mormor, då blir det alltid den onyttigaste lunchen man kan tänka sig, chokladbakelser till kaffet och massa annat runt om, haha herregud. men nu när hon ska vara nyttig och "banta" så kunde även jag hålla mig till det normala ;) bra bra. efter jobbet så for jag till matfors, MATFORS!!!! haha dit trodde jag aldrig mer att jag skulle åka men världens gulligaste familj bor ju där och jag har haft kontakt med dom nu i några dagar och vi kom fram till att jag skulle komma och hälsa på :)


Så idag efter jobbet så kom Åke och hämtade mig på cleo sen for vi hem till fam eriksson :) ååhgud vad kul att träffa alla igen! och för er som inte vet hela storyn så var jag tsm med en kille som heter henke i två år och jag mer eller mindre bodde i matfors, alltså shitt vilka minnen jag har därifrån! helt sjuka grejer har jag varit med om i lilla matfors, jaa vad ska man säga? det var en rolig tid, ingen jag skulle vilja uppleva igen men som sagt det är minnen nu.


Men iaf, henke har en syster som heter helena som är mycket äldre än honom och hon är gift med åke och tsm har dom fyra helt underbara ungar som jag har umgåtts jätte mycket med under "matforstiden" men när jag och henke gjorde slut så träffade jag inte dom längre.. vi skickade kort till varann om man varit utomlands, om det var jul osv.. men inget mer. men johanna ringde mig häromdan och vi kom fram till att jag skulle hälsa på :)


Jag åt middag med dom när jag kom dit sen hade en av ungarna, jocke träning så då for han, åke, jolina och helena till matfors sporthall medans jag, jossan och johanna var kvar hemma :) vi lyssnade på musik som dom älskade, bla danny ;) jag och jossan tatuerade varann med klister tatueringar ;) och sen lekte vi, haha herregud vad jag tycker om ungarna :D det var riktigt kul att komma dit. när resten av familjen kom hem fikade vi blåbärsbakelser & kakor som jag hade köpt med mig :) sen vid tio skjutsade åke hem mig :) så nu är jag helt slut, jag är inte van vid att passa ungar sådär länge, höhö. jag är även tatuerad med hjärtan, fjärilar och rosor typ överallt, haha! men kul har det varit :) så nu ska jag ta och lägga mig, ska upp tidigt imorgon. puss&godnatt :)

Av matilda westlin - 10 mars 2009 21:23

Idag är det tisdag och jag blev sen till skolan. gick i snöandet ner till skolan, var helt dyngsur när jag kom fram, ingen höjdare precis. vi hade näthandel, sen lunch, jobbade lite med årsrapporten för UF och sedan hade vi svenska. satt vid datorn på alla lektioner så när jag och linda gick hem hade båda en så fruktansvärd huvudvärk "/ jag hatar att jobba vid datorn en hel dag och att sitta nere i datasalen på åkersvik är hemskt! nånting med luften som gör att man blir så sjukt trött, huvva!


Har även varit och tränat med linda på halv fem passet :) det gick mycket bättre än igår! hade mina träningsskor i lägenheten så jag fick låna majas dansskor och dom var grymma att träna i.. nästan så att jag vill köpa ett par egna 8-)


Ikväll har jag sett Rosings program tsm med mamma, herregud säger jag bara. vilka idioter till killar!! men nu är det desperate, ska småkika lite på det sen blire natti.


Fan vilken ångest, jag är riktigt jävla klumpig av mig. jag hatar sms, det blir bara fel när man försöker, helvette!

Ovido - Quiz & Flashcards